Windows 7 -opcija spavaj

poruka: 5
|
čitano: 2.916
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 -opcija spavaj

pozdrav,zanima me sljedece.

komp mi radi vec skoro pola godine bez prestanka(najvise zbog torrenata),recimo svakih par dana ga restartam cisto da se ocisti od nepotrebnog.

Kako je doslo ovo ljeto,postaje mi u sobi prevruce a gledam ima ova opcija "spavaj" pa sam gledo malo po netu,i citam da on u trenutku sve programe spremi u rame, i ugasi se i nakon par sekundi moze nastanivi normalan rad,zapamti sve sto sam otvorio.

e sad mene zanima vase misljenje,kolko je to pametno raditi? i dali je pametno to napraviti svaki puta kad nisam za kompom ?

hvalaIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 -opcija spavaj

računalu se neće ništa loše dogoditi kad ''spava'', samo kad si vec rekao da ti je upaljeno zbog torrenata, programi za torrent ti nerade na ''spavanju''

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Windows 7 -opcija spavaj

jasno mi je da nece raditi programi i to stoji.no mene zanima ono kad to napravim recimo 4.5 puta dnevno komponente se griju pa se ohlade,pa opet griju.pa da nebi iblo nekih problema.

hvala za odgovor

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 -opcija spavaj
tepih kaže...

jasno mi je da nece raditi programi i to stoji.no mene zanima ono kad to napravim recimo 4.5 puta dnevno komponente se griju pa se ohlade,pa opet griju.pa da nebi iblo nekih problema.

hvala za odgovor

Nikakvih problema neće biti. Možeš ga bacatu u sleep i nazad n-puta.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 -opcija spavaj

Samo sto bih ti ja preporucio hibernaciju umjesto sleep. Ako nestane struje iz hibernacije se budi normalno dok iz sleepa bas i ne.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice