instaliram si windows xp i sad ja neznam sta sve trebam poslje instalacije windowsa instalirat drivere i to. za graficku si nadem na internetu a koje jos trebam programe i drivere
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj prvo drivere od grafičke pa onda sve ostale drivere koji su ti potrebni ,a što se tiče drugi programa instaliraj sebi dobar antivirus , pa onda dalje one osnovne programe
a koji su to sve ostali driveri?
Pa ako imaš od zvučne kartice,mrežne karte .
Pa ako imaš od zvučne kartice,mrežne karte .
Trebao bi s Interneta skinuti drivere, a nema drivere za mrežnu?! o_O
Imaš li možda cd od matične?
neznam ni koju maticnu imam.imam cd od graficke, i neki cd via chipsets motherboard utilites CD to pise na njemu neznam za sta je to? i jos pise chipsets/ata 133 raid/usb 2.0/MS,SD&SC/Audio/Network Drivers/serial ATA
neznam ni koju maticnu imam.imam cd od graficke, i neki cd via chipsets motherboard utilites CD to pise na njemu neznam za sta je to? i jos pise chipsets/ata 133 raid/usb 2.0/MS,SD&SC/Audio/Network Drivers/serial ATA
Kad instaliraš nanovo, ubaci taj cd(via chipsets motherboard utilites CD), tu su ti svi driveri, pa onda CD od grafe.
Pozdrav!
Prije nekoliko mjeseci imao sam na kompu Microsoft Windows Xp Professional.
Sada imam Ubuntu 10.04.
I sada kada god pokušavam instalirati Windowse Xp, nakon onog "ružnog tekstualnog" sučelja samo "-" bipku u lijevom gornjem kutu.
Hvala!