Šta ti je to Notification Centar?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kizo kad si već tu kad će validacija na osmici? ;)
Nemam pojma.
Isplati li se stavljati?
Bolji? Da. Ljepši? Definitivno NE!!
Ako imaš viška 40 $.
Ako imaš aktivne accounte u Mailu ,People ,Messaging
aplikacijama ,dobivaš i obavijesti na desktop kao i u OS X-u. Samo nisu onako lijepe ,candy ,zaobljene.
Ništa bitno.
To je za iTrollove.
@kizo - ma hoću ih sve na jednom mjestu, samo to... nije to puno. inače mi je 8ica super, kupio sam jer sam od travnja od DP do CP pa sada i finalne verzije bio jako zadovoljan onim što sam vidio.
Probaj slmgr /xpr u CMD-u ,pa ćeš vidjet šta će ti reć!
@kizo - ma hoću ih sve na jednom mjestu, samo to... nije to puno. inače mi je 8ica super, kupio sam jer sam od travnja od DP do CP pa sada i finalne verzije bio jako zadovoljan onim što sam vidio.
I imaš sve na jednom mjestu - na Start Screenu.
Skonto sam, kad instaliram atijeve drivere za grafičku kamera u aplikaciji fotapart prestaje radit, dok na skype na desktopu radi najnormalnije.
Hmm ima kako riješenje???
dal mogu na windows 8 stavit na desktop gadgete kao na win7? onaj sidebar, dal se može negdje uključit? nigdje ga nisam našao
dal mogu na windows 8 stavit na desktop gadgete kao na win7? onaj sidebar, dal se može negdje uključit? nigdje ga nisam našao
http://8gadgetpack.bplaced.net/
Here you go!
Sutra nas očekuje drugi kumulativac na osmici....
KB2769034
Windows 8 update: ~ 252KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 424KB
Windows RT update: ~ 248KB
KB2769165
Windows 8 update: ~ 82152KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 167233KB
Windows RT update: ~ 28615KB
KB2770917
Windows 8 update: ~ 65373KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 117959KB
Windows RT update: ~ 62006KB
KB2772501
Windows 8 update: ~ 32KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 33KB
Windows RT update: ~ 31KB
Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 (KB890830)/
Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 (KB890830) - Internet Explorer Version
Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 update: ~ 21124KB
Windows Malicious Software Removal Tool x64 - November 2012 update: ~ 22507KB
Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 - IE Version update: ~ 16856KB
moze ko objasnit sto ti updateovi sadrze??
Nisam mogao iskopati opise za sada ali se vidi da su dva veća update-a, bude sutra valjda i opisa ako netko naleti na njih i ranije neka napiše..... ;)
moze ko objasnit sto ti updateovi sadrze??
Windows 8 sutra dobija svoju prvu zakrpu za sigurnosni propust
Ako imaš aktivne accounte u Mailu ,People ,Messaging aplikacijama ,dobivaš i obavijesti na desktop kao i u OS X-u. Samo nisu onako lijepe ,candy ,zaobljene.
A ako nekome ne rade (kao sto meni nisu: dodje mi mail, iUredjaji piste na sve strane a Windowsi ni da mrdnu... a mail account na hotmailu ), nek provjeri da li su mu ukljuceni pod:
"mail->settings->accounts->show notifications for this account"
Imam problema sa Windowsima, nešto nije tu kako bi trebalo biti, instalirao sam Bad Company 2 i traži me da se logiram na Administrator Account kako bi mogao izvršiti Update, idem rename neku datoteku, traži me administratora, šta god, traži me administratora, kako da to sredim i napravim svoj local account administratorom? Hvala unaprijed.
Pri dodavanju gmail računa odabrao sam da mi uveze kontakte, no ipak to se nije dogodilo, čak i na opcijama računa u mail appu imam označeno da sinkoronizira kontakte, kalendar itd.
Ima tko ideju?
Znači problem je slijedeći;
Imam Hp Probook 4520s i instaliran Windows 8 i svaki put kada lap priključujem ili ga skidam sa punjača on se resetira, zašto?
Imam problema sa Windowsima, nešto nije tu kako bi trebalo biti, instalirao sam Bad Company 2 i traži me da se logiram na Administrator Account kako bi mogao izvršiti Update, idem rename neku datoteku, traži me administratora, šta god, traži me administratora, kako da to sredim i napravim svoj local account administratorom? Hvala unaprijed.
Ovo i mene zanima. Neki mi programi rade bez problema bez Admina a neki ne..
Npr. u mom slucaju: dvoklik na cod4 i on mi ga nece palit(javlja neku gresku) cim ja stisnem "pokreni s adminom" on se odma uredno pali.
UAC je ugase.
Prijavljen sam kao built-in Administrator.
UAC je ugase.
Prijavljen sam kao built-in Administrator.
U tome i je problem. Osmica nije ni Vista ,ni Sedmica.
Normalan acc s administratorskim ovlastima radi sasvim normalno - i meni Cod4 radi bez ikakvih traženja administratorskih ovlasti.
A UAC je na ''Never notify'' i nije ugašen ,Administrator je diseablan ,po defaultu.
Pitanje
Da li je istina da se mora aktivirati ona "dzaba" Osmica do kraja februara (ili tako nekako)
Ja sam moju aktivirao i vratio sam se sa Acronisom na Sedmicu [imam jos stosta backupirati i srediti a nemam vremena)
Pitanje
Da li je istina da se mora aktivirati ona "dzaba" Osmica do kraja februara (ili tako nekako)
Ja sam moju aktivirao i vratio sam se sa Acronisom na Sedmicu [imam jos stosta backupirati i srediti a nemam vremena)
Koja đaba ,ona za 15$? Da ,ali ako si ju aktiviral online ,nebi trebalo biti problema. A i valjda si backupiral aktivacijske fileove?!
Misli valjda na WMC; da do 31.1.2013. nadalje ključ neće valjati (Da se nakon tog datuma ide aktivirati). ;)
Each upgrade license applies to only one PC and you can install the upgrade only on PCs that have a valid base license and one of the following operating systems: Windows 7, Windows Vista, or Windows XP (SP3)
može li savjet mogu li sa lažno 7 kupiti nadogradnju, ako je već neko kupio ili kako najjeftinije do win8
hvala
bit ću kratak samo jedna riječ može opisati windows 8 a to je - KATASTROFA
Each upgrade license applies to only one PC and you can install the upgrade only on PCs that have a valid base license and one of the following operating systems: Windows 7, Windows Vista, or Windows XP (SP3)
može li savjet mogu li sa lažno 7 kupiti nadogradnju, ako je već neko kupio ili kako najjeftinije do win8
hvala
Nemoraš imat orginal, ako ti je piratski windows aktiviran s nesmijem sad reč čime, može se najnormalnije za 40$ kupit nadogradnja. Dobije se novi ključ i to to.
Ja sam naprimjer nadogradio svoj komp s VLK licence na w8 i radi.
bit ću kratak samo jedna riječ može opisati windows 8 a to je - KATASTROFA
Argumentiraj.
Izuzev glupog metro sučelja osmica je bolja od sedmice.
a pošalji odgovor na pm ili daj neki hint na pm... :)
hvala
Nemoraš imat orginal, ako ti je piratski windows aktiviran s nesmijem sad reč čime, može se najnormalnije za 40$ kupit nadogradnja. Dobije se novi ključ i to to.
Ja sam naprimjer nadogradio svoj komp s VLK licence na w8 i radi.
može li na PM?
Pri dodavanju gmail računa odabrao sam da mi uveze kontakte, no ipak to se nije dogodilo, čak i na opcijama računa u mail appu imam označeno da sinkoronizira kontakte, kalendar itd.
Ima tko ideju?
Moraš dodati Gmail račun unutar aplikacije-Osobe.Onda će uvesti kontakte.
Mene zanima ako radim upgrade na Win 8 sa Win 7 da li kod reinstalacije ili kupnje novog kompa recimo moram instalirat uvijek prvo Win 7 pa upgrade na Win 8 ili se dobije neki digitalni oblik instalacijskog DVD-a?
Mene zanima ako radim upgrade na Win 8 sa Win 7 da li kod reinstalacije ili kupnje novog kompa recimo moram instalirat uvijek prvo Win 7 pa upgrade na Win 8 ili se dobije neki digitalni oblik instalacijskog DVD-a?
Nemoraš prvo windows 7, pa 8, ja sam samo dobio key i skinuo .iso preko one njihove aplikacije dalje stavio na usb memoriju, i naprvio čistu instalaciju, e da neznam kak če funkcionirat na novom kompu jer je licenca vezana za tvoje računalo, dekativira se ak promjenjš ploču a kamoli cijeli komp, znam da sam za w7 OEM tako zvako MS, pa su aktivirali na drugovom kompu.