Kada kliknem na X da zatvorim samo mi resetuje racunari opet tako ponovo. Ubacim instalacijski Win 7 i kada hocu da bootujem izbaci mi da ne mogu bootati i izbaci mi CODE 5
Windows 7 pokretanje , problem
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.344
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada kliknem na X da zatvorim samo mi resetuje racunari opet tako ponovo. Ubacim instalacijski Win 7 i kada hocu da bootujem izbaci mi da ne mogu bootati i izbaci mi CODE 5
Jesi ti to pokušaval napraviti nekakav upgrade ili reinstalaciju? Jel to je jedino objašnjenje.
A kaj se tiče Code 5 ,očito ti dvd -
- a) nije bootabilan
- b) je prljav - očisti ga - lagano ,da ga ne izgrebeš
- c) imaš problem sa optičkim pogonom - možda je leća prljava i samo je treba očistiti s medijem za ćiščenje (ako ga imaš).
Pokusavam napraviti instalaciju .. Mozes li mi ti dati link da seb skinem win 7 sistem ) po mogucnosto preko torrenta) jer sam 2 -3 puta skidao i nikad da pogodim onaj pravi.. treba 32 - bitni
hvalaa
Pokusavam napraviti instalaciju .. Mozes li mi ti dati link da seb skinem win 7 sistem ) po mogucnosto preko torrenta) jer sam 2 -3 puta skidao i nikad da pogodim onaj pravi.. treba 32 - bitni
hvalaa
Imaš na forumu linkove ,samo izaberi svoju verziju. Ako pržiš na dvd ,prži na 4x brzini ,sve brže od toga nije pouzdano.
Još bolja opcija je napraviti usb i bootati PC sa usb-a i instalirati.
A i to ide puno brže.
x86 ti je 32 bitna....
nisam znao...znaci nema razlike izmedju x86 i x32
''term x86 implying only 32-bit'' - Pojam x86 podrazumijeva samo 32-bitni sistem.
Dakle ,izvoli ,izaberi si jedan od ovih ,za koji već imaš ključ:
Windows 7 Home Premium x86 SP1
Windows 7 Professional x86 SP1
Windows 7 Ultimate x86 SP1
Podrazumijeva se ,svi su na engleskom. Na forumu imaš temu kako promjeniti jezik i gdje ćeš naći jezični paket!! Nađi ju!!