Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.532.267
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8
lmutak kaže...

Probaj ugasit antivirus,mozda on blokira updeJt

Pokušavao sam, ali opet neće.

14 godina
Windows 8

može li link za download windows 8  Pro RTM ,build 9200, 64 bit, untouched

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Windows 8

imam pitanje windows 8.1 ce se morati isto zasebno aktivirati ili je to rijeseno kroz aktivaciju windows 8 ?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy kaže...

imam pitanje windows 8.1 ce se morati isto zasebno aktivirati ili je to rijeseno kroz aktivaciju windows 8 ?

U Storu ce biti omoguceno da se aktivira free  postojecim korisnicima win 8.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 20:23 (Joe Cooker).
16 godina
neaktivan

Da, 8.1 je fantastičan... za vlasnike MS tableta... I dalje ne vraćaju klasični start??? Ha ha, koji redikuli...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 1:32 (Danyel).
12 godina
neaktivan
Windows 8

zanima me moze li se na windowsu 8 promijeniti start da bude normalan kao na windowsu 7 a ne one kocke i to bez da se skidaju neki programi?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
unknown1998 kaže...

zanima me moze li se na windowsu 8 promijeniti start da bude normalan kao na windowsu 7 a ne one kocke i to bez da se skidaju neki programi?

Instaliraš win7, i nemaš onda brige

Đuro#2155,
15 godina
unknown1998 kaže...

Ne.

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
Windows 8

Pozdrav, čujem različite komentare za windows 8. Pošto kupujem novi komp dvoumim se između sedmice i osimice, zanima me šta vi savjetujete. Isplati li se kupovat nov windows?

16 Windows 7
46 Windows 8

0 0 hvala 0
17 godina
Kupis Win 8 i ako ti se ne svidja uvijek mozes downgredat u Win 7 - FREE
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
12 godina
protjeran
djigibao kaže...
Kupis Win 8 i ako ti se ne svidja uvijek mozes downgredat u Win 7 - FREE

Super, nisam znao da se to može.

Da uzmem ovaj, ovaj  ili ovaj?

Pretpostavljam da je ovaj treći upgrade, ako već imaš orginalni windws 7, a ova dva ne vidim razliku.

16 godina
neaktivan
Evo ti razlike izmedu prva dva 

Windows 8

Windows 8 is the basic edition of Windows for the IA-32 and x64 architectures. Documentation obtained from the ImageX tool and Paul Thurrott's book on Windows 8 also refer to this edition as "Core". This edition contains features aimed at the home market segment and provides all of the basic new Windows 8 features including the Start screen with semantic zoom, live tiles, Windows Store, Internet Explorer 10, connected standby, Microsoft account integration, the Windows desktop and more.

Windows 8 Pro

Windows 8 Pro is comparable to Windows 7 Professional and Ultimate and is targeted towards enthusiasts and business users; it includes all the features of Windows 8. Additional features include the ability to receive Remote Desktop connections, the ability to participate in a Windows Server domain, Encrypting File System, Hyper-V, and Virtual Hard Disk Booting, Group Policy as well as BitLocker and BitLocker To Go. Windows Media Centerfunctionality will be available only for Windows 8 Pro as a separate software package.

Come to the dark side.... we have cookies :)
12 godina
protjeran

Uzet ću onda ovaj obični windows 8. Nije baš jeftin 809kn {#}

Znači to samo u optički pogon ubacim kad sastavim komp i pratim upute, ili je kompliciranije ?

16 godina
Windows 8

samo pratis upute i uneses key kad te pita ili kad dodes u same winse.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
tamgiac kaže...

pfff jeftiniji je nego sta su win7 bili

16 godina
neaktivan
alias_noname kaže...
tamgiac kaže...

pfff jeftiniji je nego sta su win7 bili

Svejedno su preskupi. S obzirom koliko tržište i koliko novca imaju, trebali bi malo spustiti cijene...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
Windows 8

Niti veličina tržišta, niti količina novaca koji imaju ne određujue cjenu proizvoda.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Syke kaže...

Niti veličina tržišta, niti količina novaca koji imaju ne određujue cjenu proizvoda.

Onda znači MS ne posluje po liberalnom kapitalizmu?

Ili da ti pojasnim - današnji vlastodršci nam tvrde da živimo u vremenu u kojem tržište određuje vrijednost proizvoda? Želiš li ti reći da nije tako?

To bi značilo da zapravo živimo u dobu kapitalističke eksploatacije i monopola (zapravo u neo-feudalizmu), a to ne uče mlade na fakultetima...

he he

16 godina
neaktivan
Danyel kaže...
Syke kaže...

Onda znači MS ne posluje po liberalnom kapitalizmu?

Ili da ti pojasnim - današnji vlastodršci nam tvrde da živimo u vremenu u kojem tržište određuje vrijednost proizvoda? Želiš li ti reći da nije tako?

To bi značilo da zapravo živimo u dobu kapitalističke eksploatacije i monopola (zapravo u neo-feudalizmu), a to ne uče mlade na fakultetima...

he he

aj onda napiši jedan OS i prodaj ga za 200 kn

16 godina
neaktivan
alias_noname kaže...

aj onda napiši jedan OS i prodaj ga za 200 kn

Ma ne ,nek ga da zabadava! Kad mogu Linux distre bit zabadava ,neka bude frajer pa ponudi [bolje?! {#}] za istu cijenu!! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Windows 8

Ispricavam se ako je ovo pitanje bilo prijeali nemam vremena da citam sve postove.

Moze li neko dati pouzdan link za download windows 8 bootabilni,

naime imam instaliran licenciran ali mi nesto nije uredu sa recovery particijom pa bih da sebi snimim na DVD bootabilni win8 i samo upisem svoj aktivacijski kljuc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

svaka instalacija ti je bootabilna :)

naravno ako je u iso ili nešto raspakiraš, a sad ne znamo mi koij ti win trebaš, 64, 32 a i samo upiši na google izbaci ti link odmah. pametan je to momak:

www.soft-zilla.com/2013/01/windows-8-iso-download.html

Evo tu imaš link 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 20:18 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

svaka instalacija ti je bootabilna :)

naravno ako je u iso ili nešto raspakiraš, a sad ne znamo mi koij ti win trebaš, 64, 32 a i samo upiši na google izbaci ti link odmah. pametan je to momak:

http://www.soft-zilla.com/2013/01/windows-8-iso-download.html

Evo tu imaš link 

Treba mi 64 bitna verzija, znaci obicni windows 8, NE Pro verzija.

Koristim google,nasao sam linkova dosta, ali ne mogu biti siguran da li su linkovi OK, pa sam mislio da mi neko pomogne ko je vec skidao i zna da je provjerneno OK

Jesi li ti probao ovaj link?

16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ovo odavno nije download link za Osmicu.

14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Franjo15 kaže...

Ovo odavno nije download link za Osmicu.

A sto je onda link za Osmicu :/

16 godina
neaktivan
proalmir kaže...

A sto je onda link za Osmicu :/

Google is your friend (samo treba ukucat prave riječi).

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 23:52 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
alias_noname kaže...
Danyel kaže...
Syke kaže...

E da je tebi shvatiti šta sam ja napisao...

14 godina
Re: Windows 8 - dojmovi

Zna li tko kako promjeniti boju ovih slova?

16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 - dojmovi

Ako tema nije High Contrast ,nikak.

Jedino da nađeš neku gotovu crnu temu sa uređenim slovima.

Naprimjer ,AeroByDesign.

Edit: a tu je još pun ku*ac tema ,baš za Osmicu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 12:25 (kizo2703).
13 godina
Windows 8

Di je najbolje skinut win 8 pro 64bit,da se ne zajebavam cijelo vrijeme za aktivatorima.hvala unaprijed {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice