Evo moj je sljedeci problem,imam windows 7 32 bitni,professional
Pocelo me uzasno zivcirat kak komp usporava,igrice mi nece pokretat i bacam stotine kuna na igrice koje poslje mjesec dana nece pokrenut,jedino kaj mi preostaje je formatiranje diska i ponovna instalacija
Imam dvije particije po 500 gb,na jednoj je win 7 32 bitni,na drugoj nista,totalno prazna
Prvo moram napravit back up data na d disk,to znam
E kako sad obrisat windows 7?
Formatiranje diska,a kak to?Probo sam ono desni klik - format al nes napise tak da ne kuzim taj dio.
Kad idem instalirat,imam 4 gb radne memorije,da li da predem na 64 bitni i koje su prednosti 64 bitne sedmice?
Znaci tok instalacije ide - u biosu namjestit da boota prvo cd,pratiti instalaciju i sve mi to jasno na kraju odaberem vrjeme i to
Al kad me pita za instalaciju,da idem na upgrad ili custom
Ja b irade custom clean installation al za to moram imat formatiran disk,e opet sad dolazim do pitanja formatiranja.Strah me,jer ovo ce mi biti drugi put da podizem sam windowse
A poslje toga instaliram drivere,na jednom cd u su mi driveri za zvuk,graficku i maticnu,jel trebam jos nesto instalirat?
Ne zelim davat 200 kn tipovima da mi reinstaliraju windowse,ako moze pomoc i oko drivera ali onih osnovnih.
I kako ce komp prepoznat monitor,sam ili?
Molim pomoc ---