Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.522.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8
muhaqeri kaže...
kizo2703 kaže...
amater_2 kaže...
A moželi se napraviti image instalacije i restorati na čisti disk?

Normalno da može - instaliraj ,aktiviraj ,instaliraj WMC i napravi system image. Ali ,radit će samo na PC-u na kojem je napravljen image.

Malo je problematično vraćanje imagea diska u odnosu na sedmicu,meni ga hoće vratiti samo ako pokrenem vraćanje iz windowsa-promjena postavki PC-općenito-napredno pokretanje i onda još slijedi upisivanje lozinke.

Nije mi vrag dal mira pa sam nabavil druge winse i stavil na usb i sad vraća sliku bez frke,znači moja greška.

16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Nije mi vrag dal mira pa sam nabavil druge winse i stavil na usb i sad vraća sliku bez frke,znači moja greška.

Tvoja greška ili loša kopija Windowsa. A i upgradeane verzije hoće raditi probleme.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
Windows 8

znači kad bi se promijenila matična ploča i tad bi eventualno win8 ostao aktiviran. mislim na ovu verziju win8 za 40$ preko upgradea. ima li tko iskustva s tim.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 16:35 (sage).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
abyssis kaže...

Iz prve ruke. Aktivacije sa WMC ključem više ne prolaze.Čim oborite sistem i nanovo podignete nećete moći aktivirati windows osim ako ne napravite backup aktivacije sa tokens managerom. Probao na desktop računaru na kojem sam već aktivirao osmicu.Tačnije: win8pro sa integriranim WMC + WMC ključ ne radi.

Iz prve ruke: instalacija Windowsa sa integriranim WMC-om se ipak može aktivirati sa ''free'' ključevima. {#} Isprobano na virtualki i fizičkoj mašini.

U oba slučaja ,rezultat je isti.

Jeste da postoji jedan mali catch ,ali o tome ne možemo ovdje. Iako nema ništa ilegalno.

sage kaže...

znači kad bi se promijenila matična ploča i tad bi eventualno win8 ostao aktiviran. mislim na ovu verziju win8 za 40$ preko upgradea. ima li tko iskustva s tim.

Pa ,nisam baš siguran. Dosad je promjena ploče uvijek tražila novu aktivaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 18:57 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Windows 8

Da li opcija Remove Everything and reinstall Windows briše sve samo sa diska C: ili i sa ostalih diskova?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

koja verzija win 8 je najbolja za prosjecnog korisnika, koju da instaliram profesjonal,enterprajs....?

0 0 hvala 0
14 godina
Pro naravno!
16 godina
slobo2712 kaže...

koja verzija win 8 je najbolja za prosjecnog korisnika, koju da instaliram profesjonal,enterprajs....?

-ovisi što trebaš (koristiš), možda 8, možda pro.. možda ultimaedišn.. jer i cijena imam neku ulogu (?) dok enterprise nije za average joa.

-možda čak odgovor nije 8 (nešto), možda je server ili 7, XP, Linux, OSX, 32-ili-64 bita itd...

dinos3 kaže...
Pro naravno!

-može objašnjenje? Ili imaš čarobnu kuglu?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Windows 8

a zašto se mučite s tim crackanjem? imate za 90 kn nove win 8 i nema nikakih problema!

0 0 hvala 0
14 godina
ihush kaže...
slobo2712 kaže...

-ovisi što trebaš (koristiš), možda 8, možda pro.. možda ultimaedišn.. jer i cijena imam neku ulogu (?) dok enterprise nije za average joa.

-možda čak odgovor nije 8 (nešto), možda je server ili 7, XP, Linux, OSX, 32-ili-64 bita itd...

dinos3 kaže...
Pro naravno!

-može objašnjenje? Ili imaš čarobnu kuglu?

On je rekao za prosjecnog korisnika koji windows 8, po mojoj procjeni to bi bio PRO.
Evo vidi ovdje http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart, http://windows.microsoft.com/en-US/windows/compare pa ako ti je PRO ''prejak'' uzmi obicnu Osmicu.

16 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

a zašto se mučite s tim crackanjem? imate za 90 kn nove win 8 i nema nikakih problema!

A da?! U kojem to svemiru? Pošto je najjeftinija opcija 40$!

14 godina
kizo2703 kaže...
HDesignz kaže...

A da?! U kojem to svemiru? Pošto je najjeftinija opcija 40$!

Ma to je onda caka sa onim ako si kupio pc sa windowsima 7 nedavno (ne znam od kojeg datuma) da imaš pravo na nadogradnju na Win 8 Pro za 15$, a i ako nisi kupio pc u tom razdoblju ili ga nisi kupio u opće i to se da sredit, ali o tome nesmijemo ovdje.

Valentin
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Ma to je onda caka sa onim ako si kupio pc sa windowsima 7 nedavno (ne znam od kojeg datuma) da imaš pravo na nadogradnju na Win 8 Pro za 15$, a i ako nisi kupio pc u tom razdoblju ili ga nisi kupio u opće i to se da sredit, ali o tome nesmijemo ovdje.

Zato sam ga i pital. Za 15$ opciju već mjesec dana ne rade više nikakve cake - moraš imati genuine key i ukucati ga u Upgrade Advisor.

A od prošlog utorka (11. 12.) i zadnjih updatea ,sve više ljudi prijavljuje probleme sa ključevima koje su dobili kroz Upgrade Advisor - više ne mogu napraviti clean install ,nego se baš mora raditi upgrade!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:27 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
Windows 8

nabavio sam uredno win 7 ključ i to pro edition i nije bilo problema, imam sad sprženo na dvdu i miran sam :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

nabavio sam uredno win 7 ključ i to pro edition i nije bilo problema, imam sad sprženo na dvdu i miran sam :)

Windows 7?! Thread je o Windows 8!!

14 godina
kizo2703 kaže...
HDesignz kaže...

A dobro bilo dok je trajalo, šta sada, tako je kako je.

Valentin
12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
HDesignz kaže...

da i? spominjem da ti treba win 7 ključ da dobiješ popust za win 8...problem neki?

pokemonu kojem nije nešto jasno ima sve ovdje

http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows/upgrade-offer

lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:43 (HDesignz).
15 godina
neaktivan
Windows 8

ovak nebi htel ima problema posle sa legalnim windowsima sad imam win 8 aktiviran sa onom wmc forom dali ja mogu kupit win 8 tak da stavim onaj upgrade advisor na kompatbilty mod win xp service pack 3 al da mi posalju cd key na mail i da poslije samo ubacim legalni kljuc preko command prompta ?? i da sve bude ok bude li kakvih posljedica ili ? dali cu morat opet reinstalirat win 8 ili?

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 20:12 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

pozz, dali se još mogu aktivirat windowsi na onu foru sa WMC ključom?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ukinuta je bespaltna aktivacija preko WMC kljuca

16 godina
Windows 8

A gdje si do sada bio? U zanzibaru?

bug caruje, um klade valja

2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

Bez vrijeđanja ,pokemonu.

sk0ls kaže...

pozz, dali se još mogu aktivirat windowsi na onu foru sa WMC ključom?

Kasniš samo deset dana.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Probao sam ih i nisu me baš nešto oduševili.

0 0 hvala 0
14 godina
Flameseeker kaže...

OK.

Sada te mi pitamo "Zašto?"
Daj neki dobar argument, a da nije ono što smo već čuli. 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
14 godina
neaktivan
Windows 8

Kad netko postavi pitanje, na njega se lijepo dogovori, a ne da se vrijeđa i ismijava, za to i postoji forum, jelda? Mislim da neki ljudi ne shvacaju forume.

3 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Pa pitao sam te gdje si bio do sada? Željezo se kuje dok je vruće.... dok se ohladi moš ga j.....

Drugi puta budi brži; MS je patchao svoj propust izgleda.

Tko te vrijeđa koji ti je? xD

bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
14 godina
sk0ls kaže...

Kad netko postavi pitanje, na njega se lijepo dogovori, a ne da se vrijeđa i ismijava, za to i postoji forum, jelda? Mislim da neki ljudi ne shvacaju forume.

A nisi razmišljao da se podrazumijeva da taj netko, prvo provjeri jel to pitanje pitano u zadnjih par dana/stranica pa tek, ako nije dobio odgovor pita.

Osnovno pravilo foruma.

Ili, ako ne može naći/nema vremena post započne s:
"Sorry ako pitam ono što je već bilo, ali ...". 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
14 godina
neaktivan
Windows 8

pa jedan član je vrijeđao al nema veze..poruka mu je obrisana, i ne pitam za taj WMC zbog sebe jer ja sam kupio win8 u prvom danu prodaje. Pitam za frenda koji bi se htio prebaciti na nove windowse

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Flameseeker kaže...

OK.

Sada te mi pitamo "Zašto?"
Daj neki dobar argument, a da nije ono što smo već čuli. 

sudy_freak kaže...
sk0ls kaže...

A nisi razmišljao da se podrazumijeva da taj netko, prvo provjeri jel to pitanje pitano u zadnjih par dana/stranica pa tek, ako nije dobio odgovor pita.

Osnovno pravilo foruma.

Ili, ako ne može naći/nema vremena post započne s:
"Sorry ako pitam ono što je već bilo, ali ...". 

Sudy da ti iskreno kazem, ti si najveci i najdosadniji pametnjakovic na forumu!

marko88
17 godina

Napravio sam upravo tako, ali sada svaka slj aplikacija koju instaliram iz Stor-a je opet na HR i to me uzasno smeta. Postoji neko trajno rjesenje?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice