Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.523.386
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
geek_boy1 kaže...

znaci ja za 230 kn mogu napraviti upgrade na win 8 pro bez problema i obzira sta imam sad win 7 ultimate piratski?

Izgleda da moze

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/35343-upgrade-to-windows-8-pro-from-your-pirated-windows-7/

16 godina
neaktivan
Windows 8

Imam laptop koji je kupljen u periodu za akciju jeftine nadogradnje i na internetu sam prošao program provjere, ali kad sam preuze Upgrade Assistant on me obavještava da je nemoguće realizirati onlajn nadogradnju jer region nije podržan. A region je Bosna i Hercegovina koja je uredno navedena na spisku država, kao i HR i RS. Je li itko ima sličan problem ili možda zna rješenje?

Make it so!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

ma uzas ja imam 32 bitnu vistu jel onda mogu dobit samo 32 bitnu 8-cu? ..... aj studenti javite se ako neko oce prodat svoj key s dreamsparka....PM me pa se dog za cjenu.....:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jocommb kaže...

ma uzas ja imam 32 bitnu vistu jel onda mogu dobit samo 32 bitnu 8-cu?

Kod serijskog kljuca nije bitno je li verzija 32-bitna ili 64-bitna, tako da sa istim kljucem mozes instalirati i 32-bitnu i 64-bitnu verziju windowsa. Ako mislis raditi upgrade sa 32-bitne viste, onda mislim da bi trebao prije svega instalirati 64-bitnu vistu, pa onda sa nje instalirati win 8.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
15 godina
Windows 8

aha nisam znao da je isti kljuc za obe verzije....i vista mi je home premium....koju 8-cu cu onda dobit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

Danas ga kupio za 15$

Veselje je to sto je ovo Retail kluc i da se moze praviti cista instalacija {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Razimisljam o ovome upgradeu sa $39,99, i imam par nejasnoca. Ako mislim nadogradivati moram imati instaliran orginalan win 7(imam) , moram to nadograditi pomocu windows upgrade assistanta. U buducnosti cu vjerojatno morati reinstalirati windows 8. Hocu li tada moci ubaciti jednostavno ubaciti win 8 dvd, i instalirati pomocu kljuca od (nadogradenog) win 7?

Možeš, ja sam jučer napravio upgrade, a jutros clean install sa DVD-a.

Ne moraš niti napraviti upgrade, u postavkama izabereš da ti napravi iso datoteku, spržiš je na DVD i napraviš clean install. Bitno je samo da kod boota imaš OS na disku, znači neće ići na prazan disk.

14 godina
neaktivan
Kako koristiti Xbox Music i Xbox Video u HR

Ako hoćete xbox music i xbox video, a prije ih niste imali, u Control Panel -> Sat, jezik i regija (Clock, languge and region) -> Regija (Region) na drugom tabu mjesto prebacite na SAD, i otvorite aplikacije glazba i videozapisi. Vidjet ćete xbox music i video. Ostavite otvorene te appse i samo vratite postavke nazad na Hrvatsku. Kad ih zatvorite pa otvorite ostat će vam ti xbox servisi.

xbox video xbox video
xbox music xbox music
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 9:06 (miki150).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Danas ga kupio za 15$

Gdje si ga kupio za 15$???

XFire: armin771 ; Origin: Archy_ba
16 godina
Windows 8

Kada vratim na Hrvatska izgubim xbox i glazba i video opet je po starom. :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Program za provjeru upgrejdana Win 8.

Microsoft Windows 8 Upgrade Assistant
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja jucer isprobo, koristim MAK key od skole na sedmici, i mogu kupit za 40 dolara w8. jeee el se taj key moze onda koristit i na laptopu, jer sto sam isprobo windows 7 oem se da aktivirat na 3 kompa bez problema.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
Windows 8

Pitanje: (vjerojatno bilo već..) Koliko puta smijem instalirati Windows 8 skinut sa Dreamsparka? 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

Jel zna netko gdje mogu skinut Win8 Pro ?

P.S. Link na PM, hvala.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Pitanje: (vjerojatno bilo već..) Koliko puta smijem instalirati Windows 8 skinut sa Dreamsparka? 

Ja sam reinstalirao nekoliko puta xp i win7 s dreamsparka i nikakvih problema. Za w8 neznam da li su neka nova pravila

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
Windows 8

Jel itko naručio odmah uz upgrade i backup disk? 18$ skupa sa poštarinom košta. Dali bi na to morao platit PDV? jer carina na DVD medije je 0%

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Nadogradio jutros za 39.99$ i sve {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

probao sam kupiti win 8 preko upgrade asistanta i sve ide do plaćanja, tj. ne prima mi ni amex ni diners.. "invalid card type"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iwo kaže...

probao sam kupiti win 8 preko upgrade asistanta i sve ide do plaćanja, tj. ne prima mi ni amex ni diners.. "invalid card type"

Ni meni nije htio prihvatiti AMEX. Pa sam platio PayPal-om.

14 godina
Windows 8

Ja sam odmah sa PayPalom.

0 0 hvala 0
13 godina
Windows 8

Evo i ja sam prešau ujutro na osmicu i zadovoljan sam.

Zanima me ima li možda već kakvih tema, nisam baš nešto oduševljen ovim klasičnim jer nema onaj transparency kao što je bilo sa aero temama na Windows 7.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što bi se dogodilo kad bih ja preko pirata (sedmice npr) iso instaliravat ovu W8 Pro za 40$?

nasao gore

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 17:22 (Mitch).
16 godina
Archy kaže...
Lazarus Long kaže...

Danas ga kupio za 15$

Gdje si ga kupio za 15$???

Ako si kupio laptop od 6 mj do 25.11 (mislim da je to tog datuma) sa predinstaliranom W7 Home Premium ili Ultimate (bilo koja verzija osim Starter) dobijes papiric za upgrade za 15$

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Što bi se dogodilo kad bih ja preko pirata (sedmice npr) iso instaliravat ovu W8 Pro za 40$?

nasao gore

Ja sam tako uradio.Sve fercera 100 %.

13 godina
Windows 8

Kupio za 40 $
Odličan je! 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
16 godina
A koliko puta odnosno na koliko razlicitih instalacija mogu iskoristit key?
17 godina
sk0ls kaže...

Jel itko naručio odmah uz upgrade i backup disk? 18$ skupa sa poštarinom košta. Dali bi na to morao platit PDV? jer carina na DVD medije je 0%

Na sve što košta do 160 kn s poštarinom ne plaća se PDV.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
A koliko puta odnosno na koliko razlicitih instalacija mogu iskoristit key?

Jedno računalo jedna licenca, kao i na 7-ici.

Ukoliko misliš na jedno te isto računalo, koristiš ključ koliko god hoćeš puta.

13 godina
neaktivan
Dali taj key onda vezan samo uz to racunalo, jer s oem w 7 sam isprobo i radi na 3 razlicita i sve aktivno, koji tip kljuca je ovo?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice