znaci ja za 230 kn mogu napraviti upgrade na win 8 pro bez problema i obzira sta imam sad win 7 ultimate piratski?
Izgleda da moze
http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/35343-upgrade-to-windows-8-pro-from-your-pirated-windows-7/
znaci ja za 230 kn mogu napraviti upgrade na win 8 pro bez problema i obzira sta imam sad win 7 ultimate piratski?
Izgleda da moze
http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/35343-upgrade-to-windows-8-pro-from-your-pirated-windows-7/
Imam laptop koji je kupljen u periodu za akciju jeftine nadogradnje i na internetu sam prošao program provjere, ali kad sam preuze Upgrade Assistant on me obavještava da je nemoguće realizirati onlajn nadogradnju jer region nije podržan. A region je Bosna i Hercegovina koja je uredno navedena na spisku država, kao i HR i RS. Je li itko ima sličan problem ili možda zna rješenje?
ma uzas ja imam 32 bitnu vistu jel onda mogu dobit samo 32 bitnu 8-cu? ..... aj studenti javite se ako neko oce prodat svoj key s dreamsparka....PM me pa se dog za cjenu.....:D
ma uzas ja imam 32 bitnu vistu jel onda mogu dobit samo 32 bitnu 8-cu?
Kod serijskog kljuca nije bitno je li verzija 32-bitna ili 64-bitna, tako da sa istim kljucem mozes instalirati i 32-bitnu i 64-bitnu verziju windowsa. Ako mislis raditi upgrade sa 32-bitne viste, onda mislim da bi trebao prije svega instalirati 64-bitnu vistu, pa onda sa nje instalirati win 8.
aha nisam znao da je isti kljuc za obe verzije....i vista mi je home premium....koju 8-cu cu onda dobit?
Danas ga kupio za 15$
Veselje je to sto je ovo Retail kluc i da se moze praviti cista instalacija
Evo neki giveaway za Windows 8.
http://www.techtiplib.com/tech-tip/windows/windows8-windows/giveaway-windows-8-media-center-pack-for-free-limited-time
Razimisljam o ovome upgradeu sa $39,99, i imam par nejasnoca. Ako mislim nadogradivati moram imati instaliran orginalan win 7(imam) , moram to nadograditi pomocu windows upgrade assistanta. U buducnosti cu vjerojatno morati reinstalirati windows 8. Hocu li tada moci ubaciti jednostavno ubaciti win 8 dvd, i instalirati pomocu kljuca od (nadogradenog) win 7?
Možeš, ja sam jučer napravio upgrade, a jutros clean install sa DVD-a.
Ne moraš niti napraviti upgrade, u postavkama izabereš da ti napravi iso datoteku, spržiš je na DVD i napraviš clean install. Bitno je samo da kod boota imaš OS na disku, znači neće ići na prazan disk.
Ako hoćete xbox music i xbox video, a prije ih niste imali, u Control Panel -> Sat, jezik i regija (Clock, languge and region) -> Regija (Region) na drugom tabu mjesto prebacite na SAD, i otvorite aplikacije glazba i videozapisi. Vidjet ćete xbox music i video. Ostavite otvorene te appse i samo vratite postavke nazad na Hrvatsku. Kad ih zatvorite pa otvorite ostat će vam ti xbox servisi.
Danas ga kupio za 15$
Gdje si ga kupio za 15$???
Kada vratim na Hrvatska izgubim xbox i glazba i video opet je po starom. :)
Pitanje: (vjerojatno bilo već..) Koliko puta smijem instalirati Windows 8 skinut sa Dreamsparka?
Jel zna netko gdje mogu skinut Win8 Pro ?
P.S. Link na PM, hvala.
Pitanje: (vjerojatno bilo već..) Koliko puta smijem instalirati Windows 8 skinut sa Dreamsparka?
Ja sam reinstalirao nekoliko puta xp i win7 s dreamsparka i nikakvih problema. Za w8 neznam da li su neka nova pravila
Jel itko naručio odmah uz upgrade i backup disk? 18$ skupa sa poštarinom košta. Dali bi na to morao platit PDV? jer carina na DVD medije je 0%
Nadogradio jutros za 39.99$ i sve
probao sam kupiti win 8 preko upgrade asistanta i sve ide do plaćanja, tj. ne prima mi ni amex ni diners.. "invalid card type"
probao sam kupiti win 8 preko upgrade asistanta i sve ide do plaćanja, tj. ne prima mi ni amex ni diners.. "invalid card type"
Ni meni nije htio prihvatiti AMEX. Pa sam platio PayPal-om.
Ja sam odmah sa PayPalom.
Što bi se dogodilo kad bih ja preko pirata (sedmice npr) iso instaliravat ovu W8 Pro za 40$?
nasao gore
Danas ga kupio za 15$
Gdje si ga kupio za 15$???
Ako si kupio laptop od 6 mj do 25.11 (mislim da je to tog datuma) sa predinstaliranom W7 Home Premium ili Ultimate (bilo koja verzija osim Starter) dobijes papiric za upgrade za 15$
Što bi se dogodilo kad bih ja preko pirata (sedmice npr) iso instaliravat ovu W8 Pro za 40$?
nasao gore
Ja sam tako uradio.Sve fercera 100 %.
Kupio za 40 $
Odličan je!
Jel itko naručio odmah uz upgrade i backup disk? 18$ skupa sa poštarinom košta. Dali bi na to morao platit PDV? jer carina na DVD medije je 0%
Na sve što košta do 160 kn s poštarinom ne plaća se PDV.
Jedno računalo jedna licenca, kao i na 7-ici.
Ukoliko misliš na jedno te isto računalo, koristiš ključ koliko god hoćeš puta.