Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.523.374
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
14 godina
neaktivan
Re: Windows 8
Agent Rico kaže...

Hmm.. Neznam onda u čemu je stvar.. Meni također Store nije radio ali sam to rješio tako da sam isključio taj work offline u IE..  :/ 

Problem riješen! :) AVG Antivirus mi je Firewallom blokirao Store i druge aplikacije u Metro sučelju.

Svejedno hvala na trudu!

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
17 godina
Windows 8

Microsoft je u Windows 8 odlučio odvojiti Media Center od sustava i napraviti od njega dodatak koji se dodatno naplaćuje.
WMC je moguće aktivirati samo na Win8 pro. Microsoft trenutno ima akciju u kojoj poklanjaju besplatne ključeve za WMC u Windows 8.

Akcija traje do 31. siječnja 2013. Više o tome (sama vijest) na:

http://boss-game.com/index.php/software/124-microsoft-poklanja-besplatno-kljueve-za-media-center-u-windows-8.html

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Microsoft je u Windows 8 odlučio odvojiti Media Center od sustava i napraviti od njega dodatak koji se dodatno naplaćuje.
WMC je moguće aktivirati samo na Win8 pro. Microsoft trenutno ima akciju u kojoj poklanjaju besplatne ključeve za WMC u Windows 8.

Akcija traje do 31. siječnja 2013. Više o tome (sama vijest) na:

http://boss-game.com/index.php/software/124-microsoft-poklanja-besplatno-kljueve-za-media-center-u-windows-8.html

ja sam jučer dobio ključ na email :)

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
17 godina
neaktivan
NortonCommander kaže...
Dala kaže...

Čudno mene ne, radiš to ovdje? http://www.windowsupgradeoffer.com/hr-HR

Da, probao sam sada opet, dobijem ovo:

http://imgur.com/kPfNk

Sad sam probao na Alienware laptopu koji ima originalne Windowse i nije me tražilo ključ :weird:. Prije toga sam probao na dva druga desktop računala i uvijek je tražilo.

14 godina
Windows 8

jel mogu ja tipa instalirao sam win 8 na jednom kompu i aktivirao ga, ali ipak ga ne zelim na tom kompu pa ga na prvom zamjenim tipa sa win 7 i na drugom instaliram tu kupljenu win 8 i na tom drugom kompu aktiviram, ako ste shvatili?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
17 godina
definho kaže...

jel mogu ja tipa instalirao sam win 8 na jednom kompu i aktivirao ga, ali ipak ga ne zelim na tom kompu pa ga na prvom zamjenim tipa sa win 7 i na drugom instaliram tu kupljenu win 8 i na tom drugom kompu aktiviram, ako ste shvatili?

Samo s Retail verzijom. S OEM ili DSP ne možeš.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
Windows 8

jel mogu kupit na laptopu koi ima orginal win 7 kupljen prije mj dana za 15 dolara....ali da kljuc iskoristim na drugom laptopu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:53 (jocommb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

a ova verzija koju sada kupujem za 15$, tj. upgrade verzija, to je retail ili?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jocommb kaže...

jel mogu kupit na laptopu koi ima orginal win 7 kupljen prije mj dana za 15 dolara....ali da kljuc iskoristim na drugom laptopu?

Ne. Za aktivaciju trebaš ukucat ključ od Sedmice na laptopu na kojem je kupljen upgrade.

definho kaže...

a ova verzija koju sada kupujem za 15$, tj. upgrade verzija, to je retail ili?

Upgrade. Retail verzija je verzija kupljena u boxu ili online ,samostalno ,bez da imaš prethodnu verziju Windowsa.

I onda ,ako već imaš Windows instaliran ,možeš birat - napravit upgrade ili clean install.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:05 (kizo2703).
15 godina
Pa da na drugom aktiviram tim kljucem koi je na sedmici sta bi taj posto neaktivan ili bi sedmica ostala orginal i dalje....?
17 godina
neaktivan
Windows 8

Moram pitat misljenje, makar ispao glup:  kolike su sanse da mi se kupnja Windowsa 8 za 15$ (preko nelegalne verzije sedmice) obije o glavu kasnije, u vidu nekakve tuzbe od strane Microsofta? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:12 (NortonCommander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne bih znao, ali mislim da do toga nebu došlo. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:24 (royalhero).
14 godina
neaktivan
Windows 8

Koliko sam ja shvatio iz ove citave price, ja sad nemogu kupiti Windows 8 ako nemam originalni Windows 7? Ako mogu, koliko moram platiti?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Koliko sam ja shvatio iz ove citave price, ja sad nemogu kupiti Windows 8 ako nemam originalni Windows 7? Ako mogu, koliko moram platiti?

Ne možeš, da imaš original mogao bi za 15$.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 19:53 (royalhero).
17 godina
MaXt0r kaže...

Normalno da možeš. Za $69.99.

Instaliraj Win8 Pro, odi na Activate, Buy new key, i slijedi upute :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:29 (Elles D.).
16 godina
neaktivan
jocommb kaže...
Pa da na drugom aktiviram tim kljucem koi je na sedmici sta bi taj posto neaktivan ili bi sedmica ostala orginal i dalje....?

Za razliku od verzija sa DreamSparka ,MSDN-a i TechNet-a ,kupljeni Windows 7 i 8 

može se s jednim ključem aktivirati samo na jednom PC-u u isto vrijeme.

EOS

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:35 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
NortonCommander kaže...

Moram pitat misljenje, makar ispao glup:   kolike su sanse da mi se kupnja Windowsa 8 za 15$ (preko nelegalne verzije sedmice) obije o glavu kasnije, u vidu nekakve tuzbe od strane Microsofta?

Windows 8 Upgrade Advisor te nece ostaviti da dodes do stranice za kupnju ako imas nelegalan OS. Sada izvuci konkluziju od svega ovoga

Ti si nebitan M$-u kao kucni korisnik.

16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

39,99$.Nisam ni ja imao originalne Win 7 al mi je kao i hiljadama drugih prosla kupovina i registracija Win 8.Skinuo sam Windows upgrade assistant,platio,dobio kljuc.Uradio clean install i proslo je.

16 godina
Windows 8
Imam original Vistu koja skuplja prašinu već godinama u ormaru. Znači li to da bi ja morao sad vistu stavljati na kompjuter kako bi mogao upgradeati na Win8?
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

ja sam kupio upravo za 15$ preko jogurtanog Win 7, mislim da je nemoguce da ista kasnije bude s obzirom da ti oni ne mogu dokazat da ti nisi kupio Win 7 ako si vec prosao njihov upgrade advisor, sad ti mozes izgubit i win 7 key i sve to ti je nebitno ako si vec win 8 kupio...

inace, ovako sporo downloada ili?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 15:25 (definho).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

inace, ovako sporo downloada ili?

Trebalo bi da je brze....meni je skinuo za 55 minuta.

17 godina
neaktivan
definho kaže...

ja sam kupio upravo za 15$ preko jogurtanog Win 7, mislim da je nemoguce da ista kasnije bude s obzirom da ti oni ne mogu dokazat da ti nisi kupio Win 7 ako si vec prosao njihov upgrade advisor,

Suti i ne pravi se pametan  {#}

Oni mogu sve dokazati. Toliko su bogati da mogu tuziti nekog tko koristi Ubuntu zato sto ovaj koristi Ubuntu {#}

Suti i uzivaj u nelegalno-legalan software

16 godina
15$ nisu neke pare, pa cu i ja vjerojatno probat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...

Izgleda da ce Win8 biti windowsi s najmanjom stopom piratskih verzija. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
Windows 8

ima netko da je skinuo preko torrenta .iso pa instalirao windows tako, jer meni presporo downloada, a ne znam jel bi islo na taj nacin?

i jel mogu restartat pc pa da se nastavi na istom postotku ili moram ostavit ovako, mozda nesto drugo koci?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 16:38 (definho).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 8

Ljudi budite fer i iskoristite to sto vam se nudi. Znajte da iza ovog stoji tisuće programera koji su naprono radili da bi izbacili te Windowse, a i dalje ce raditi da bi ih mogli održavati.
Usporedit cu to sa legalizacijom kuća i bespravni izgrađenih objekata. Ljudi su prvo napravili objekte bez dozvola i vlada umjesto da ih ruši sada im je omogućila da legaliziraju i krenu naprijed legalno za male novce. ;)

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 8

mene samo zanima gdje je pobogu ovaj upgrade advisor stavio tj skinuo widowse? ne mogu ih nači a volio bih imati u iso. formatu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5220 kaže...

A da napraviš koji screen cap i kako bi želio da izgleda. Vjerojatno ti je tako jer su aplikacije po grupama složene.

http://prntscr.com/ieb1n

Evo.

14 godina
definho kaže...

ima netko da je skinuo preko torrenta .iso pa instalirao windows tako, jer meni presporo downloada, a ne znam jel bi islo na taj nacin?

i jel mogu restartat pc pa da se nastavi na istom postotku ili moram ostavit ovako, mozda nesto drugo koci?

Mozes restartati komp i nastavit ce ti na onom postotku na kojem si bio prije restarta..

17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Mitch kaže...

Izgleda da  ce Win8 biti windowsi s najmanjom stopom piratskih verzija. {#}

Da, na veliku zalost zagovornika Linuxa. Ovih 15$ (ili 40$) su velik udarac na Ubuntu

Pogotovo ova fora koja prepoznaje piratske Windoze kao legalne i dozvoljava upgrade za smesnu sumu (kosta manje od veliku vecinu igara)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice