Imam nekoliko wallpapera koji se vrte svakih 30 min shuffle. I prilikom promjene istog se explorer restarta i tako svaki put, ima li rjesenja?
Windows 8 i 8.1 - problemi
- poruka: 2.074
- |
- čitano: 601.572
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izbrisao sam neka 2 filea iz registya i sad se ne mogu windowsi upalit.. odem tamo da napravim system restore ali me trazi sifru a ne znam kakvu sifru trazi? Ja sam maknuo onu lozinku pri paljenju pc-a.. jel mogu kako to lozinku saznat????
upisem od hotmaila lozinku i nece.. jedino sam se s tim ravunom prijavljivao

Na Windowsu 8.1 nikako ne mogu koristiti Nerov montažerski softver Nero Vision bez obzira da li koristim Nero 7,8 ili 9. Dakle,Windows napiše da Nero ne reagira "Not respondign" i na kraju kaže da se program mora zatvoriti i to je to. Vrlo mi je važan Nero za jednostavne Audio/Video montaže i stvarno ne shvaćam zašto Windows bezveze gasi Nero. Dakle,nikakav virus ne može negativno utjecati na Nero,pošto sam isprobao Nero odmah nakon formatiranja diska i instalacije Windowsa 8.1 Ono što je zanimljivo je to da je na Windowsu 7 Nero uspješno radio,ali sada više ne želi raditi,pa mi je Windows XP jedina opcija. Dakle,sada i Windows 7 pokazuje iste probleme kao i Windows 8.1,ali nikada prije nije pokazivao takve čudne probleme,čak i kada je računalo bilo zaraženo virusima. Znam da nije problem sa računalom,jer sve ostalo radi uspješno i računalo nema niti jednu komponentu koja je fizički oštećena ili dotrajala. Ovo je prvi put da se takvo nešto događa. Ono što najviše šokira je to da Windows 7 nisam zaključao lozinkom,a nakon nekog vremena korištenja me je počeo tražiti lozinku,ali nisam ju stavio! Zaista nevjerojatno! Jedino objašnjenje za tu lozinku bi bilo da je neki virus upao računalo i zaključao ga. Ne vidim drugog razloga. Moram napomenuti da sam primjetio da svi ovi noviji operativni sustavi često isključuju programe - napišu da program ne reagira,zatim pokušaju popraviti taj problem i ne uspiju - napišu da moraju zatvoriti taj program i to je to. Dakle,program se nikako ne može koristiti. Jedini izlaz vidim u Windowsu XP. Taj sustav je vrlo star,ali nemam drugog izbora,nego ga instalirati,jer samo će tako svi ovi problemi zauvijek nestati. Na Windows XP-u jednostavno ne postoje ovakvi neobični problemi. Ako je Windows 8.1 noviji od XP-a,onda bi morao imati bolje performanse od XP-a,a ne obratno. Zbilja su bizarni ti novi operativni sustavi.
Na Windowsu 8.1 nikako ne mogu koristiti Nerov montažerski softver Nero Vision bez obzira da li koristim Nero 7,8 ili 9. Dakle,Windows napiše da Nero ne reagira "Not respondign" i na kraju kaže da se program mora zatvoriti i to je to.
Zbilja su bizarni ti novi operativni sustavi.
Imam Windows 7 i 8 ,i Nero 7 Vision radi bez problema na jednom i drugom ,bez obzira na starost programa.
Pošto vidim da nabrajaš nekoliko verzija Nera ,možda je problem u cracku i nekom malwareu u njemu.
Nema ničeg bizarnog ,osim veće sigurnosti ,barem u ovom slučaju.
Pa kud baš Nero Vision Express? Te sam se hrpetine bugovitog koda riješio prije desetljeća. Koliko boljih rješenja ima!
Pa kud baš Nero Vision Express? Te sam se hrpetine bugovitog koda riješio prije desetljeća. Koliko boljih rješenja ima!
Ne trebaju svakome Premiere Pro ili After Effects ,za mnoge stvari dobar je i Vision. A velikoj većini dovoljan je i Movie Maker.
Evo imam problem ne mogu niti jednu igricu porkenuti sada imam prvi puta Windows 8. Baca mi ovaj error. Tražio sam po netu i kao da .Net Framework treba nadograditi skinuo sma i pokrenem i kaže da imam najnoviju. Molim pomoć.
Koji .NET Framework si skinuo? Mislim da Win 8 dolazi sa zadnjom verzijom (v4.5), tebi vjerojatno treba ona starija v3.5...
Pronadji u instalacijskom folderu od igre folder CommonRedist i instaliraj DirectX i vcredist, a u istom folderu bi treba imati i ovaj .NET Framework 3.5
Evo imam problem ne mogu niti jednu igricu porkenuti sada imam prvi puta Windows 8. Baca mi ovaj error. Tražio sam po netu i kao da .Net Framework treba nadograditi skinuo sma i pokrenem i kaže da imam najnoviju. Molim pomoć.
Koji .NET Framework si skinuo? Mislim da Win 8 dolazi sa zadnjom verzijom (v4.5), tebi vjerojatno treba ona starija v3.5...
Pronadji u instalacijskom folderu od igre folder CommonRedist i instaliraj DirectX i vcredist, a u istom folderu bi treba imati i ovaj .NET Framework 3.5
sa jednom igricom sam uspio ali ostale dvije na tu foru ne reagiraju bacaju i dalje error
sa jednom igricom sam uspio ali ostale dvije na tu foru ne reagiraju bacaju i dalje error
Imas li uredno instaliran PhysX?
“Application failed to initialize properly (0xc000007b).
Instaliraj Microsoft Visual redistributable C++ 2005, 2008, 2010, 2012
Ja sam jednom dobio na poklon retail verziju Sony Vegas-a i od onda se ne mičem s njega. Zakon program, brdo opcija, sve jednostavno i dostupno...
Hitno! imam laptop s win 8.1 i nakon zadnjeg updatea ,nakon sto stavim svoju sifru je crni ekran..vidi se samo mis i mogu ga pomicat al je sve crno. U safe modu sam graficke drivere reinstalirao,pokusao vratit prije udatea al windows neda jer ima neka greaka...jel se neko vec susreo s time kako to rjesiti?
Hitno! imam laptop s win 8.1 i nakon zadnjeg updatea ,nakon sto stavim svoju sifru je crni ekran..vidi se samo mis i mogu ga pomicat al je sve crno. U safe modu sam graficke drivere reinstalirao,pokusao vratit prije udatea al windows neda jer ima neka greaka...jel se neko vec susreo s time kako to rjesiti?
Ideš na crtl+alt+del, u meniju upališ task manager, odeš na file te run new task, tamo ukucaš "explorer" i stisni enter, reci kaj se desi?
Imas li uredno instaliran PhysX?
“Application failed to initialize properly (0xc000007b).
Instaliraj Microsoft Visual redistributable C++ 2005, 2008, 2010, 2012
Probao sve kj ste naveli ne pomaže
Ideš na crtl+alt+del, u meniju upališ task manager, odeš na file te run new task, tamo ukucaš "explorer" i stisni enter, reci kaj se desi?
piše-Nije pokrenuta ni jedna aplikacija
EDIT: disk je na 99% najvisi su task manager,mcafee antivirus koji je ugasen,i neko glavno racunalo servisa...
a ovo tvoje..the application was unable to start correctly (oxc0000142),click ok to stop application
EDIT 2: disk pao na 5% sve pogaseno.
dal itko ima problema pri paljenju kompa i spajanju na net, znači kad se os digne moram čekat cca 2 do 5 min da se spoji, a za zo vrijeme na ikonici za net je uskličnik i kad stavim miš na njega piše inentyfing, a kad se spoji na net u event vieweru dobim ovaj error:
Your computer was not able to renew its address from the network (from the DHCP Server) for the Network Card with network address 0x50E549306708. The following error occurred: 0x79. Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (DHCP) server.
fakat mi nije jasno kaj se dešava, več sam zbilja lud od toga, di got tražim, a to več jako dugo nigdije nema konkretno objašnjenje koje bi mi pomoglo za stalno, našo sam jedan programčić, al on je podržan samo do xp-ea, a zove se winsockfix upotrebljavo sam ga i bez compatibility moda i sa i svaki put prvo paljenje kompaprođe bez uskličnika, a več drugo moram čekat što me više izluđuje, na b netu sam i dok sam imao xp imao sam neku drugu matičnu ploču, a posle kad je vista došla sam na gigabyte mbo, naravno sad je drug model, al najzanimljivije linux se odma spoji i čini mi se xp, nesječam se da sam sa ovom konfom vrtio xp, ak ko ima kakav prijedlog neka predloži.
jedino još nisam probao baš sa raltekove stranice skinut drajver za mrežu, pa ga zamjenit sa ovim sa gigabaytove stranice, sam postoji problem, nemogu se snač na njihovoj stranici nikako, sve mi zbrda zdola, ako ima koja dobra duša da mi potraži evo link na moju gig ploču i tu su sve potrebne informacije, na ploči je zadnji uefi beta bios.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3815&dl=1#ov
to je ploča, hvala Vam lijepo i hvala na razumjevanju :)
guglao sam več milion puta i upisivao kojekakve komande u CMD, al uzalud.
Pozdraf, upravo sam na novo instalirao Windows 8.1 i ne radi mi zvuk. U mikseru mi pokazuje da zvucnici sviraju i sve ali outputa nema, ni na slušalice ni na zvučnike. U čem je problem? Nemam zvučnu, probao sam instalirati neke drivere za matičnu (Asus P8H61-M LX2 R2.0) ali izgleda da ne valjaju.
Dakle instalirao sam Windows 8.1 pro, i pokrenuo update, i već dva puta mi se isto događa: dođe do 98% updatea i onda se pojavi ovaj error. Stalno se nakon restarta opet vrti taj error. Morao sam pokrenut system restore da bih uspio ući u Windowse ponovo.
Na forumima sam čitao da je to neki bug koji uzrokuje update samo treba nać error code itd.
Jeli netko od vas imao ovaj problema s upadetima Windows 8.1 pro?
http://denvycom.com/blog/windows-8-1-how-to-fix-updates-failed-undoing-changes-issue/
Dakle instalirao sam Windows 8.1 pro, i pokrenuo update, i već dva puta mi se isto događa: dođe do 98% updatea i onda se pojavi ovaj error. Stalno se nakon restarta opet vrti taj error. Morao sam pokrenut system restore da bih uspio ući u Windowse ponovo.
Na forumima sam čitao da je to neki bug koji uzrokuje update samo treba nać error code itd.
Jeli netko od vas imao ovaj problema s upadetima Windows 8.1 pro?
http://denvycom.com/blog/windows-8-1-how-to-fix-updates-failed-undoing-changes-issue/
Ja kad se meni tako desi, ili mi ponekad nece niti pocet skidat. Ja kopiram tamo sta pise na updateu i upišem u google i skinem i svaki onaj na updateu posebno instaliram. ;)
pozdrav, preso sam sa windows 7 na windows 8.1, i od tad mi ne ocitava usb stickove, kad umetnem stick nista se ne dogada koda ga nisam ni stavio na win 7 je sve funkcioniralo, molim pomoc
Driveri mozda?
Pogledaj pod Device Manager jesu li svi driveri instalirani kak treba...ne smije biti nista zutog ili crvenog...
Pozdrav svima! :)
Imam jedan problem vezan uz apdejtanje windowsa 8 na 8.1! Naime, kada preuzmem sa Store-a 8.1 update, dobijem poruku "You cant install Windows 8.1 preview because your processor doesnt support CompareExchange 128"! Zna li netko da li postoji ikakav fix za to? Sto se tice procesora, rijec je o Intell Core 2 Duo E8400!
Unaprijed Hvala na odgovorima!
pise da sve funkcionira normalno...
Pozdrav svima! :)
Imam jedan problem vezan uz apdejtanje windowsa 8 na 8.1! Naime, kada preuzmem sa Store-a 8.1 update, dobijem poruku "You cant install Windows 8.1 preview because your processor doesnt support CompareExchange 128"! Zna li netko da li postoji ikakav fix za to? Sto se tice procesora, rijec je o Intell Core 2 Duo E8400!
Unaprijed Hvala na odgovorima!
Probaj ovo... Napravi update BIOSa na zadnju verziju, instaliraj sve dostupne updatee za Windows 8, pa tek onda probaj instalirati 8.1.
okej, hvala! :)
pokušat ću ukratko....
stavio sam si WIN 8.1 PRO....
i sad imam jedini problem kod instalacije drivera za grafičku.....
da istina nešto je starija ATI X1300XT....i nikak da pronađem i instaliram....
pošto internet ne daje neke rezultate ...svi također navode problem... kod tih drivera...
pa reko da se okušam ovdje...ako tko ima bilo kakvo rješenje...