Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.522.723
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
13 godina
neaktivan
Windows 8

Pozz svima!! Molim Vas za pomoć... kupili novi komp i  s njim došla 8mica, ali neki su mi programi koje imamo (firma) 32 bitni i nemogu se koristit na win 8. sad bih ja radije napravila instalaciju drugog sustava da zadržim i postojeći ako je moguće, i to win xp jer imamo originalan. Molim savjete...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Pozdrav! Imam instaliran Windows 8 64 bit English s Dreamsparka na 2 pc (laptop i desktop).Da li netko zna da li mogu još skinuti Windows 8.1 64 bit English ili veziju US/English jer mi treba za još 1 pc desktop za doma?

Koliko vidim može se 1 ključ instalirati na 2 pc ali nisam siguran ako se skine 1 Windows ENGLISH a 2 US/ENGLISH verzija da li su to onda 2 različita ključa?I ako netko zna razliku tih verzija English odnosno US/English?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8

Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5

13 godina

Pozz ekipa,evo ovako ja imam namjeru instalirati windows 8.1 e sad koja je verzija najbolja?

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
16 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Pozz ekipa,evo ovako ja imam namjeru instalirati windows 8.1 e sad koja je verzija najbolja?

original {#} bilo koja

Đuro#2155
15 godina
neaktivan
Windows 8

Pitanje je da li je Windows 8.1 s Msdn finalan bez bugova i da li se može instalirati i aktivirati već sada jer  17.10.2013. izlazi kao službeno ako sam dobro shvatio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma kakvi, odmah se dobije ključ s kojim se najnormalnije napravi aktivacija.  Nikakvi drugi načini aktivacije nisu potrebni ako se radi o orginalu, u ovom slučaju sa DreamSparka.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 12:45 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala to se traži neda mi se zezati s engležima preko skypa.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Evo samo da se javim da već 3 tjedna otkako je izasao 8.1 RTM korisim ih

Jednostavno sam ostao očaran, glatkoćom izvedbi, brzinom pokretanja aplikacija, zasad nisam naletio niti na jedan bug ili problem koji bi mogao ugroziti moje korisničko iskustvo, koristio sam prije win8.1, windows 7 professional, također original sa Dreamsparka i to nekih 4-5 godina... U početku kada je win 8 izašao i kako je pokupio skoro sve negativne kritike od večine korisnika i ostalih portala, odlučio sam se suzdržati jer sam gledao dosta videa a i imao sam priliku testirati nekolicinu laptopa sa win8 i jednostavno nisam bio zadovoljan. Previše implementacije i pokušaja da se osobna računala približe tabletima i to mi se nimalo nije svidlo, sam Metro ui, nema start tipke i mnogo drugih sitnica me odvuklo dalje od win8... Dok do prije nekoliko tjedana dobar prijatelj/kolega Rupy je stavio sebi na kantu win8.1 preview... nakon dosta razgovora s njim i puno savjeta odlučio sam popustiti i jednostavno dati priliku win8.1 i to taman kada izade rtm verzija... Buduci da sam taman friško obnovio svoju kantu sa novim cpu,ssd,mobo,ram,psu, odlucio sam to sve lijepo upogoniti sa friškom win8.1 pro sa dreamsparka... Nakon podosta tweakanja i optimizacija nastavio sam ih koristiti sasvim normalno ko i sve ostale operacijske sustave koje sam koristio... I ostao sam zaprepašćen, jednostavno su ovo pravi dosljedni windowsi nakon win7, glatkoca izvodenja, friski/novi-stari/moderniji izgled, jos samo kada svi potrebni driveri izadu za njih, to ce biti to... Takoder sam si kupio Start8 jer jednostavno nemogu koristit win bez starta, a buduci da još on dolazi sa dosta opcija za tweakanje windowsa, definitivno je bilo vrijedno onih sitnih 5$ koliko košta...
Moja topla preporuka svima koji se dvoume, neka isprobaju i neka sami vide, vec sam nekolicini drugih kolega preporucio prelazak i ostali su na njima dan danas i također su oduševljeni

Toliko od mene {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
8 3 hvala 0
12 godina
Windows 8

Evo za sve Win8 hejtere koji vele da windows 8 i metro sučelje. . .itd nemaju budućnost.

http://nation.foxnews.com/2013/10/07/shepard-smith-tours-revolutionary-fox-news-deck

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Windows 8

Evo preporuka jedne domaće aplikacije.

CroVijesti svakako probajte.
Nudi pregled većine najpopularnijih novina, news portala i sličnih stranica.
Stabilno, relativno brzo i pregledno. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Evo samo da se javim da već 3 tjedna otkako je izasao 8.1 RTM korisim ih

Jednostavno sam ostao očaran, glatkoćom izvedbi, brzinom pokretanja aplikacija, zasad nisam naletio niti na jedan bug ili problem koji bi mogao ugroziti moje korisničko iskustvo, koristio sam prije win8.1, windows 7 professional, također original sa Dreamsparka i to nekih 4-5 godina... U početku kada je win 8 izašao i kako je pokupio skoro sve negativne kritike od večine korisnika i ostalih portala, odlučio sam se suzdržati jer sam gledao dosta videa a i imao sam priliku testirati nekolicinu laptopa sa win8 i jednostavno nisam bio zadovoljan. Previše implementacije i pokušaja da se osobna računala približe tabletima i to mi se nimalo nije svidlo, sam Metro ui, nema start tipke i mnogo drugih sitnica me odvuklo dalje od win8... Dok do prije nekoliko tjedana dobar prijatelj/kolega Rupy je stavio sebi na kantu win8.1 preview... nakon dosta razgovora s njim i puno savjeta odlučio sam popustiti i jednostavno dati priliku win8.1 i to taman kada izade rtm verzija... Buduci da sam taman friško obnovio svoju kantu sa novim cpu,ssd,mobo,ram,psu, odlucio sam to sve lijepo upogoniti sa friškom win8.1 pro sa dreamsparka... Nakon podosta tweakanja i optimizacija nastavio sam ih koristiti sasvim normalno ko i sve ostale operacijske sustave koje sam koristio... I ostao sam zaprepašćen, jednostavno su ovo pravi dosljedni windowsi nakon win7, glatkoca izvodenja, friski/novi-stari/moderniji izgled, jos samo kada svi potrebni driveri izadu za njih, to ce biti to... Takoder sam si kupio Start8 jer jednostavno nemogu koristit win bez starta, a buduci da još on dolazi sa dosta opcija za tweakanje windowsa, definitivno je bilo vrijedno onih sitnih 5$ koliko košta...
Moja topla preporuka svima koji se dvoume, neka isprobaju i neka sami vide, vec sam nekolicini drugih kolega preporucio prelazak i ostali su na njima dan danas i također su oduševljeni

Toliko od mene {#}

Vidim tu si brdo tog napiso, sto me uopce ne potice da se prebacim, sa Sedmice na 8.1. daj malo napiši, kako se programi ponašaju. na osmici, dali su kontabilni, to mi je jako važno, jer radim dosta obradu videa, prije 3mjeseca npr, sam bio stavio 8.1.  instaliro sam Pinnacle Studio, i program se uopce nije htio pokrenit, mislim ako takve stvari nisu popravili, nevidim razlog što mi znaci da su windows 8.1 brži od sedmice, ako nemogu radit na njima što mi je potrebno. to me zanima, dali su to riješili ili ne.

Rappy
15 godina
neaktivan
Windows 8

Vidim ima pametnjakovica da lupaju, TD, ali od ta 3lika iz bajke, ni jedan nije naveo zašto TD, i odg, na pitanje koje sam postavio. {#}

Rappy
Moj PC  
1 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
rappy kaže...

Vidim ima pametnjakovica da lupaju, TD, ali od ta 3lika iz bajke, ni jedan nije naveo zašto TD, i odg, na pitanje koje sam postavio. {#}

pa najbolje da si sam instaliraš sustav pa vidiš, ali misliš da će stvarati problem, stavi si na virtualku, ili jednostavno napravi "image" sadašnjih win pa ako nešto bude loše, samo se vratiš laganini kako je sve bilo. 

I tako ćeš sam znati najbolje šta i kako radi na kojim programima i na tvojoj konfiguraciji {#}

eto 

Đuro#2155
17 godina
Windows 8

Windows 8.1 Will Start Encrypting Hard Drives By Default

Before Windows 8.1 automatically enables Device Encryption, the following must be true:

• The Windows device “must support connected standby and meet the Windows Hardware Certification Kit (HCK) requirements for TPM and SecureBoot on ConnectedStandby systems.”  Older Windows PCs won’t support this feature, while new Windows 8.1 devices you pick up will have this feature enabled by default.
  • When Windows 8.1 installs cleanly and the computer is prepared, device encryption is “initialized” on the system drive and other internal drives. Windows uses a clear key at this point, which is removed later when the recovery key is successfully backed up.
  • The PC’s user must log in with a Microsoft account with administrator privileges or join the PC to a domain. If a Microsoft account is used, a recovery key will be backed up to Microsoft’s servers and encryption will be enabled. If a domain account is used, a recovery key will be backed up to Active Directory Domain Services and encryption will be enabled.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Evo za sve Win8 hejtere koji vele da windows 8 i metro sučelje. . .itd nemaju budućnost.

http://nation.foxnews.com/2013/10/07/shepard-smith-tours-revolutionary-fox-news-deck

Pa ti si ovdje dao dokaz da je metro za touch a ne za miš. Windows 8.1 jest budućnost ali ne vjerujem da će biti prihvaćen tako brzo.

15 godina
Windows 8

radi li ova preview verzija sa aktivatorom ako me razumijete :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
Windows 8

Imam Windows 8 original.Kako napraviti update na 8.1?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
emerik kaže...

Imam Windows 8 original.Kako napraviti update na 8.1?

Ili skini iso ako imaš MSDNAA/Dreamspark verziju pa tako update-aj, ili ćeš dobiti update kroz App Store.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina

A kada bi trebao doći update kroz Store?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina

Navodno oko 13h.

Yup... update stigao.

Support http://blog.scssoft.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 13:11 (zstef).
15 godina
zstef kaže...

Navodno oko 13h.

Yup... update stigao.

Upravo mi se skida, velicina je 3,42 GB.

BE HAPPY xD : )
14 godina
Windows 8

Evo, uz upgrade, korisnicima Windowsa 8.1 dostupna je i službena Facebook aplikacija.

Skinuti ju možete ovdje.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Ako netko još ne vidi update u store-u, možete do istog doći preko ovog linka.

 -- || \o/
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Joe Cooker kaže...
zstef kaže...

Navodno oko 13h.

Yup... update stigao.

Upravo mi se skida, velicina je 3,42 GB.

Moze li se od ovog update kreirati iso??

12 godina
Windows 8

Za*ebali pirate, svi koji ste si aktivirali window 8 KSM metodom, ne možete upgrejtati na 8.1! ! !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Očekivano. Šta je s legalnim WMC sistemima? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Ima li netko vijest kada će se pojaviti Windows 8.1 Enterprise Evaluation? Bio bih vam jako zahvalan.

Because anything Korea does, Japan does it better.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Očekivano. Šta je s legalnim WMC sistemima? {#}

Ako misliš na sistem aktiviran SAMO WMC ključem ,taj nije legalan.

Envy kaže...

Ima li netko vijest kada će se pojaviti Windows 8.1 Enterprise Evaluation? Bio bih vam jako zahvalan.

KLIK

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 15:47 (kizo2703).
16 godina
Windows 8

.. btw, trenutno: win8.1, 32bitna ver je dvostruko brža od 64bitne... (za down). iz nekog razloga spoiler ne radi.. download je skrivena riječ.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 17:34 (ihush).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice