Kako dobiti opet SkyDrive u exploreru, ne mogu da nađem SD app više. 8.1 je sistem.
http://postimg.org/image/6xwhyrant/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako dobiti opet SkyDrive u exploreru, ne mogu da nađem SD app više. 8.1 je sistem.
http://postimg.org/image/6xwhyrant/
Desktop aplikacija NE RADI na 8.1. Ulogiraj se s Microsoft accountom i imat ćeš integrirani SkyDrive.
Logiran sam, hmm provjerit ću to, ako nista probat cu drugi acc da vidim hoće li se šta promjeniti.
Logiran sam, hmm provjerit ću to, ako nista probat cu drugi acc da vidim hoće li se šta promjeniti.
Da jesi ,imal bi SkyDrive u navigacijskom panelu.
Idi u PC Settings i provjeri SkyDrive i Accounts.Jel se još ikome pojavilo ovo nakon updejta?
Meni, a kako u biosu nema opcije za uključiti ga, ne mogu maknuti.
Također.
Evo bas neki dan sam instalirao novu official aplikaciju Facebook, ali ne radi, tj. kada se hocu prijavit u acc dode mi neki error, mozete vidjeti na slici:
Sada me zanima znate li mozda kako to rijesiti? Probao sam deinstalirati apk i instalirati ali isto... Također i ako upisem krivi pass i krivi mail isto error dode...
Jel se još ikome pojavilo ovo nakon updejta?
Secure Boot je isključen. Možda vam ovo pomogne ,ili ovo ,ali samo kao objašnjenje. Ali me čudi da nema opcija u BIOS-u.
Čini se da je opet MS-ovo maslo i čeka se fix.
Bio je problem u mail-u. Poslali kod na mob i sve je uredu vratio se SkyDrive. :)
A vezano za reinstalaciju windowsa kad budem htio raditi, je li trebam praviti backup aktivacije ili samo opet ukucam product key prilikom instalacije.
Bio je problem u mail-u. Poslali kod na mob i sve je uredu vratio se SkyDrive. :)
A vezano za reinstalaciju windowsa kad budem htio raditi, je li trebam praviti backup aktivacije ili samo opet ukucam product key prilikom instalacije.
Tvoja volja. Iako ,napravi backup u svakom slučaju ,pa možeš birat.
Jel ,nekad se može dogodit da ti ne prihvati ključ ,pa moraš zvat 0800 300 300.
Ovak si neovisan.
Jel se još ikome pojavilo ovo nakon updejta?
Secure Boot je isključen. Možda vam ovo pomogne ,ili ovo ,ali samo kao objašnjenje. Ali me čudi da nema opcija u BIOS-u.
Čini se da je opet MS-ovo maslo i čeka se fix.
Naravno da nema, kad Asus nije voljan izdati update biosa (u mom slučaju - Asus K55VM koristim)
A nadam se da će biti neki fix ili nešto, da se makne taj watermark.
Windows 8 upgrade advisor mi na laptopu kaže da ne može 8 gore jer proc nema NX.
Znam da procesor ima (Core Duo T2500), no bios nema nikakvih opcija (samo redoslijed boot uređaja, vrijeme i CPU C4 state).
Znači li to da nikako ne mogu WIndows 8 ili 8.1 staviti gore?
hm, ja na svom lapotpu imam T2050 i pičim bez problema 8. a sad nemam pojma što će biti s 8.1, planiram jedan dan napraviti image diska i roknuti clean instal 8.1, pa da vidim kako će to ići.
S preview nisam dobro prošao, ali nadam se da ova konačna verzija radi super.
Pozz ekipa,evo ovako ja bih instalirao windows 8.1 i gledam po netu i vidim da tu ima svakakvih verzija...pa koju da instaliram? i šta znači ono RTM?
Pozz ekipa,evo ovako ja bih instalirao windows 8.1 i gledam po netu i vidim da tu ima svakakvih verzija...pa koju da instaliram? i šta znači ono RTM?
Instaliraj win 8.1 pro, a RTM=Release To Manufacturing
rtm ti znači konačna verzija tj.final verzija

Pitanje kako podesiti Remote Desktop i spojiti se na android uredaj (u ovom slucaju galaxy s3)
Ako netko zna bio bih zahvalan.
USPIO SAM evo ovako ide prvo skinete remote desktop (ios, android) zatim na racunalu system properties = remote = remote desktop upaliti opciju Allow remote connections to this computer
Zatim u aplikaciji na mobitelu u kucicu Connection name bilo sta, PC name IP adresu, geteway nista zatim User name meni je tu adresa hotmaila sto sam instalirao win sa time i password od istog maila.
HDD na 100%, nekad konstantno a nekada samo nakon boota, ima li tko sličan problem?
Imao sam isti problem nakon upgrade-a na 8.1 (eMachines laptop). Probao sam ga riješiti sa hrpom savjeta s google-a (gašenje svih servisa, gašenje indeksiranja, reinstalacija drivera...), ali ništa nije pomoglo. Na kraju sam reinstalirao Windowse (ponovno prvo instalirao 8 pa napravio upgrade na 8.1) i sad sve radi bez problema.
Pitanje kako podesiti Remote Desktop i spojiti se na android uredaj (u ovom slucaju galaxy s3)
USPIO SAM Ako netko bude trebao objasnit cu.
-nisi shvatio bit foruma, ako imaš (dobro) rješenje postaš. Ne meni, nego nekome tko možda pročita... sama poruka 'uspio sam' je sporedna.
USPIO SAM Ako netko bude trebao objasnit cu.
-nisi shvatio bit foruma, ako imaš (dobro) rješenje postaš. Ne meni, nego nekome tko možda pročita... sama poruka 'uspio sam' je sporedna.
evo ispravio
ISO files for Windows 8 RTM Build 9200 / 8.1 Preview
''Pravi'' Windows 8.1 nećeš naći za besplatno skidanje ,osim ako imaš MSDN pretplatu ili DreamSpark Premium account.
Mislio sam na 8.0 a ne na 8.1
Mislio sam na 8.0 a ne na 8.1
I kaj će ti više 8.0? Da instaliram i onda još jedamput instaliram upgrade na 8.1?
Šta kažete na ovo..ja nemam takvih problema...
http://www.hcl.hr/vijesti-windows-81-uzrokuje-lag-misa-u-odredenim-igrama-9564-17.html
Šta kažete na ovo..ja nemam takvih problema...
http://www.hcl.hr/vijesti-windows-81-uzrokuje-lag-misa-u-odredenim-igrama-9564-17.html
hmm, nemam problema s lagom misa vec tipkovnice, u medieval 2:tw. na win8 nisam to primjetio u igri, al otkako sam stavio 8.1 lag se pojavljuje svako malo . zasad nisam nigdje našao da se to još nekom dešava, a druge igre koje sam probao rade normalno.
kod mene je slican problem a to je da prilikom boota pa sve dok ne ubijem doticni proces, cpu usage nejde ispod 30%.
clean install je rjesio navedeni problem.