Dosad nikad nisam imao instaliranu Windows Vistu 64bitnu pa mislio sam da kada mi se nakupi virusa da reinstaliram windowse xp ili vistu 64bitnu sto mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Windows Vistu x64 bita nemoj inst. jer nemas 3 gb ram.Najbolje stavi 32 bitnu verziju ili xp i zadovoljan ces bit....
Dosad nikad nisam imao instaliranu Windows Vistu 64bitnu pa mislio sam da kada mi se nakupi virusa da reinstaliram windowse xp ili vistu 64bitnu sto mislite?
Pa nedaj da ti se nakupi virusa pa nećeš morat instalirat novi OS
slazem se.....ako ces vistu onda 32bitnu, ma da ti ja preporucam ili XP ili Sedmica.....jer za vistu treba navika, i po meni nije bas.....bolje si uzmi sedmicu ako zelis nesto novije...a ako ti treba neki profi rad i ako zelis biti na miru, onda se pusti XP i instaliraj antivirus
Imaš bar nekoliko desetaka tema sa istim pitanjem.
Stavi što želiš, sa Vistom sigurno nećeš pogriješiti ma što ti neki ovdje pisali.
Stavi Vistu SP2 32bit bit ces zadovoljan... ali ako mislis igrice igrati stavi xp ti je PC slab da bi mogao na visti igrice zahtijevne igrati
slazem se.....ako ces vistu onda 32bitnu, ma da ti ja preporucam ili XP ili Sedmica.....jer za vistu treba navika, i po meni nije bas.....bolje si uzmi sedmicu ako zelis nesto novije...a ako ti treba neki profi rad i ako zelis biti na miru, onda se pusti XP i instaliraj antivirus
Kakva navika? Samo instaliraj vistu i neces pogrijesiti!! Bio sam uvijek za xp,ali kad sam presao na vistu, ne bih se nikako vracao..
Kakva navika? Samo instaliraj vistu i neces pogrijesiti!! Bio sam uvijek za xp,ali kad sam presao na vistu, ne bih se nikako vracao..
mislim da je njemu preslab komp za vistu...evo ja sam sa pentium 4 HT, 1 gb rama....i nije mi bas radilo sve najbolje....vista trosi previse resursa....od kad sam na sedmici...sve mi radi brzo i savrseno.....rekoh vise NIKAD na vistu....jedino na XP....al ni XP ne vjerujem da ce biti opeta na mom kompu!
hahahahhahahhahaha meni komp preslab za vistu aj fala nasmijao si me fino....
stavi 32 bitni xp sp3 to bi trebalo za tvoj pc biti dobro