Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.524.724
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
Re: Windows 8
Osa kaže...

Zna netko zašto mi prikazuje 3,86GB usable memory, a ne 4GB? Jel nešto drugo koristi ovaj mali ostali dio memorije? I na Win 7 x64 mi isto prikazuje

- imaš više tema za količinu RAMa i OSa.

- uključi memory remaping (ili neki drugi naziv) u BIOSu ako postoji. (nije VGA, jer bi bila druga količina, to je nedostupan RAM).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
BMT kaže...

Onaj tko misli da osmica ne valja uopće ju ne treba ni instalirati. Zašto bi instalirao ono što ne valja ili što barem misli da ne valja? Pa ni ja ne čitam Glas koncila!

Znam da malo puno kasnim s odgovorom, ali što je, tu je. Ako misli da nešto nevalja a nije to probao, netreba ni soliti pamet, i s**ti drugima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 15:51 (miki150).
16 godina
neaktivan
paradajz kaže...
paradajz kaže...

Pitanje za one koji su u studentskim domovima ili imaju WPA2 enterprise enkripciju WLAN-a na faksu - jel još uvijek potreban SecureW2 u Win8?

Itko?

sutra idem za zg i useljavam u dom, pa cu onda reci kakvo je stanje

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ajoj Kizo što učini... xD

Inače ja disejblo servis themes ionako ide badava tema je i dalje tu koja i je.

Kaj? Prefarbal sam Hi contrast temu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 15:11 (kizo2703).
17 godina
miki150 kaže...
BMT kaže...
miki150 kaže...
BMT kaže...
miki150 kaže...
Ako baš mislite da osmica nevalja, instalirajte je na pc i probajte.

Pa to baš nije logičan prijedlog.

Why not? Dualboot, virtualka?

Onaj tko misli da osmica ne valja uopće ju ne treba ni instalirati. Zašto bi instalirao ono što ne valja ili što barem misli da ne valja? Pa ni ja ne čitam Glas koncila!

Znam da malo puno kasnim s odgovorom, ali što je, tu je. Ako misli da nešto nevalja a nije to probao, netreba ni soliti pamet, i s**ti drugima.

1. Čovjek ima pravo misliti što hoće i svoje mišljenje podijeliti kome hoće. Ti to mišljenje imaš pravo prihvatiti i ne prihvatiti (kao i ja).

2. Ako je čovjek uvjeren u nešto, onda ga ti imaš pravo razuvjeriti na nenasilan način. Vrijedi i obratno. Onaj tko ima bolje argumente, bit će pobjednik diskusije.
3. To što ti smatraš da je osmica dobra, pa čak ako je tebi uistinu i dobra, ne znači da je tvoje mišljenje objektivna istina. Ili želiš reći da ćeš vjerovati nekome više ako je probao osmicu i nije mu se svidjela i prosuje drvlje i kamenje po osmici na ovoj temi nakon što ju je probao (i usput izgubio vrijeme na tome i usput, ako koristi "virtualku", instalirao na hard softver koji mu ne treba i zagadio si je registar OS-a nakon deinstalacije...)?

14 godina
neaktivan
Windows 8

upgradeah 7 na 8.. sve proslo ok, svi podaci i programi ostali. moro sam 2 drivera reinstalirat. jedino sto ne radi je driver za blackwidow tipkovnicu, valjda ce razer to izbacit skoro.

podesio sam si metro tak da mi ima sve programe koji su mi inace bili pinned na start meni u sedmici i skroz je ok za koristit tak. 

hyper-v sam slozio, odlicno sto su ga stavili sad i na klijentski OS, ne moram vise imat dual boot sa serverom za koristit labove..

evo i slika WEI scorea sa konfom iz profila:

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

'ajde ljudi pliz nemojte više na pvt kako aktivirati nemam volje svima objašnjavati a to možda više uopće niti ne radi.... Trebalo je reagirati dok je bilo vruće. Hvala. :)

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
paradajz kaže...
paradajz kaže...

Pitanje za one koji su u studentskim domovima ili imaju WPA2 enterprise enkripciju WLAN-a na faksu - jel još uvijek potreban SecureW2 u Win8?

Itko?

securew2 je jos uvijek potreban

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
16 godina
neaktivan
Windows 8

Rade li svi driveri sa Windowsa 7 na Windowsima 8, jer na Asusovoj stranici nema drivera za Windows 8?

Mogu skinuti Windows 8 sa MSDNAA, ali me zanima hoće li mi driveri, aplikacije i igre raditi normalo. 

Ima li uopće neke razlike između Release to manufacturing (RTM) i General availability (GA)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMT kaže...
miki150 kaže...

1. Čovjek ima pravo misliti što hoće i svoje mišljenje podijeliti kome hoće. Ti to mišljenje imaš pravo prihvatiti i ne prihvatiti (kao i ja).

2. Ako je čovjek uvjeren u nešto, onda ga ti imaš pravo razuvjeriti na nenasilan način. Vrijedi i obratno. Onaj tko ima bolje argumente, bit će pobjednik diskusije.
3. To što ti smatraš da je osmica dobra, pa čak ako je tebi uistinu i dobra, ne znači da je tvoje mišljenje objektivna istina. Ili želiš reći da ćeš vjerovati nekome više ako je probao osmicu i nije mu se svidjela i prosuje drvlje i kamenje po osmici na ovoj temi nakon što ju je probao (i usput izgubio vrijeme na tome i usput, ako koristi "virtualku", instalirao na hard softver koji mu ne treba i zagadio si je registar OS-a nakon deinstalacije...)?

Da, ako je to nakon što je probao.

OffT:

Nemora zagaditi registar kod deinstalacije, ima revo i ostale free uninstalere.

14 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jurluk kaže...
paradajz kaže...
paradajz kaže...

Itko?

securew2 je jos uvijek potreban

Bah.

16 godina
topgun1 kaže...

Rade li svi driveri sa Windowsa 7 na Windowsima 8, jer na Asusovoj stranici nema drivera za Windows 8?

Mogu skinuti Windows 8 sa  MSDNAA, ali me zanima hoće li mi driveri, aplikacije i igre raditi normalo.

Ima li uopće neke razlike između  Release to manufacturing (RTM) i  General availability (GA)?

To ti nitko ne može odgovoriti jer nemamo svi iste konfe.... Furaj drivere za sedmicu gdje ide a gdje ne ide čekaj da se pojave za osmicu...

Nema razlike, a ako i bude razlike sve će ići kroz windows update koliko ja znam.... :)

15 godina
neaktivan
Windows 8

Ako neko zna kako aktivirati Win 8 Pro nek se javi na pp.

Instalirao sam Win 8 Pro ali ne znam kako aktivirati.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Kad te traži key upiši i stisni activate ;))) Bezbolno u pi*du materinu :P

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 18:55 (hrvoje_zg91).
15 godina
neaktivan
Windows 8

A bas su svi na forumu kupili jbt...

Nego imam drugi problem sa firefoxom na Win 8 .

U chromeu mi se to ne desava samo u firefoxu..

Jel zna neko kao to rijesiti?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

A bas su svi na forumu kupili jbt...

Nego imam drugi problem sa firefoxom na Win 8 .

U chromeu mi se to ne desava samo u firefoxu..

Jel zna neko kao to rijesiti?

aj reci problem pa ćemo vidjeti :)

A za aktivaciju fakat neznam ja sam ga uzeo preko MSDNAA đabalesku

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
neaktivan
Windows 8

Problem je sto su slova malo bold malo obicna i svakih par sec se mijenjaju iz bold u obicna i obrnuto.

0 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Jesam li ti objasnio na pvt kako? Ako si toliko nesposoban vrati se na sedmicu!

Ako za sada očekuješ aktivirati sa samo jednim klikom neće ići osim ako ne kupiš kako kolega kaže.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:29 (Oldy).
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Intelovac123 kaže...

Jesam li ti objasnio na pvt kako? Ako si toliko nesposoban vrati se na sedmicu!

Ako za sada očekuješ aktivirati sa samo jednim klikom neće ići osim ako ne kupiš kako kolega kaže.

Pa ti si rekao da trebam imati skype i da trebam naci odgovarajuci key ali da su te stranice ugasene ili sta vec..

16 godina
Windows 8

lol, pa traži net je pred tobom ili samo znaš uči na bug? Ako je jedna stranica pala ne znači da je i neka druga.... ali dosta o tome još ću i ban pobrati zbog tebe bez veze. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:33 (Oldy).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Danas sam dobio Win 8 Pro preko Dreamspark Premiuma (via frend sa FER-a) i mogu reći da se vidi razlika sa original key-em kod ProductID-a (kod MAK Key-a od kolege Encyanix je drugačiji PID). Win 8 je glavni OS od kad je došao prvi leak RTM-a... kakva Win 7, win 8 je budućnost

P.S.: Nero 7/8 radi na Win 8 (malo čudno, al šljaka)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 20:27 (midzan21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

A nemamo svi friendove na FER-u neki od tamo imamo friendove dok je još bio ETF. A tada još nije ni bilo Net-a.

Ima još koja razlika? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 20:49 (Oldy).

0 0 hvala 0
13 godina
Windows 8

Ja sam svoj Win8 skinuo sa techneta, imam ključ, ali nikako neće pokrenuti proces aktivacije. Veli da ima neki DNS error. dafuq, kakve to veze ima s razumom? Kaj im aktivacijski serveri nisu u funkciji ili?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Problem je sto su slova malo bold malo obicna i svakih par sec se mijenjaju iz bold u obicna i obrnuto.

I kod mene se ponekad mjenjaju iz jako tankih u normalna slova zapravo (ne bold ;) ) . I ruši mi se firefox dosta često. Neznam dal ima kakve veze, ali ja koristim portale verziju.

12 godina
neaktivan
Windows 8

imam enterprise 32bit ne mogu nigdje da na djem mail aplikaciju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sloban kaže...

imam enterprise 32bit ne mogu nigdje da na djem mail aplikaciju?

Windows Mail aplikacija ti je pinana na Start-u.

16 godina
Windows 8

Probaj pod pošta. :)

1 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Evo instalirao windows 7 u nadi da ce internet proradit al nista.. jednostavno sve zivo sam probao s driverima i to za mreznu i nece.. bit ce da je problem do maticne.. jednostavno nemoze prepoznat mreznu sta god ja napravio.. -.- (a na ovo starom kompu prepozna.., mozda kad je grom gruno je skino i te utore za mreznu, zvucnu itd karticu.. :(

Prodajem League of Legends account, za sve informacije PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Windows 8

Instalirao sam prije par dana Windows 8 s MSDNAA, aktiviran je, updejtovi su instalirani i sve to radi prilično lepo :) Imam samo jedan problem, u Storeu nema nikakvih aplikacija (osim onih 14 početnih)... koju god kategoriju da odaberem pojavi mi se poruka: "We can't find any apps for this category." Jel to tak normalno dok i službeno ne izađu windowsi ili sam previdio nekaj? Ima tko sličnih problema?

0 0 hvala 0
14 godina
guerrillac kaže...

Instalirao sam prije par dana Windows 8 s MSDNAA, aktiviran je, updejtovi su instalirani i sve to radi prilično lepo :) Imam samo jedan problem, u Storeu nema nikakvih aplikacija (osim onih 14 početnih)... koju god kategoriju da odaberem pojavi mi se poruka: "We can't find any apps for this category." Jel to tak normalno dok i službeno ne izađu windowsi ili sam previdio nekaj? Ima tko sličnih problema?

Odi u Control Panel i pod Region u karticama Formats i Location promijeni u USA. Sada otvori Store i skini šta ti treba a onda opet sve vrati na Croatian!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice