Ljudi, hvala Vam na pomoći. Naravno aero nisam ni mislio, već ono, novo je novo.
stavi vistu
stavi vistu
Mogo si reć 98 prvo i prvo win vista traži jaću konfu od win 7 i vista je turbo bugovita a win 7 jedva da ima bugova!
stavi vistu
radije stavi windows 3.1 nego vistu
nije
Mogo si reć 98 prvo i prvo win vista traži jaću konfu od win 7 i vista je turbo bugovita a win 7 jedva da ima bugova!
Još jedan "informirani". Daj ne lupetaj gluposti. Kakvi bugovi? O čem ti? Jača konfa? Meni potpuno jednako rade i Vista i Win7 na ovoj konfi.
Ne slušajte svakakve *izdarije. Da malo manje igrate igre a više radite, možda bi i primjetili štogod na Windowsima...
Ajd sto igraju vec sto misle da sve znaju i onda prospu ovakvu mudrost ;)
stavi vistu
Vista sa SP2 nema BUGova skoro pa nikako i zato ne lupetaj gluposti.
U mene je ova konfiguracija :
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core processor 5000+ 2.60 GHz
2 GB Rama
Ati Radeon HD 3650 1024 MB . . .
I sad me zanima da li bi na Windows 7 mogao igrati igre ( jace igre ) poput - Cod MW 2, ili Cod WaW, gta 4 i sl :)
U mene je ova konfiguracija :
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core processor 5000+ 2.60 GHz
2 GB Rama
Ati Radeon HD 3650 1024 MB . . .
I sad me zanima da li bi na Windows 7 mogao igrati igre ( jace igre ) poput - Cod MW 2, ili Cod WaW, gta 4 i sl :)
Mogao bi kao što možeš i sad, možda čak i malo bolje.
Da li se moze sedmica instalirat sa USB ili mora se na DVD pa onda boot?
...evo ljudi mene zanima dali bih mogao staviti windows 7 na ovaj moj laptop...konfa od lapa je:intel core 2 duo T6570 2.10Hz,ati mobility radeon 4330 512 mb,3gb rama ddr3,320 gb hard disk..evo to je to pa dajte mi recite dali se isplati stavljati windows 7 ili da ostanem na xp jer se bojim da mi ga 7 ne uspori..
HVALA UNAPRIJED!!!!
Hehehehehehe
To zvace win 7 za dorucak. Radice ti brze nego sa xp.
...hahah uopce nisam znao...lol...onda rokam 7....
Nemas problema,radit ce ko zvrk.
Hmmm. Trebam pomoc. Naime imam jedan stari laptop koji mi sluzi za internet i mjuzu i zanima me dali stavit xp ili 7... Koji bi brze radio.
Intel Pentium 4 2.2GHz
1GB RAM
Intel GMA
Sta bi mi bilo bolje xp ili 7??... Sta bi brze radilo i kako???