Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.522.818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
Windows 8

upravo odraden update u trajanju od cca 2h. sve aplikacije ostale (jedino sam morao opet promjeniti lokaciju documents foldera i dalje sve po starom). aktivacija nije bila potreba, windowsi nasli wmc aktivaciju i preuzeli. za sad sve u najboljem redu.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 8
Diazz72 kaže...

Za*ebali pirate, svi koji ste si aktivirali window 8 KSM metodom, ne možete upgrejtati na 8.1! ! !

a oni koji su nakon kms-a aktivirali i key finderom za 8.1, mogu instalirati

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Najviše mi smeta jer imam original a mogu vjerojatno skinuti i 8.1 original, samo mi se neda opet sve ispočetka aplikacije skidati.

?? Možda da onda napraviš upgrade? Sve ti ostaje na mjestu ,uključujući i SVE programe.

(naravno ,za svaki slučaj prethodno napravi system image backup)

I naravno ,računaj da ćeš izgubit 2 sata dok se to zgotovi.

mario.L_hr kaže...

Koji sam ja papak.{#}

Već sam htio drvljem i kamenjem na MS (Danyela kandidirati za predsjednika država i slično) jer ne radi upgrade na 8.1. I onda shvatim da nisam priključio laptop na napajanje. Ako netko drugi krene istim putem nek prvo provjeri jeli napajnje priključeno.

Jesi ,jesi. {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 23:58 (kizo2703).
14 godina

Pravi se javio. Ni na jednu konstruktivnu kritiku (od kolege Danyela) nisi odgovorio već si krenuo na diskreditiranje sugovornika.{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
Windows 8

Što je bilo bitno u onom 200 i kusur teškom upadate-u osim što mi je popapao skoro 1 gb diska?

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pravi se javio. Ni na jednu konstruktivnu kritiku (od kolege Danyela) nisi odgovorio već si krenuo na diskreditiranje sugovornika.{#}

{#}{#}

BlackMoon kaže...

Što je bilo bitno u onom 200 i kusur teškom upadate-u osim što mi je popapao skoro 1 gb diska?

Koji to? Ona tri updatea od 240 mb? Pogledaj po kb oznakama.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 1:03 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Jel se moze kako od ovog updata sprzit iso slika tj gdje ikako skida windows sotore windows 8.1.
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
then gets prepared in:
C:\$Windows.~BT (Hidden Folder)
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 8:50 (Dubravko1967).
15 godina
Windows 8

je mozda netko zna kad ce se na msdc skole hr pojavit win 8.1 x64 enteprise hvala

HTC ONE je stigao !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Samo dva pitanja. Noćas sam napravio update na 8.1, a nakon njega se ne diže os. U safe mode mi uđe normalno. Probal sam system restore, ali naravno, klipan nisam napravio restore point ni jedan. 

Uglavnom, moje pitanje je jel netko imao problem da mu ne diže win nakon update-a i ako je uspio riješti problem, kako je to riješio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja mislim da je upgrade čisto sranje....napravite čistu instalaciju i nečete imati nikakvih problema....znam da sam napravio upgrade kad je bilo na onu preview verziju i sve mi se nešto poremetilo...napravio sam clean instal sa win 8.1 rtm sa msdnaa i sve radi savršeno....

My way
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 10:15 (galinjo24).
13 godina
neaktivan
Windows 8

poz ekipa.ima li netko problem da mu je disk usage stalno zakucan na 100%?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

poz ekipa.ima li netko problem da mu je disk usage stalno zakucan na 100%?

koji proces ga drži na 100%?

16 godina
Windows 8

kod mene je slican problem a to je da prilikom boota pa sve dok ne ubijem doticni proces, cpu usage nejde ispod 30%.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pasko kaže...

je mozda netko zna kad ce se na msdc skole hr pojavit win 8.1 x64 enteprise hvala

Linkovi su na prethodnim stranama ,u dva posta:

No.1

No.2

A samo se treba malo vratiti i pročitati! {#}

15 godina
kizo2703 kaže...
pasko kaže...

Linkovi su na prethodnim stranama ,u dva posta:

No.1

No.2

A samo se treba malo vratiti i pročitati! {#}

nije to ono sto sam ja pitao

:)

HTC ONE je stigao !!!!
16 godina
neaktivan
pasko kaže...

nije to ono sto sam ja pitao

:)

A šta si ti to onda pitao?

Na MSDC? Valjda misliš MSDNAA ,ili na DreamSpark? Tu se već nalazi 8.1 ,ali samo Windows 8.1 Professional.

12 godina
thucydides kaže...
Diazz72 kaže...

Za*ebali pirate, svi koji ste si aktivirali window 8 KSM metodom, ne možete upgrejtati na 8.1! ! !

a oni koji su nakon kms-a aktivirali i key finderom za 8.1, mogu instalirati

Nemam pojma. . .nisam ni čuo za tu metodu, ovo za KMS sam čitao na M$ stranicama. . .a metode kako aktivirati me ni ne zanimaju pošto imam original WiN, i čini mi se da nisu ni dozvoljene na forumu.

12 godina
Windows 8

Hoce li Windows 8.1 biti ponudjen kroz windows update ili mora da se ide u onaj store?

0 0 hvala 0
12 godina
Windows 8

Ide se u Store.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Bok.

Zanima me ovo prije nego instaliram 8.1 update prek storea. 

Trenutno imam win 8 pro i zanima me dali bi prije updatea trebao izbrisati start8 (ak neznate, to je start ikonica kao na win7 i ovom novom win8.1), pošto 8.1 dodaje identičnu stvar?

Može li mi itko odgovoriti plizz?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 18:46 (Tsar).
11 godina
protjeran
Windows 8

Windows 8 nadogradnja na 8.1

Molio bih iskustva onih koji su nadogradili windows 8 preko storea na windows 8.1 , da li je za očekivati probleme, ostaju li instalirani drajveri i programi tipa antivirus i sl?  U pitanju je laptop samsung koji ima recovery particiju pa me zanima da li nadogradnja kaj zalazi i u tu particiju. ? Ak mi to zezne nemam više otkud potegnuti windowse....

.

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

ne bi smjela ic u recovery. sve je ostalo isto samo sam trebao ponovo postaviti drugu lokaciju za dokumente umjesto one defaultne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meni sve ok prošao updte, trajao 100 godina... sad mi bacio neki update velik 55 mb, ali naime imam problema s CPU, na 100% je usage cijelo vrijeme... i da naravno šteka mi najobičnije mijenjanje wallpapera... u task manageru mi je exploer.exe suspended??? ima tko sličnih problema?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Napravite clean install i sve če biti u najboljem redu...taj upgrade je čisti shittt...

My way
16 godina
neaktivan

ma ne da mi se clean raditi :( neam vremena za to... upravo sam iz tog razloga išao na update + hrpa aplikacija. al ak ne bude šljakalo morat će clean

EDIT: VIA HD Audio, tj. zvuk mi drži CPU na 85% vidim sad... možda update drivera probam

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:34 (eterna luchar).
17 godina
Windows 8

Imao sam problema sa nadogradnjom. Nakon petljanja sa hardverom i driverima, našao sam krivca u steelseries driverima zbog kojih mi instalacija nije mogla proći i bacala mi je ovu grešku: 0xC1900101-0x40017. Nakon deinstalacije steelseries enginea, sve je prošlo ok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo ja reinstalirao VIA HD drivere i sve normalno, iako tu i tamo neki lag bude, ali mislim da će se s vremenom isčistiti i to...
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Evo ja reinstalirao VIA HD drivere i sve normalno, iako tu i tamo neki lag bude, ali mislim da će se s vremenom isčistiti i to...

Stavi najnovije za svoj čip: VIA HD Audio VT1708S - ver. 10.1200A

17 godina
Windows 8

Ovako, imao sam Windows 8 pro x64 cro s DreamSparka, nadogradio sam ga ključem za Windows Media Center (kada je Microsoft ono dijelio ključeve) i jučer preko Marketa nadogradio na Windows 8.1 Pro with Media Center. Ono što mene sada zanima je - hoću li tim ključem kojeg mi sada Windowsi imaju moći aktivirati Windows 8.1 kada/ako budem radio čistu instalaciju (kada/ako bude trebalo) Windows 8.1 medijem s DreamSparka?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ono što mene sada zanima je - hoću li tim ključem kojeg mi sada Windowsi imaju moći aktivirati Windows 8.1 kada/ako budem radio čistu instalaciju (kada/ako bude trebalo) Windows 8.1 medijem s DreamSparka?

Da ,hoćeš. Ja sam napravio jednu reinstalaciju prije dva tjedna i ključevi (''pravi'' i WMC ključ) su radili ,bez problema.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice