XP to Vista

poruka: 21
|
čitano: 1.779
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
XP to Vista

ovako zelim sa win xp sp2 ,kojeg sam namjestio da cita kao sp3 preko regedit-a , preci na vistu , sad ne kuzim kakav je to transformation pack , jer to samo windows theme i slicno  il je to bas potpuni prelazak na vistu sto znaci dx10 itd. sad ove crackane verzije nezz kolko su pouzdane pa se sa tim bas nebi igro .... znaci zelim sto prije i sto bezbolnije preci na vistu bez da gubim ikakvih podataka prilikom prelaza...

In nomeine Patris ,et Filii ,et Spiritus Sancti , requiescat in pace.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: XP to Vista
Imortal kaže...

ovako zelim sa win xp sp2 ,kojeg sam namjestio da cita kao sp3 preko regedit-a , preci na vistu , sad ne kuzim kakav je to transformation pack , jer to samo windows theme i slicno  il je to bas potpuni prelazak na vistu sto znaci dx10 itd. sad ove crackane verzije nezz kolko su pouzdane pa se sa tim bas nebi igro .... znaci zelim sto prije i sto bezbolnije preci na vistu bez da gubim ikakvih podataka prilikom prelaza...

sta nije bolje prijeci na 7 vec ak prelazis?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
Imortal kaže...

ovako zelim sa win xp sp2 ,kojeg sam namjestio da cita kao sp3 preko regedit-a , preci na vistu , sad ne kuzim kakav je to transformation pack , jer to samo windows theme i slicno   il je to bas potpuni prelazak na vistu sto znaci dx10 itd. sad ove crackane verzije nezz kolko su pouzdane pa se sa tim bas nebi igro .... znaci zelim sto prije i sto bezbolnije preci na vistu bez da gubim ikakvih podataka prilikom prelaza...

taj transformation pack ti je samo tema, ne vrijedi ti to nista, mozes kada instaliraš windowse odabrati upgrade, i ja isto predlažem da odmah na sedmicu pređeš

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
XP to Vista

nezz malo mi je nesigurna ta sedmica cujem da se treba dosta zahebavat sa odredjenim igricama da bi proradile na windows 7 :/ ispravite me ako sam u zabludi :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

nezz malo mi je nesigurna ta sedmica cujem da se treba dosta zahebavat sa odredjenim igricama da bi proradile na windows 7 :/ ispravite me ako sam u zabludi :D

da sa igricama starijim od 1999-e, novije igrice večinom rade, za sve ostalo tu je compatibility mode

15 godina
neaktivan
XP to Vista

hehe vecinom :P

nego ima li netko onda program win vistu da je sigurna a da se moze skinut sa neta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

hehe vecinom :P

nego ima li netko onda program win vistu da je sigurna a da se moze skinut sa neta...

evo ako nađeš jednu da ne radi imaš od mene piće, a vista će ti stvarati još više problema, vjeruj mi

ne postoji nikakav program za windows vistu, pomoću programa možeš taj jadni xp samo zamaskirati da izgleda kao vista, ako hoćeš cijeli OS moraš ga fino instalirati

15 godina
neaktivan
XP to Vista

eh ajde nagovorio si me malo sam i progooglo vidim da ove novije a cak i starije poput cod2 rade bez frke tako da eto neka je novi os :S jel to znaci da gubim sve podatkne (igre , slike muziku) osim ako ih ne backupam ili sacuvaj boze prebacim na dvd-e XD zato jer imam preko 200gb muzike i igrica kad se zajedno zborji

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Imortal kaže...

eh ajde nagovorio si me malo sam i progooglo vidim da ove novije a cak i starije poput cod2 rade bez frke tako da eto neka je novi os :S jel to znaci da gubim sve podatkne (igre , slike muziku) osim ako ih ne backupam ili sacuvaj boze prebacim na dvd-e XD zato jer imam preko 200gb muzike i igrica kad se zajedno zborji

imaš sve to na istoj particiji ili? ako ne onda možeš upgradeati OS, iako to ne preporučam, ako ne, onda backup na drugi disk

15 godina
neaktivan
XP to Vista

da igre i pjesme na jednoj particiji , a na ovoj drugoj je program files itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

da igre i pjesme na jednoj particiji , a na ovoj drugoj je program files itd

pa onda ih nećeš izgubiti, prilikom instalacije windows 7 formatiraš samo tu particiju gdje je program files, i na nju instaliraš windows 7

15 godina
neaktivan
XP to Vista

yeeeepyyy znao sam da sam bio pametan kad sam tako sejvo xD e sad bi mi pomoglo kad bi mi netko dao link za os :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

yeeeepyyy znao sam da sam bio pametan kad sam tako sejvo xD e sad bi mi pomoglo kad bi mi netko dao link za os :D

e to nečeš dobiti na ovom forumu, dalje se moraš snaći sam, znaš li instalirati OS?

15 godina
neaktivan
XP to Vista

next next next finish ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

next next next finish ? :D

otprilike, više imašovdje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 0:06 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
XP to Vista

ok sta mi je bolje za win 7 64 il 32 bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

ok sta mi je bolje za win 7 64 il 32 bit

ako nemaš više od 4 gb-a rama, onda ti ne vrijedi 64 bitni OS

16 godina
neaktivan

Ovisi koliko imaš ili namjeravaš imati RAM-a, <4 GB= 32 bit, >4 GB 64 bit

EDIT: Mind challenge me pretekao (prokleti tab browsing :D)

Life taker and heart breaker
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 20:25 (The Geek).
15 godina
neaktivan
XP to Vista

hmm imam 2gb rama al kad pokrenem win 7 upgrade advisor kaze mi da zadovoljavam uvjete za x64 i kaze da je za x64 potrebno 2gb rama i proc od 2 ghz a za x32 1gb rama i proc od 1 ghz . wtf man...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imortal kaže...

hmm imam 2gb rama al kad pokrenem win 7 upgrade advisor kaze mi da zadovoljavam uvjete za x64 i kaze da je za x64 potrebno 2gb rama i proc od 2 ghz a za x32 1gb rama i proc od 1 ghz . wtf man...

tosu minimalni zahtjevi, samo ti stavi 32 bitni i nećeš imati problema, 64 bitni ti treba ako imaš 4 i više gb rama, jer 32 bitni prepoznaje sve skupa 4gb u što se računa i memorija grafike

15 godina
neaktivan
XP to Vista

ma imas pravo ako promjenim ram pormjenit cu i taj x32 na 64 ... fala 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice