nisam nigdje drugo mogao smjestiti ovaj upit.Zna li ko kako aktivirati win 8 imam piratsku verziju i živcira me što nije aktivirana izbacuje mi inaj white screen za aktivaciju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instalirao sam 8.1 radi radoznalosti ... tja malo štuca jer nije konačna verzija al sve u svemu jako dobro, konačno ima smisla koncept
nisam nigdje drugo mogao smjestiti ovaj upit.Zna li ko kako aktivirati win 8 imam piratsku verziju i živcira me što nije aktivirana izbacuje mi inaj white screen za aktivaciju.
Pošalji mi 220$ i pokazat ću ti kako ga aktivirati.
ima neko hash od windows 8.1 64 bit english sa dreamsparka?
ima neko hash od windows 8.1 64 bit english sa dreamsparka?
Windows_8.1_EN-US_x86.ISO
SHA-1: 802CFCD3A411D99C097EA7E747F0B6697F9BDAC4
MD5: 7DD36FEA0D004ACFEDBDB3A5521EF5FF
Windows_8.1_EN-US_x64.ISO
SHA-1: BC2F7FF5C91C9F0F8676E39E703085C65072139B
MD5: F104B78019E86E74B149AE5E510F7BE9
Jel moze ikako upgrade sa win 8 na win 8.1 sa hard diska?
Jel moze ikako upgrade sa win 8 na win 8.1 sa hard diska?
Da, samo mountaj .iso i pokreni instalaciju.
hmm pise mi keep personal files only. Da li to znaci da ce mi sve ostati ukljucujuci aplikacije?
Gdje postoji konačna verzija?
Gdje postoji konačna verzija?
Traži MDL Windows 8.
Da ,naravno ,ja ne znam za neslužbenu.
Skidam danas sa dreamsparka preko onog njihovog managera već 6 puta! I svaki put unpacking error, u ćemu je problem?
Problem je u tom download manageru, skini negdje drugdje, uzmi si samo key s Dreamsparka.
Znam da je tema za Win8 ali jeste li vidjeli, kako jedan zamišlja Win9, meni je ovo odlično.
http://eiskis.net/windows9/
Znam da je tema za Win8 ali jeste li vidjeli, kako jedan zamišlja Win9, meni je ovo odlično.
http://eiskis.net/windows9/
Ja zamisljam win 9 bez METROA
Ja zamisljam win 9 bez METROA
A kaj to fali metrou ?
Meni je mnogo bolji zbog organizacije aplikacija koje najčešče koristim za razliku od običnog start menu-a
Imam pitanje, dali je sad konacno 8.1 skroz dorađen. ili treba još cekat finalnu verziju.
Jel prošli put sam se zeznio kad sam ga stavio nije mi htijelo pola programa radit na 8.1
svaki put kad palim windowse (8.1) mi se pojavi jel cu upadeatat adobe. kad stinsem no ponovo me pita i tako beskonacno a kad stisnem yes skine se i pise greska pri instaliranju. kako da to rijesim?
Otvori Task Manager, pod Startup tab makni te Adobe updatere
EDIT: @rappy Windows 8.1 je sada dorađen, do sada nisam imao nikakvih problema
Imam pitanje, dali je sad konacno 8.1 skroz dorađen. ili treba još cekat finalnu verziju.
Jel prošli put sam se zeznio kad sam ga stavio nije mi htijelo pola programa radit na 8.1
Konačna verzija 8.1 je vanka već mjesec dana.
Konačna verzija 8.1 je vanka već mjesec dana.
A gdje se može skinit na microsoft-stranici
Koja je uopce razilka izmedu wind8 pro i wind 8.1? Planiram stavit wind 8 malo za promjenu...
svaki put kad palim windowse (8.1) mi se pojavi jel cu upadeatat adobe. kad stinsem no ponovo me pita i tako beskonacno a kad stisnem yes skine se i pise greska pri instaliranju. kako da to rijesim?
Otvori Task Manager, pod Startup tab makni te Adobe updatere
EDIT: @rappy Windows 8.1 je sada dorađen, do sada nisam imao nikakvih problema
nema ga tu...
pozz, kad stavim PC na sleep, te kad ga nakon nekog vremena upalim, pojavi mi se black screen te onda moram napravit restart..
Čitao sam da je u WIN8 greška..
Jel zna neko kak sredit to?
To se meni dogodi ponekad na laptopu, nije odmah nego nakon nekoliko mjeseci koristenja pa sam prvo mislio da se nekaj zbrčkalo s windowsima, pa sam ih reinstalirao, ali eto i nakon reinstalacije mi se desi ponekad.
Nego, ja sam do win 8 dosao preko dream spark-a kao student. Sada vise nisam student pa nemogu dobity key za 8.1, jel mogu kako updejtati na 8.1 ak imam win 8 for free ili ne? Hvala
mozes kad izadje win 8.1 update na store instaliras i aktiviras pomocu ovog tvog win 8 kljuca (pricekaj do 18.10 onda izlazi sluzbeno )
Defenderoljupci, Microsoft odustaje od Windows Defendera/MSE-a
Koji ćete antivirus sada uzeti?
19 | avast |
---|---|
4 | Avira |
0 | AVG |
2 | BitDefender |
2 | Kaspersky |
eset smart security koji imam vec 3 god.
I ja ESS, kao i prije MSE-a, ali samo ako je ovo istina. Nekako mi nelogican ovaj clanak. Nigdje ne pise da odustaju od njega, samo da preporucuju koristenje drugih. A ima smisla, nakon sto sam nedavno procitao od samog Microsofta da je MSE samo prvi stepen zastite i da preporucuju koristiti i neke dodatne... Nema tu govora o ukidanju MSE-a. Za naprednije korisnike je i taj prvi stepen zastite sasvim dovoljan, jer znaju sta valja, a sta ne valja. Ostajem sa MSE-om, jer je najlaksi za sistem. A ni virusa nisam pokupio od prvih susreta sa PC-om...