gdje ste kupili win8? tj gdje je najjeftinije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gdje ste kupili win8? tj gdje je najjeftinije?
Neki dan sam vidio za 80$ (450kn) - Windows 8.1 Pro for $79
EDIT: sad sam tek vidio da se radi o Upgrade opciji (s Win XP, Vista ili 7)
koliko se kužim u to sve ovo nisu cijeli windowsi nego samo upgrade pack sa starijih winsa ako ih imas original a ja nemam.meni bas trebaju cijeli winsi
ispravite me ako griješim :D
Jucer sam skinuo preview windows 8.1 x64 pa me zanima me do kad traje ta verzija za koristenje? Odnosno do kad je valjana posto mi pise "Windows is activated"?
Jucer sam skinuo preview windows 8.1 x64 pa me zanima me do kad traje ta verzija za koristenje? Odnosno do kad je valjana posto mi pise "Windows is activated"?
Ja mislim da je 90 dana kkao i svi , no necu tvrditi :P
do 18.10 kada izlazi 8.1.
Kod mene pise do 16.1. ali nisam siguran da ce do tada radit...imam ih od cca 5-6 mjeseca
Ok..i jel mislite nakon toga neki aktivator ubacit i crackat ih ili kupujete org?
Ok..i jel mislite nakon toga neki aktivator ubacit i crackat ih ili kupujete org?
Osobno ih imam origigi na laptopu, ove koristim na PC-u gdje mi ne igraju preveliku ulogu.
AKo izadje neki aktivator super, ako ne vracam se na Win 7 x64...ne mislim ih kupovat
Kod mene pise do 16.1. ali nisam siguran da ce do tada radit...imam ih od cca 5-6 mjeseca
Kako otvoriti taj window da vidim do kada mi traje ?
Kako otvoriti taj window da vidim do kada mi traje ?
Run -> winver.exe
pozdrav svima,da li postoji site na kojem bi mogao skinuti win8 kao sto je bio za sedmicu digital river,posto imam kljuc a one verzije sa torrenta su nesigurne?
Zahvaljujem
Windows_8.1_EN-US_x86.ISO
SHA-1: 802CFCD3A411D99C097EA7E747F0B6697F9BDAC4
MD5: 7DD36FEA0D004ACFEDBDB3A5521EF5FF
Windows_8.1_EN-US_x64.ISO
SHA-1: BC2F7FF5C91C9F0F8676E39E703085C65072139B
MD5: F104B78019E86E74B149AE5E510F7BE9
da te samo pitam sa kojim programom mogu usporediti MD5,posto sam do sada samo uspoređivao SHA-1,ako netko zna bio bih zahvalan!
http://www.georgejopling.co.uk/md5check/md5check.html probaj s ovim
Skinuo sa Win 8.1 Prevew, i htio bi napraviti clean install na C:. No kada sprzim .iso i resetiram komp, dignu mi se Win 7. I to je to.
Šta da napravim?
Skinuo sa Win 8.1 Prevew, i htio bi napraviti clean install na C:. No kada sprzim .iso i resetiram komp, dignu mi se Win 7. I to je to.
Šta da napravim?
Jesi siguran da si odabrao boot device dobar?
Šta da napravim?
A ne znam sad.. Mislim, da stavim DVD od Win7, odmah bi mi prilikom podizanja sistema rekao: E, DVD je unutra.
Šta da napravim?
A ne znam sad.. Mislim, da stavim DVD od Win7, odmah bi mi prilikom podizanja sistema rekao: E, DVD je unutra.
-preduvijet je bootabilan medij, nakon tog postavke BIOSa. 'Lupaj' po QuickBoot meniju, obično f8-f12 tipke (piše na ekranu) i odaberi boot, ako tad neće tad nije bootabilan medij.
Ipak mi nije bilo bootanje DVD pa Hard, nego Hard pa DVD. Setup je pokrenut, no sad mi izbacujeporuku i ni makac:
No device drivers were found. Make sure the install media contains the correct drivers, then click OK.
EDIT:
Probao sam ponovo, opet isto. Prva poruke je ova:
A media driver your computer needs is missing. This could be DVD, USB or Hard disc. If you have CD, DVD of flah drive with the driver on it, please insert it now.
Note: If the installation media for Windows is in the DVD drive or on a USB drive, you can safely remove it for this step.
Browse OK Cancel
Nakon sto kliknes browse i pokusas bilo sta, pojavi se ona poruka koju sam pru napisao.
Evo ja sam sebe nagovorio da stavim win 8.1. Ugl problem je taj što on mene trazi administratorska prava a ja nemrem onda ništa instalirati jel nemogu stisnuti yes... kako da maknem to??
jedno pitanje,zasto je na msdn technet stranicama stavljen samo SHA-1 jeli sigurno samo uspoređivati jedan hash,a negdje su stavljena oba MD5 i SHA-1,koja je razlika između ta dva?
jedno pitanje,zasto je na msdn technet stranicama stavljen samo SHA-1 jeli sigurno samo uspoređivati jedan hash,a negdje su stavljena oba MD5 i SHA-1,koja je razlika između ta dva?
Dovoljan ti je SHA-1. Ako netko promjeni i prepakira .iso file ,svi hashevi se mijenjaju ,i ako imaš samo jedan hash ,odmah se vidi jeli to original ili ne.
Puna veličinaEvo ja sam sebe nagovorio da stavim win 8.1. Ugl problem je taj što on mene trazi administratorska prava a ja nemrem onda ništa instalirati jel nemogu stisnuti yes... kako da maknem to??
bump Instalirao sam win 8.1 preko win 7? dali je to greška? jel ja nemogu baš ništa instalirati jel mi kaže da nisam admin i nemogu stisnuti yes...
Imam jedan veliki problem sa Win 8.1 odn sa njegovom SkyDrive aplikacijom. Naime svaki put kada pokrenem sistem vrši upload svih fajlova iako su već sinhronizirani. Na "D:\SkyDrive" imam oko 11 GB podataka i postavio sam ovaj folder u SkyDrive postavkama. Podesio sam da su podaci dostupni offline i sve ostale detalje u postavkama. Windowsi su svježe instalirani, i na prethodnoj instalaciji sam imao isti problem.
kod instalacije win8 ima li opcija da se prenesu svi filovi i programi instalirani u sedmici na novi os?hoce li raditi na 8.1 programi koji su radili na sedmici bez ponovne instalacije?moze li se kompletno prenijeti desktop sa starog os-a na novi?
kod instalacije win8 ima li opcija da se prenesu svi filovi i programi instalirani u sedmici na novi os?hoce li raditi na 8.1 programi koji su radili na sedmici bez ponovne instalacije?moze li se kompletno prenijeti desktop sa starog os-a na novi?
Mene isto to zanima no večinom zbog igra poput Battlefielda koji ima 30 gb i treba mu dva dana da se skine u potpunosti.
Evo sada sve funkcionira super ali imam jedno pitanje. Kako da maknem onaj pasword?
..I zas ne pise kolko jos mogu koristit win 8.1 bez aktivacije?
-nema bez aktivacije. Dakle upravo kao što (ne)piše, =ništa..
Evo sada sve funkcionira super ali imam jedno pitanje. Kako da maknem onaj pasword?
Koji password? Da li misliš na password od microsoft accounta s kojim si se prijavio pa te onda pita za njega pri buđenju iz sleepa/hibernacije i pri pokretanju?
Ako je to, ja sam to ovako riješio. Možda postoji još koji način, ali ne znam za njega.