Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.523.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
14 godina
neaktivan
Windows 8

Pitanje...pokušao sam danas upgredati s Windowsa 7 na 8...i sve super...komp se restarta...i i nakon nekog vremena samo se pojavi crni ekran i dalje nikud...restartam komp i vraća se natrag na Win 7.   Jel imao netko sličnih problema...ili ja nešto griješim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

Ima tko problema sa Steamom? Uopće mi ne pokreće igre (ME, Fallout 3 i G. Battles). Red Alert 3 mi normalno radi (nije steam).

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Jel mi može tko objasnit što je s amd podrškom za kartice 4xxx i prijašnje serije u windows osmici? Oće se riješit problemi koji su korisnici prijavili ili se možemo pozdravit sa osmicom ako ne uzmemo nešto novo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Probat cu 8 iz radoznalosti,pa ak netko zna jel ima start app il nesto,i da mogu ugasit metro???

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

I jos jedan limun postao naranca za $40... {#}

Iz Limuna u Narancu... Iz Limuna u Narancu...
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Windows 8

do kad traje ta ponuda za 40$ i koliko ce kasnije bit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8
maxy0 kaže...

do kad traje ta ponuda za 40$ i koliko ce kasnije bit?

Mislim da do 31.1.2013

15 godina
Archy kaže...
Lazarus Long kaže...

Danas ga kupio za 15$

Veselje je to sto je ovo Retail kluc i da se moze praviti cista instalacija {#}

Gdje si ga kupio za 15$???

http://www.techquark.com/2012/10/upgrade-to-windows-8-from-pirated-no.html

16 godina
Windows 8

Na koliko računala ide ova verzija za 70$ ?

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbpage.Windows_8_Pro

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

Imam Win8, i metro sam slaže aplikacije (odn instalirane programe) na glup način, a kad hoću pomaknuti, pomiče se nekako čudno. Imam 3 reda aplikacija, i sad je počeo dodavati jednu pokraj druge umjesto jednu ispod druge, a dolje ima mjesta (samo je jedna app u redu), a kad hoću pomaknuti sve s epomiče i opet ih ne mogu dobiti ispod. Koje tipke da stisnem da su ostale app fixed dok mijenjam?

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Mislim da ti je to isto ko i verzija od 39,99$, update, samo što je na DVD-u. Tako da vjerojatno samo za update jednog računala

16 godina
Pa šta nema nijedna verzija koja ima licence za više računala (recimo barem 3 kao OEM)??!?
14 godina
neaktivan
Windows 8

Može pomoć meni? Znam da je netko napisao nešto tako u vezi shot duwn gumba, a sad ne mogu naći taj post. :S

0 0 hvala 0
13 godina
CCR kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Razimisljam o ovome upgradeu sa $39,99, i imam par nejasnoca. Ako mislim nadogradivati moram imati instaliran orginalan win 7(imam) , moram to nadograditi pomocu windows upgrade assistanta. U buducnosti cu vjerojatno morati reinstalirati windows 8. Hocu li tada moci ubaciti jednostavno ubaciti win 8 dvd, i instalirati pomocu kljuca od (nadogradenog) win 7?

Možeš, ja sam jučer napravio upgrade, a jutros clean install sa DVD-a.

Ne moraš niti napraviti upgrade, u postavkama izabereš da ti napravi iso datoteku, spržiš je na DVD i napraviš clean install. Bitno je samo da kod boota imaš OS na disku, znači neće ići na prazan disk.

Mislio sam uraditi secure erase na SSD-u, pa clean install...znaci ne moze tako???

17 godina
neaktivan
Windows 8

pitanje - do kad traje RP verzija?

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

Refresh mog problema...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

Koliko kosta Windows 8 da se kupi normalno, bez ikakvih upgradea? Npr sad imam ne licenciranu (citaj piratsku) sedmicu, i hocu da predjem na  Win 8, koliko moram platiti?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
To ti je ta upgrade verzija za 40$ koja se skine i vrijedi za jedno računalo.

Nažalost je nemožeš napraviti ako nemaš instalirani OS na računalu.

Jel itko probao ovu upgrade verziju preko WIndows 7 starter?
14 godina
neaktivan
Windows 8

jučer sam zatražio media center key na email i još uvijek nisam dobio mail :S zna li itko u čemu je problem?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

jučer sam zatražio media center key na email i još uvijek nisam dobio mail :S zna li itko u čemu je problem?

U tvom nestrpljenju

Ovo nije automatsko dijeljenje šakom i kapom - pričekaj malo. Alternativno pogledaj spam folder na mailu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...

Ovo nije automatsko dijeljenje šakom i kapom - pričekaj malo. Alternativno pogledaj spam folder na mailu

Nestrpljivi mogu platit $12.79 {#}

Kako ste instalirali Win8:

20 MSDN/Faks
18 Piratebay
6 $15 upgrade
10 $40 upgrade
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 21:38 (SupremeCommander).
15 godina
Windows 8

Na žalost zbog je**** SiS-a ne prelazim na 8....

Probao s win7 driverima za graf i metro je skroz užasan, a kako stvari stoje j*** SiS ne namjerava izdati nove drivere {#}

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sisko93 kaže...

Na žalost zbog je**** SiS-a ne prelazim na 8....

Probao s win7 driverima za graf i metro je skroz užasan, a kako stvari stoje j*** SiS ne namjerava izdati nove drivere {#}

Izvini, Što je SiS?

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Izvini, Što je SiS?

SiS ,low cost chipseti i integrirana grafika. Ni za Sedmicu im baš podrška nije neka ,a Osmica im je očito SF.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 22:33 (kizo2703).
16 godina
Windows 8

Onda je nekome vrijeme za novi hardware ako hoće dalje ..... :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Da li Win8 ima neki "XP Mode", Virtual PC ili slicno? Ili sam osudjen na VM Ware/Virtual box?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kao svaki serverski OS namjenjen clientu tj Štefici, ima HyperV (2?), VHDx. NAravno, par preduvijeta mora zadovoljiti računalo (CPU).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Nautilus kaže...
geek_boy1 kaže...

znaci ja za 230 kn mogu napraviti upgrade na win 8 pro bez problema i obzira sta imam sad win 7 ultimate piratski?

Izgleda da moze

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/35343-upgrade-to-windows-8-pro-from-your-pirated-windows-7/

Upgrade licenca zasnovana je na legalnosti licenciranosti nadograđene instalacije, tako da treba biti svjestan da se ovim postupkom nitko neće 'legalizirati', drugim riječima, Damoklov Ballmerov mač vam visi nad OSom i u bilo kojem trenutku može se spustit i proburaziti vam aktivaciju. I bit će posve u pravu.

The Q&A portion of the new agreement reinforces these terms. The final question is “Are there things I’m not allowed to do with the software?” The answer includes this text:

You may not install the software as an operating system on any computer except one that you are building for your own use or as an operating system running on a local virtual machine or a separate partition. You may not install the software on a computer that is running a non-genuine Windows operating system.

S druge strane, mislim da je Microsoft toliko očajan i željan masovnog prelaska na 8icu da će vam progledat kroz prste i uzet tih 40 baksa siće, thank you very much.

Early adopter
15 godina
neaktivan
Windows 8

Imam par pitanja; 1. Ako kupim windows 8 pro za 40$, jel dobijem key tako da stalno mogu koristit windows original ili je to kao jedna instalacija i to je to?

2. Koja je razlika izmedju Windows 8 i pro verzije?

3. Mogu li upgradeat i prenijet podatke sa false sedmice?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Kak da maknem hotmail kontakte iz Skype metro aplikacije?? Ne želim ih tamo ..

Edit: Nebitno.. Obrisao sam ga.. Prelose.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:29 (Agent Rico).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice