Windows 7 pomoc oko instalacije zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 3.021
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 pomoc oko instalacije

Evo moj je sljedeci problem,imam windows 7 32 bitni,professional

Pocelo me uzasno zivcirat kak komp usporava,igrice mi nece pokretat i bacam stotine kuna na igrice koje poslje mjesec dana nece pokrenut,jedino kaj mi preostaje je formatiranje diska i ponovna instalacija

Imam dvije particije po 500 gb,na jednoj je win 7 32 bitni,na drugoj nista,totalno prazna

Prvo moram napravit back up data na d disk,to znam

E kako sad obrisat windows 7?

Formatiranje diska,a kak to?Probo sam ono desni klik - format al nes napise tak da ne kuzim taj dio.

Kad idem instalirat,imam 4 gb radne memorije,da li da predem na 64 bitni i koje su prednosti 64 bitne sedmice?

Znaci tok instalacije ide - u biosu namjestit da boota prvo cd,pratiti instalaciju i sve mi to jasno na kraju odaberem vrjeme i to

Al kad me pita za instalaciju,da idem na upgrad ili custom

Ja b irade custom clean installation al za to moram imat formatiran disk,e opet sad dolazim do pitanja formatiranja.Strah me,jer ovo ce mi biti drugi put da podizem sam windowse

A poslje toga instaliram drivere,na jednom cd u su mi driveri za zvuk,graficku i maticnu,jel trebam jos nesto instalirat?

Ne zelim davat 200 kn tipovima da mi reinstaliraju windowse,ako moze pomoc i oko drivera ali onih osnovnih.

I kako ce komp prepoznat monitor,sam ili?

Molim pomoc ---

Ivann

0 0 hvala 0
15 godina

Ma sam će ti prepoznat sve. Stavi samo nove drivere za grafu i programe. Ja bih išao na custom clean instalation. Ako možeš stavi 64-bit pošto imaš 4 gige rama.

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 pomoc oko instalacije

tema.

-instalacija nije rješenje problema, prvo trebaš otkriti uzrok. Ovako će ti uskoro situacija biti ista.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vrlo je jednostavno...

namjestiš da ti first boot bude cdrom

ubaciš cd i krene instalacija

dođe do dijela gdje formatiraš hard tj. samo tu 1. particiju formatiraj

dalje normalno ide instalacija ( ako si već dizao onda sve znaš)

večina drivera dolazi zajedno sa Windowsima tako da se oko toga ne trebaš brinuti eventualno ako koji bude falio sa upgradeo ga "dobaviš"

a pošto imaš 4gige rama bilo bi prihvatljivo rješenje da sraviš x64 jer koliko ja znam x86 čita samo do 3,25 GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice