Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.522.592
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8
eterna luchar kaže...
Tražim sad po googlu i ne mogu vjerovati da win 8 stvarno nema notification centar??? a jbte, mogli su bar to iskopirati s Mountain Liona

Šta ti je to Notification Centar?

16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Kizo kad si već tu kad će validacija na osmici? ;)

Nemam pojma.

MARKOcVp kaže...
Dali je windows bolji i ljepsi nego sedmica?
Isplati li se stavljati?

Bolji? Da. Ljepši? Definitivno NE!!

Ako imaš viška 40 $.

eterna luchar kaže...
Tražim sad po googlu i ne mogu vjerovati da win 8 stvarno nema notification centar??? a jbte, mogli su bar to iskopirati s Mountain Liona

Ako imaš aktivne accounte u Mailu ,People ,Messaging

aplikacijama ,dobivaš i obavijesti na desktop kao i u OS X-u. Samo nisu onako lijepe ,candy ,zaobljene. {#}

Onjegin kaže...

Ništa bitno.

To je za iTrollove. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 14:22 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
eterna luchar kaže...

http://bit.ly/WTwrS2

@kizo - ma hoću ih sve na jednom mjestu, samo to... nije to puno. inače mi je 8ica super, kupio sam jer sam od travnja od DP do CP pa sada i finalne verzije bio jako zadovoljan onim što sam vidio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 13:55 (eterna luchar).
13 godina
neaktivan
Windows 8
ovako imam jedo pitanje. Instaliro sam rtm pro verziju i napravio "skype activation" pa sam danas dodao media centar i sad me zanima jel i to dalje rtm i dal ce nakon nekog vremena isteci?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivek-ire kaže...
ovako imam jedo pitanje. Instaliro sam rtm pro verziju i napravio "skype activation" pa sam danas dodao media centar i sad me zanima jel i to dalje rtm i dal ce nakon nekog vremena isteci?

Probaj slmgr /xpr u CMD-u ,pa ćeš vidjet šta će ti reć!

eterna luchar kaže...

@kizo - ma hoću ih sve na jednom mjestu, samo to... nije to puno. inače mi je 8ica super, kupio sam jer sam od travnja od DP do CP pa sada i finalne verzije bio jako zadovoljan onim što sam vidio.

I imaš sve na jednom mjestu - na Start Screenu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 14:27 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Windows 8

Skonto sam, kad instaliram atijeve drivere za grafičku kamera u aplikaciji fotapart prestaje radit, dok na skype na desktopu radi najnormalnije.

Hmm ima kako riješenje???

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 14:30 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

dal mogu na windows 8 stavit na desktop gadgete kao na win7? onaj sidebar, dal se može negdje uključit? nigdje ga nisam našao

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
14 godina
sk0ls kaže...

dal mogu na windows 8 stavit na desktop gadgete kao na win7? onaj sidebar, dal se može negdje uključit? nigdje ga nisam našao

http://8gadgetpack.bplaced.net/
Here you go! 

16 godina
Windows 8

Sutra nas očekuje drugi kumulativac na osmici....

KB2769034

Windows 8 update: ~ 252KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 424KB
Windows RT update: ~ 248KB

KB2769165

Windows 8 update: ~ 82152KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 167233KB
Windows RT update: ~ 28615KB

KB2770917

Windows 8 update: ~ 65373KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 117959KB
Windows RT update: ~ 62006KB

KB2772501

Windows 8 update: ~ 32KB
Windows 8 x64/Windows Server 2012 x64 update: ~ 33KB
Windows RT update: ~ 31KB

Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 (KB890830)/

Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 (KB890830) - Internet Explorer Version

Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 update: ~ 21124KB
Windows Malicious Software Removal Tool x64 - November 2012 update: ~ 22507KB
Windows Malicious Software Removal Tool - November 2012 - IE Version update: ~ 16856KB

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Windows 8

moze ko objasnit sto ti updateovi sadrze??

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Nisam mogao iskopati opise za sada ali se vidi da su dva veća update-a, bude sutra valjda i opisa ako netko naleti na njih i ranije neka napiše..... ;)

0 0 hvala 1
17 godina
geek_boy1 kaže...

moze ko objasnit sto ti updateovi sadrze??

Windows 8 sutra dobija svoju prvu zakrpu za sigurnosni propust

{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
kizo2703 kaže...

Ako imaš aktivne accounte u Mailu ,People ,Messaging  aplikacijama ,dobivaš i obavijesti na desktop kao i u OS X-u. Samo nisu onako lijepe ,candy ,zaobljene. {#}

A ako nekome ne rade (kao sto meni nisu: dodje mi mail, iUredjaji piste na sve strane a Windowsi ni da mrdnu... a mail account na hotmailu {#}), nek provjeri da li su mu ukljuceni pod:

"mail->settings->accounts->show notifications for this account"

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 19:22 (SupremeCommander).
12 godina
neaktivan
Windows 8

Imam problema sa Windowsima, nešto nije tu kako bi trebalo biti, instalirao sam Bad Company 2 i traži me da se logiram na Administrator Account kako bi mogao izvršiti Update, idem rename neku datoteku, traži me administratora, šta god, traži me administratora, kako da to sredim i napravim svoj local account administratorom? Hvala unaprijed.

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 - dojmovi
Pitanjce:
Pri dodavanju gmail računa odabrao sam da mi uveze kontakte, no ipak to se nije dogodilo, čak i na opcijama računa u mail appu imam označeno da sinkoronizira kontakte, kalendar itd.

Ima tko ideju?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Windows 8 problem sa napajanjem

Znači problem je slijedeći;

Imam Hp Probook 4520s i instaliran Windows 8 i svaki put kada lap priključujem ili ga skidam sa punjača on se resetira, zašto?

0 0 hvala 0
14 godina
Schima kaže...

Imam problema sa Windowsima, nešto nije tu kako bi trebalo biti, instalirao sam Bad Company 2 i traži me da se logiram na Administrator Account kako bi mogao izvršiti Update, idem rename neku datoteku, traži me administratora, šta god, traži me administratora, kako da to sredim i napravim svoj local account administratorom? Hvala unaprijed.

Ovo i mene zanima. Neki mi programi rade bez problema bez Admina a neki ne..

Npr. u mom slucaju: dvoklik na cod4 i on mi ga nece palit(javlja neku gresku) cim ja stisnem "pokreni s adminom" on se odma uredno pali.

UAC je ugase.

Prijavljen sam kao built-in Administrator.

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

UAC je ugase.

Prijavljen sam kao built-in Administrator.

U tome i je problem. Osmica nije ni Vista ,ni Sedmica.

Normalan acc s administratorskim ovlastima radi sasvim normalno - i meni Cod4 radi bez ikakvih traženja administratorskih ovlasti.

A UAC je na ''Never notify'' i nije ugašen ,Administrator je diseablan ,po defaultu.

17 godina
neaktivan
Windows 8

Pitanje

Da li je istina da se mora aktivirati ona "dzaba" Osmica do kraja februara (ili tako nekako)

Ja sam moju aktivirao i vratio sam se sa Acronisom na Sedmicu [imam jos stosta backupirati i srediti a nemam vremena)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Pitanje

Da li je istina da se mora aktivirati ona "dzaba" Osmica do kraja februara (ili tako nekako)

Ja sam moju aktivirao i vratio sam se sa Acronisom na Sedmicu [imam jos stosta backupirati i srediti a nemam vremena)

Koja đaba ,ona za 15$? Da ,ali ako si ju aktiviral online ,nebi trebalo biti problema. A i valjda si backupiral aktivacijske fileove?! {#}

16 godina
Windows 8

Misli valjda na WMC; da do 31.1.2013. nadalje ključ neće valjati (Da se nakon tog datuma ide aktivirati). ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 0:51 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nije mi jasno da tvrdis da nije potrebno imati originalne windowse kad Microsoft jasno kaze

Each upgrade license applies to only one PC and you can install the upgrade only on PCs that have a valid base license and one of the following operating systems: Windows 7, Windows Vista, or Windows XP (SP3)

može li savjet mogu li sa lažno 7 kupiti nadogradnju, ako je već neko kupio ili kako najjeftinije do win8

hvala
16 godina
Windows 8

bit ću kratak samo jedna riječ može opisati windows 8 a to je - KATASTROFA

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 20 hvala 0
13 godina
neaktivan
m21000 kaže...
nije mi jasno da tvrdis da nije potrebno imati originalne windowse kad Microsoft jasno kaze

Each upgrade license applies to only one PC and you can install the upgrade only on PCs that have a valid base license and one of the following operating systems: Windows 7, Windows Vista, or Windows XP (SP3)

može li savjet mogu li sa lažno 7 kupiti nadogradnju, ako je već neko kupio ili kako najjeftinije do win8

hvala

Nemoraš imat orginal, ako ti je piratski windows aktiviran s nesmijem sad reč čime, može se najnormalnije za 40$ kupit nadogradnja. Dobije se novi ključ i to to.

Ja sam naprimjer nadogradio svoj komp s VLK licence na w8 i radi.

15 godina
Horned Reaer kaže...

bit ću kratak samo jedna riječ može opisati windows 8 a to je - KATASTROFA

Argumentiraj.

Izuzev glupog metro sučelja osmica je bolja od sedmice.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan

a pošalji odgovor na pm ili daj neki hint na pm... :)

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
m21000 kaže...

hvala

Nemoraš imat orginal, ako ti je piratski windows aktiviran s nesmijem sad reč čime, može se najnormalnije za 40$ kupit nadogradnja. Dobije se novi ključ i to to.

Ja sam naprimjer nadogradio svoj komp s VLK licence na w8 i radi.

može li na PM?

17 godina
neaktivan
Re: Windows 8 - dojmovi
eterna luchar kaže...
Pitanjce:
Pri dodavanju gmail računa odabrao sam da mi uveze kontakte, no ipak to se nije dogodilo, čak i na opcijama računa u mail appu imam označeno da sinkoronizira kontakte, kalendar itd.

Ima tko ideju?

Moraš dodati Gmail račun unutar aplikacije-Osobe.Onda će uvesti kontakte.

14 godina
neaktivan
Windows 8

Mene zanima ako radim upgrade na Win 8 sa Win 7 da li kod reinstalacije ili kupnje novog kompa recimo moram instalirat uvijek prvo Win 7  pa upgrade na Win 8 ili se dobije neki digitalni oblik instalacijskog DVD-a?

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Benaren kaže...

Mene zanima ako radim upgrade na Win 8 sa Win 7 da li kod reinstalacije ili kupnje novog kompa recimo moram instalirat uvijek prvo Win 7  pa upgrade na Win 8 ili se dobije neki digitalni oblik instalacijskog DVD-a?

Nemoraš prvo windows 7, pa 8, ja sam samo dobio key i skinuo .iso preko one njihove aplikacije dalje stavio na usb memoriju, i naprvio čistu instalaciju, e da neznam kak če funkcionirat na novom kompu jer je licenca vezana za tvoje računalo, dekativira se ak promjenjš ploču a kamoli cijeli komp, znam da sam za w7 OEM tako zvako MS, pa su aktivirali na drugovom kompu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice