upravo odraden update u trajanju od cca 2h. sve aplikacije ostale (jedino sam morao opet promjeniti lokaciju documents foldera i dalje sve po starom). aktivacija nije bila potreba, windowsi nasli wmc aktivaciju i preuzeli. za sad sve u najboljem redu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za*ebali pirate, svi koji ste si aktivirali window 8 KSM metodom, ne možete upgrejtati na 8.1! ! !
a oni koji su nakon kms-a aktivirali i key finderom za 8.1, mogu instalirati
Najviše mi smeta jer imam original a mogu vjerojatno skinuti i 8.1 original, samo mi se neda opet sve ispočetka aplikacije skidati.
?? Možda da onda napraviš upgrade? Sve ti ostaje na mjestu ,uključujući i SVE programe.
(naravno ,za svaki slučaj prethodno napravi system image backup)
I naravno ,računaj da ćeš izgubit 2 sata dok se to zgotovi.
Koji sam ja papak.
Već sam htio drvljem i kamenjem na MS (Danyela kandidirati za predsjednika država i slično) jer ne radi upgrade na 8.1. I onda shvatim da nisam priključio laptop na napajanje. Ako netko drugi krene istim putem nek prvo provjeri jeli napajnje priključeno.
Jesi ,jesi.
Pravi se javio. Ni na jednu konstruktivnu kritiku (od kolege Danyela) nisi odgovorio već si krenuo na diskreditiranje sugovornika.
Što je bilo bitno u onom 200 i kusur teškom upadate-u osim što mi je popapao skoro 1 gb diska?
Pravi se javio. Ni na jednu konstruktivnu kritiku (od kolege Danyela) nisi odgovorio već si krenuo na diskreditiranje sugovornika.
Što je bilo bitno u onom 200 i kusur teškom upadate-u osim što mi je popapao skoro 1 gb diska?
Koji to? Ona tri updatea od 240 mb? Pogledaj po kb oznakama.
je mozda netko zna kad ce se na msdc skole hr pojavit win 8.1 x64 enteprise hvala

Samo dva pitanja. Noćas sam napravio update na 8.1, a nakon njega se ne diže os. U safe mode mi uđe normalno. Probal sam system restore, ali naravno, klipan nisam napravio restore point ni jedan.
Uglavnom, moje pitanje je jel netko imao problem da mu ne diže win nakon update-a i ako je uspio riješti problem, kako je to riješio?
Ja mislim da je upgrade čisto sranje....napravite čistu instalaciju i nečete imati nikakvih problema....znam da sam napravio upgrade kad je bilo na onu preview verziju i sve mi se nešto poremetilo...napravio sam clean instal sa win 8.1 rtm sa msdnaa i sve radi savršeno....
poz ekipa.ima li netko problem da mu je disk usage stalno zakucan na 100%?
poz ekipa.ima li netko problem da mu je disk usage stalno zakucan na 100%?
koji proces ga drži na 100%?
kod mene je slican problem a to je da prilikom boota pa sve dok ne ubijem doticni proces, cpu usage nejde ispod 30%.
je mozda netko zna kad ce se na msdc skole hr pojavit win 8.1 x64 enteprise hvala
Linkovi su na prethodnim stranama ,u dva posta:
A samo se treba malo vratiti i pročitati!
nije to ono sto sam ja pitao
:)
A šta si ti to onda pitao?
Na MSDC? Valjda misliš MSDNAA ,ili na DreamSpark? Tu se već nalazi 8.1 ,ali samo Windows 8.1 Professional.
Za*ebali pirate, svi koji ste si aktivirali window 8 KSM metodom, ne možete upgrejtati na 8.1! ! !
a oni koji su nakon kms-a aktivirali i key finderom za 8.1, mogu instalirati
Nemam pojma. . .nisam ni čuo za tu metodu, ovo za KMS sam čitao na M$ stranicama. . .a metode kako aktivirati me ni ne zanimaju pošto imam original WiN, i čini mi se da nisu ni dozvoljene na forumu.
Hoce li Windows 8.1 biti ponudjen kroz windows update ili mora da se ide u onaj store?
Ide se u Store.
Bok.
Zanima me ovo prije nego instaliram 8.1 update prek storea.
Trenutno imam win 8 pro i zanima me dali bi prije updatea trebao izbrisati start8 (ak neznate, to je start ikonica kao na win7 i ovom novom win8.1), pošto 8.1 dodaje identičnu stvar?
Može li mi itko odgovoriti plizz?
Windows 8 nadogradnja na 8.1
Molio bih iskustva onih koji su nadogradili windows 8 preko storea na windows 8.1 , da li je za očekivati probleme, ostaju li instalirani drajveri i programi tipa antivirus i sl? U pitanju je laptop samsung koji ima recovery particiju pa me zanima da li nadogradnja kaj zalazi i u tu particiju. ? Ak mi to zezne nemam više otkud potegnuti windowse....
.
ne bi smjela ic u recovery. sve je ostalo isto samo sam trebao ponovo postaviti drugu lokaciju za dokumente umjesto one defaultne.
Napravite clean install i sve če biti u najboljem redu...taj upgrade je čisti shittt...
ma ne da mi se clean raditi :( neam vremena za to... upravo sam iz tog razloga išao na update + hrpa aplikacija. al ak ne bude šljakalo morat će clean
EDIT: VIA HD Audio, tj. zvuk mi drži CPU na 85% vidim sad... možda update drivera probam
Imao sam problema sa nadogradnjom. Nakon petljanja sa hardverom i driverima, našao sam krivca u steelseries driverima zbog kojih mi instalacija nije mogla proći i bacala mi je ovu grešku: 0xC1900101-0x40017. Nakon deinstalacije steelseries enginea, sve je prošlo ok.
Stavi najnovije za svoj čip: VIA HD Audio VT1708S - ver. 10.1200A
Ovako, imao sam Windows 8 pro x64 cro s DreamSparka, nadogradio sam ga ključem za Windows Media Center (kada je Microsoft ono dijelio ključeve) i jučer preko Marketa nadogradio na Windows 8.1 Pro with Media Center. Ono što mene sada zanima je - hoću li tim ključem kojeg mi sada Windowsi imaju moći aktivirati Windows 8.1 kada/ako budem radio čistu instalaciju (kada/ako bude trebalo) Windows 8.1 medijem s DreamSparka?
Ono što mene sada zanima je - hoću li tim ključem kojeg mi sada Windowsi imaju moći aktivirati Windows 8.1 kada/ako budem radio čistu instalaciju (kada/ako bude trebalo) Windows 8.1 medijem s DreamSparka?
Da ,hoćeš. Ja sam napravio jednu reinstalaciju prije dva tjedna i ključevi (''pravi'' i WMC ključ) su radili ,bez problema.