Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.526.644
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
djigibao kaže...
Moze objasnjenje kako se gasi/pali Fast Startup?

Tnx

Znaš english? Ovdje je tutorijal o tome.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 20:08 (kizo2703).
14 godina
Windows 8

zanima me zašto u win 8 rtm prilikom posjeta net.hr,gdje imam e-mail

ne mogu pisati ni nove poruke niti odgovoriti na stare,koristim ie10-javlja mi da se aplikacija restartira ,ali ne radi

kada stavim neki drugi preglednik sve radi normalno

zna li netko što napraviti u ie 10 da sve radi normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koristis "normalni" IE ili ono govno od Metro IE?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
valisaurea kaže...

ne mogu pisati ni nove poruke niti odgovoriti na stare,koristim ie10-javlja mi da se aplikacija restartira ,ali ne radi

Upali compatibility view za tu stranicu

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina

normalni ie10,instaliran sa win8

14 godina
redrum781 kaže...
valisaurea kaže...

Upali compatibility view za tu stranicu

radi sve ok ,hvala

16 godina
Windows 8

'ajde nije loše.... :)

bug caruje, um klade valja

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

Imate temu

Windows 8 - Problemi

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Windows 8

Jel zna netko zasto ne mogu Personalizirati Metro. Uglavnom odem na metro pa na PC settings, i Personalize mi je onak zatamljen i ne mogu nista promijeniti....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antifriz kaže...

Jel zna netko zasto ne mogu Personalizirati Metro. Uglavnom odem na metro pa na PC settings, i Personalize mi je onak zatamljen i ne mogu nista promijeniti....

Odgovor

13 godina
neaktivan
Antifriz kaže...

Pa pogledaj post iznad, pa još iznad, pa još iznad {#}, imaš temu za probleme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 11:08 (royalhero).
13 godina
protjeran
Windows 8

A kaj sad velite:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antifriz kaže...

A kaj sad velite:

I opet ,odgovor!!

16 godina
Windows 8

pa nije li win 8 jos u fazi testiranja? gdje da dobijem taj kljuc za aktivaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Windows 8

Instalirao sam Windows 8 i za sada ga mogu samo pohvaliti. Pošto koristim Windows 7 od samog početka ovo je pravo osvježenje. Sviđa mi se kak je sve spojeno u cjelinu...

Imo sam sitnih problema s driverima, ali i to se brzo rješilo.

Koji antivirus preporucujete za Windows 8?

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 22:53 (Edge).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa nije li win 8 jos u fazi testiranja? gdje da dobijem taj kljuc za aktivaciju?

Windows 8 je u RTM fazi. Čuli ključ za aktivaciju, da kupiš prijatelju ili 90 dana trial da aktiviraš.

16 godina

Moja preporuka Panda Cloud Antivirus Free

16 godina
neaktivan
Windows 8

teška srca sam se vratio na sedmicu, samo zato što nema drivera za intel/ati grafičke u laptopima

postoji ovo nešto i ja sam to instalirao, ali ati grafička opet nije radila. ne znam jesam negdje pogriješio ili šta :/

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8

Pozdrav, danas sam skinuo Windows 8 Release Preview i spržio ga s "Snimač slika diskova sustava Windows"... Označio provjeri disk nakon snimanja. Poslije prženja mi je napisao ovu poruku: "Slika diska nije uspješno znimljena zbog pogreške. (Kod pogreške: 0x80004005)" U čemu je problem, kakva je to greška??

Ja sam onaj koji jesam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kuhta2 kaže...

Pozdrav, danas sam skinuo Windows 8 Release Preview i spržio ga s "Snimač slika diskova sustava Windows"... Označio provjeri disk nakon snimanja. Poslije prženja mi je napisao ovu poruku: "Slika diska nije uspješno znimljena zbog pogreške. (Kod pogreške: 0x80004005)" U čemu je problem, kakva je to greška??

Ma ja sam se isto zajebavo s tim dosta dugo, 3 puta sam iso do frenda da mi da prazan DVD...

Na kraju sam Windows 8 boot-ao s USB-a...

Prati ove korake ( METODU 2 ) da stavis WIN na USB.

http://www.ic.ims.hr/win8/install-win8_usb.html

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:04 (Edge).
16 godina
kuhta2 kaže...

..(Kod pogreške: 0x80004005)" U čemu je problem, kakva je to greška??

-(samo) vjerojatno WGA, provjera online ako iz bilo kog razloga npr firewall, proxy, key.. jedan od načina kako se MS štiti. Ipak postoji mogućnost da je neki drugi uzrok.

Svejdno, za snimanje boot-install medija postoje bolji načini (aplikacije) i obavezno snimati na najnižoj brzini (recimo x4).

kizo2703 kaže...
..

WGA serveri još uvijek ne prepoznaju Windows 8 ,tako da čisto sumnjam da je problem u tome.

-ne sam WGA, nego (vjerojatno njegovi) dijelovi, koji provjeravaju ostale sitnice kao hash, update.. dovoljno da nema u tom trenutku pristup netu-MSserveru i ova greška se javlja. Zato mislim da je neki mehanizam zaštite-kontrole, ne konkretan kvar... u tom smislu WGA.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 11:35 (ihush).
16 godina
neaktivan
kuhta2 kaže...

''In 90% of the cases where you encounter the error code 0X80004005, the problem is with missing or corrupted computer system files. The best - and quickest - way to fix this error is to use the following automatic scan tool to find and fix the errors on your PC.''

ISO je modificiran i fale sistemski fileovi. Ništa čudno za fileove skinute s torrenta.

ihush kaže...

-(samo) vjerojatno WGA, provjera online ako iz bilo kog razloga npr firewall, proxy, key.. jedan od načina kako se MS štiti. Ipak postoji mogućnost da je neki drugi uzrok.

Svejdno, za snimanje boot-install medija postoje bolji načini (aplikacije) i obavezno snimati na najnižoj brzini (recimo x4).

WGA serveri još uvijek ne prepoznaju Windows 8 ,tako da čisto sumnjam da je problem u tome.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 11:23 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...

teška srca sam se vratio na sedmicu, samo zato što nema drivera za intel/ati grafičke u laptopima

postoji ovo nešto i ja sam to instalirao, ali ati grafička opet nije radila. ne znam jesam negdje pogriješio ili šta :/

Bez dodatnih drivera mi radi odlično,igram Pes 2013 isto kao i sa sedmicom.

16 godina
Windows 8

I ja na svojoj integruši 3200 imam taj od 19.6. čini mi se sa release previewa. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
Bez dodatnih drivera mi radi odlično,igram Pes 2013 isto kao i sa sedmicom.

da, ali ti imaš samo tu jednu grafičku, dok ja imam dvije, ati i intelovu, i po defaultu win radi na intelu, i ne mozes nikako natjerat da radi na atiju bez drivera

kao sto sam rekao u proslom postu, postoji Catalyst 12.8 WHQL UnifL for ATi+Intel Graphics za slucajeve kao sto je moj. ja sam i instalirao to, ali nisam dobio drivere. jer znam da kod instalacije bude ponuđeno više opcija gdje sa kvačicom odabiremo što sve želimo, i meni tamo nije bilo nesto tipa ATI Drivers ili kako vec i nisu se instalirali driveri, samo catalyst center koji nisam mogao ni pokrenuti kasnije, neku grešku je izbacivao

15 godina
neaktivan
jurluk kaže...

zajebunio sam se,mislio sam da misliš na kombinaciju intel chipset+ati grafa,kombinacija koja je znala zadavati probleme na sedmici ukoliko se nisu koristili oriđiđi driveri od proizvođača laptopa.

16 godina
neaktivan
Windows 8

evo, isto sam napravio i na sedmici i na osmici, a na osmici mi ne nudi instalaciju drivera {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
kuhta2 kaže...

''In 90% of the cases where you encounter the error code 0X80004005, the problem is with missing or corrupted computer system files. The best - and quickest - way to fix this error is to use the following automatic scan tool to find and fix the errors on your PC.''

ISO je modificiran i fale sistemski fileovi. Ništa čudno za fileove skinute s torrenta.

ihush kaže...

ISO je skinut odavde.

P.S. Riješio sam problem, spržio sam ISO na DVD s "Ashampoo Burning Studio 6" i sve radi.

Ja sam onaj koji jesam.
16 godina
Windows 8

Jurluk a kompabiliti mod na sedmicu?

ako ne ide jbga čekaj da izađu za osmicu ionako osmica službeno nije ni vani odnosno nije GA pa nisu valjda još niti dužni. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 18:20 (Oldy).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo, isto sam napravio i na sedmici i na osmici, a na osmici mi ne nudi instalaciju drivera {#}

Ja sam instalirao driver pod nazivom "12-8_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe" i mislim da mi sasvim ok radi. Doduše, probao sam samo Minecraft i LFS, ali nisam primjetio štekanja. Trenutno mi se neda instalirati neku zahtjevniju igru.

kuhta2 kaže...

Ja sve .iso datoteke koje moraju biti bootabilne pržim sa Magic ISO Maker-om. I prije samog prženja, već ti piše na vrhu dal će dvd biti bootabilan ili ne. Do sad mi je uvjek dobro pržio takve stvari.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice