Imam kupljenu orginalnu verziju Windows Vista Home Edition. Budući da nikako nisam bio zadovoljen sa njome, zamijenio bih ju za Windows XP Home. Kupljena je prije cca 4 god.
Da li se to može?
Imam kupljenu orginalnu verziju Windows Vista Home Edition. Budući da nikako nisam bio zadovoljen sa njome, zamijenio bih ju za Windows XP Home. Kupljena je prije cca 4 god.
Da li se to može?
Da li se to može?
Prije se dao napravit downgrade, ali sumnjam da još uvjek rade downgrade na XP, inaće zovi 0800300300 to ti je besplatni broj MS Hrvatska te kontaktiraj prodavača.
A upgrade na 7-icu i na koji model 7-ice (Home, Ultimate..)?
Da li mogu slobodno svježe instalirati Windows 7 Home (skinuti ga s interneta) i utipkati ključ od Windows Viste Home? Da li bi to bilo legalno i da li bi uopće radilo?
Da li mogu slobodno svježe instalirati Windows 7 Home (skinuti ga s interneta) i utipkati ključ od Windows Viste Home? Da li bi to bilo legalno i da li bi uopće radilo?
Probaj instalirat NFS Shift 2 i upiši Cod 7 key...normalno da neide, glupo pitanje...imaš poruku u inboxu od mene
Nemoguće, vidiš i sam da je riječ o dvije potpuno različite verzije Windowsa.
edit
A kako napraviti upgrade?
Jednostavno, odabirom opcije Nadogradi ili Upgrade u instalacijskom izborniku nakon umetanja instalacijskog DVD-a u optički čitač.Naravno, potrebno je imati valjani product key za Windows 7.
A da budem precizniji, besplatni upgrade.
Dakle, da ne moram kupovati potpuno novu licencu 7-ice.
U kontaktu sa Microsoftom Hrvatska, rekli su mi da se može kupiti upgrade koji je 50% jeftiniji od pune cijene verzije. Kako to izgleda?
E sad, zašto bih kupovao, ako mogu to besplatno odraditi skidanjem sa Interneta ili kako već?
Ja nemam instalacijski DVD 7-ice, niti kupljenu licencu
A da budem precizniji, besplatni upgrade.
Dakle, da ne moram kupovati potpuno novu licencu 7-ice.
U kontaktu sa Microsoftom Hrvatska, rekli su mi da se može kupiti upgrade koji je 50% jeftiniji od pune cijene verzije. Kako to izgleda?
E sad, zašto bih kupovao, ako mogu to besplatno odraditi skidanjem sa Interneta ili kako već?
Ja nemam instalacijski DVD 7-ice, niti kupljenu licencu
BESPLATNI UPGRADE ne postoji.Jedino si mogao do kraja 2010.godine napraviti besplatnu nadogradnju s Viste na Win 7.Naravno, ako si imao legalnu Vistu.Skidanjem instalacije s Interneta, kršiš zakon.
Super, napredujemo, interesantno je ovo do kraja 2010. Da li upgrade nije = nadogradnja?. Da li se može sada po nekim drugim uvjetima i kako, naravno? Imam legalnu Vistu Home
Super, napredujemo, interesantno je ovo do kraja 2010. Da li upgrade nije = nadogradnja?. Da li se može sada po nekim drugim uvjetima i kako, naravno? Imam legalnu Vistu Home
Upgrade = nadogradnja.Sam si sebi rekao, nazvao si MS Hrvatska na 0800300300 i ako imaš legalnu Vistu Home, možeš po 50% manjoj cijeni nadograditi sustav na Windows 7.
Ok, pa da li za to postoji neki upgrade cd? I gdje ga kupiti?
Meni je to nevjerojatno. I zbunjen sam.
Kad gledam u vemilu http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=software&c=000000 ispada da je cijena 899,00 kn i to potpuno nove verzije 7-ice
Kako sad to?
Znači, kad bi to prepolovili, nadogradnja bi bila oko 450,00 kn, nije li (ili je to predinstalirana verzija bez cd-a)?
Pa ispada da je onda 7-ica duplo skuplja od Viste?
Malo je zbunjujuće.Također sam pogledao cijene.Moguže da je jer piše OEM.Najbolje je provjeriti na oba mjesta o čemu se točno radi.