Windows xp poslje instalacije

poruka: 9
|
čitano: 1.969
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

instaliram si windows xp i sad ja neznam sta sve trebam poslje instalacije windowsa instalirat drivere i to. za graficku si nadem na internetu a koje jos trebam programe i drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows xp poslje instalacije

Instaliraj prvo drivere od grafičke   pa onda sve ostale drivere  koji su ti potrebni ,a što se tiče drugi programa instaliraj sebi dobar antivirus , pa onda dalje one osnovne programe Izlanuo se

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 11:17 (rider15).
15 godina
neaktivan

a koji su to sve ostali driveri?

16 godina
neaktivan

Pa ako imaš od zvučne kartice,mrežne karte .

RIDER
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Pa ako imaš od zvučne kartice,mrežne karte .

Trebao bi s Interneta skinuti drivere, a nema drivere za mrežnu?! o_O

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

Imaš li možda cd od matične?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam ni koju maticnu imam.imam cd od graficke, i neki cd via chipsets motherboard utilites CD to pise na njemu neznam za sta je to? i jos pise chipsets/ata 133 raid/usb 2.0/MS,SD&SC/Audio/Network Drivers/serial ATA

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 12:57 (MatejCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MatejCro kaže...

neznam ni koju maticnu imam.imam cd od graficke, i neki cd via chipsets motherboard utilites CD to pise na njemu neznam za sta je to? i jos pise chipsets/ata 133 raid/usb 2.0/MS,SD&SC/Audio/Network Drivers/serial ATA

Kad instaliraš nanovo, ubaci taj cd(via chipsets motherboard utilites CD), tu su ti svi driveri, pa onda CD od grafe.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
protjeran
Molim pomoč!
Pozdrav!
Prije nekoliko mjeseci imao sam na kompu Microsoft Windows Xp Professional.
Sada imam Ubuntu 10.04.
I sada kada god pokušavam instalirati Windowse Xp, nakon onog "ružnog tekstualnog" sučelja samo "-" bipku u lijevom gornjem kutu.
Hvala!
Ono što možeš učiniti danas,,,nemoj učiniti
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice