Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.367.801
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Windows 7 - općenito
jaxx55 kaže...

moze mi samo neko dati link za skinuti win7...videl sam ver par put da je bilo al vise nemrem najti

Windows 7 Home Premium x86 SP1
Windows 7 Home Premium x64 SP1
Windows 7 Professional x86 SP1
Windows 7 Professional x64 SP1
Windows 7 Ultimate x86 SP1
Windows 7 Ultimate x64 SP1

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
13 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

moze jos samo mala pomoc?...skinul sam win7 home premium 32 bit skinul i ultimate ali ga nece daemon tools mountati...ovak trebaju mi samo driveri za pc i nekaj me java zeza instaliral sam ju ali i dalje me stranice neke traze javu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jaxx55 kaže...

moze jos samo mala pomoc?...skinul sam win7 home premium 32 bit skinul i ultimate ali ga nece daemon tools mountati...ovak trebaju mi samo driveri za pc i nekaj me java zeza instaliral sam ju ali i dalje me stranice neke traze javu

Napravi dvd ili usb - zaboravi Deamon Tools za instalaciju sistema.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 11:51 (kizo2703).
15 godina
protjeran

Dali se moze kako podesiti da mi mehanički disk ne radi kada se ne koristi. SSD je kao primarni tj, instaliran je OS na njega.

Ovako ovaj samo vrti i dosadno je to slušati.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Sad dok sam instaliral win7 ponovno izbacuje mi Display driver stopped responding and has recovered...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - općenito

Imam gore win 7 x64 SP1, instaliram ubuntu 13.10, i kolko vidim izgubil se bootloader od winsa, tak da sad samo mogu u ubuntu uci..

Ovo javlja: This version of System Recovery Options is not compatible with the version of windows you are trying to repair.

Naravno winsi su istalirani s tim istim dvdom..

Ima lijeka za ovo

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 14:46 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 7 - općenito

Molim pomoč dali znate gdje se nalazi opcija u samim win 7 na kojima možeš narediti da procesor "podiže" sistem s svim aktivnim jezgrama kao i memorija.

AMD Phenom II X4 920 je snažniji procesor od Intel Core i5 4770 K i točka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 14:53 (3n3m1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Pozz, jel moguce samo nadograditi windows 7 za 32 na 64-bitnu verziju? Windowse su mi instalirali u servisu tako da nemam dvd sa windowsima, a stavili su mi 32 umjesto 64 bita, sad mi koristi 60-70% RAMa, na igricama nemogu stavit kvalitetu na high i takvi slicni problemi se javljaju! pa jel moguce da samo nadogradim bez originalnog dvda?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Koliko je meni poznato, morati ćeš napraviti čistu instalaciju. Ako sam u krivu, neka me netko ispravi! Ali mislim da ti je to jedini način. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jaxx55

Probaj instalirati najnovije drivere graficke kartice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 0:16 (Jakic007).
13 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Pozz, mene zanima zna li netko neki dobar program za "skinove" windowsa? Ne kao rainmeter, sto je super ali samo na desktopu i ja sam ocito previse glup da shvatim kako ga staviti da sve radi bez problema, nego da utjece i na izgled prozora, alatne trake itd...

I da je freeware/dostupan na torrentima :D

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]

0 0 hvala 0
16 godina
Svenos kaže...

Pozz, mene zanima zna li netko neki dobar program za "skinove" windowsa? Ne kao rainmeter, sto je super ali samo na desktopu i ja sam ocito previse glup da shvatim kako ga staviti da sve radi bez problema, nego da utjece i na izgled prozora, alatne trake itd...

WindowBlinds? A za free/torrent verziju ,postoji Google. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 21:31 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Svenos kaže...

WindowBlinds? A za free/torrent verziju ,postoji Google. {#}

Ah, to mi nije nesto posebno, ja se nadao da ima neki futuristički skin kao ono sa rainmetera...

Ajd, vrijedilo je probat...

Nego kuzi li se netko i rainmeter da mi preko teamviewera to namjesti jer sam ja retardiran...

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]
16 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Postoji li u sedmici opcija da mi music folder sortira po imenu, ali da se ignorira prefix "the" u imenu benda? Android to već zna, iOS odavno, a windows nikako ili ja propuštam?? 

0 0 hvala 0
12 godina
Windows 7 - općenito

bok ekipa!

da bi formatirao disk na kojem je win 8 i stavio win 7 morao sam mjenjati neke postavke u bios-u.. nakon formatiranja diska i instaliranja win 7 da u biosu sve vratim na default postavke?

hvala! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 7 - općenito

razor1988

- Pa ništa posebno ne moraš radit u BIOSu, samo da bi pokrenuo instalaciju, postavi DVD kao

first boot device, HDD stavi na second boot device.

- Pokreni instalaciju win 7, kad dođeš do particija, formatiraj onu na kojoj je sad win 8 i na nju

snimi win 7, to je sve, BIOS više ne moraš dirati ništa.

- Nema potrebe brisati cijeli disk.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...

Molim pomoč dali znate gdje se nalazi opcija u samim win 7 na kojima možeš narediti da procesor "podiže" sistem s svim aktivnim jezgrama kao i memorija.

1. Start - napisati "msconfig" pa enter

2. Kliknuti na Tab "Boot"

3. Odabrati "Advenced options..."

14 godina
Stiven kaže...
3n3m1 kaže...

1. Start - napisati "msconfig" pa enter

2. Kliknuti na Tab "Boot"

3. Odabrati "Advenced options..."

tnx,pronašao sam dotičnu opciju poslije upita već.

Determination
16 godina
razor1988 kaže...

bok ekipa!

da bi formatirao disk na kojem je win 8 i stavio win 7 morao sam mjenjati neke postavke u bios-u.. nakon formatiranja diska i instaliranja win 7 da u biosu sve vratim na default postavke?

hvala! :D

-generalno pravilo, postavke BIOSa (UEFIja) se podešavaju prije instalacije, poslije se ne diraju. npr compatible ili ahci mod, sec.boot-uefi itd. jer OS nebi bootao.

-opcije kao boot order nemaju utjecaja. Uobičajeno je držati Optical ili removabele (CD-DVD ili USB disk) kao prvi. Ako je HDD prazan (bez OSa, tj aktivne boot particije) tad automatski kreće boot s removablea, zato je često defaultna postavka prvi HDD pa optika. Kad je OS instaliran, može se postaviti HDD kao prvi (uvjek se može kroz quick boot meni odabrati neki uređaj).

-opcije za CPU, RAM i sl. se ne diraju, odnosno defaultne postavke su OK, pripaziti npr na VT-x, memory remaping i sl. Te opcije su se vremenom mijenjale (stari defaulti nisu jednaki novima, ovisno o BIOSu), ne utječu bitno na boot-OS, ali naravno ako je nešto gašenje jezgara, DEP-EMT64 i sl, tad OS koji to traži ne može raditi ili je ograničenje...

-sve ostalo nije vezano za boot-OS, ondnosno enable-disable npr audia ili mreže nemaju nikakve veze s bootanjem, kao i npr OC ili downclock (+ undervolt).

ništa ne znači ''vratiti na default'', treba proči kroz sve opcije (menije) i podesiti odgovarajuću opciju, samo je šansa cca 90% da je default OK.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 18:12 (ihush).
12 godina

hvala na opsirnom odgovoru!

morao sam mjenjati postavke uefi-a i boot order-a! samo to me zanimalo..

11 godina
odjavljen
Windows 7 - općenito

Imam genuine i aktiviran Windows 7 i na desktopu mi piše Windows 7 is not genuine. Kako da to popravim i da li će se Windows gasiti svaka 2 sata ?

StarChild
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Windows 7 - općenito

Pozdrav imam problem oko instalacije win7.

Trenutacno ga imam na kompu i instalirao sam ga putem CD-a od prijatelja koji ga je skinio ali uskoro planiram uzeti laptop koji nema optiku pa me zanima je li moguce nekako premjestit windows s CD-a na USB koji cu naravno napravit bootabilnim prije toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 7 - općenito

0 0 hvala 1
12 godina

To je samo za napravit bootabilni USB ili?

Volio bih da mogu prebacit win7 koji je na CD-u trenutacno jer skidanje win7 s interneta nije opcija kad nemam flet.

13 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Jel u pravilu koristite C disk samo za windowse ili i ostale programe? Ja na C spremam skoro sve programe + windows, a na D i eksterne igru, muziku, filmove. Sad me zanima bi li bilo pametnije možda ostaviti samo winse na C-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
gelon kaže...

To je samo za napravit bootabilni USB ili?

Volio bih da mogu prebacit win7 koji je na CD-u trenutacno jer skidanje win7 s interneta nije opcija kad nemam flet.

Netko??

14 godina
gelon kaže...

Netko??

Official Windows 7 SP1 ISO Download Links (English)

12 godina
Valentin17 kaže...
gelon kaže...

Netko??

Official Windows 7 SP1 ISO Download Links (English)

Hvala, probat cu skinit u knjiznici nekoj ili pitat prijatelja.

14 godina
Windows 7 - općenito

gelon

- Kod prijatelja skineš i staviš na USB s onim programom. {#}

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Windows 7 - općenito

Imam pitanje, koja je zadnja verzija Windowsa 7, imam original key i Windows 7 Pro ali ovaj DVD koji imam je verzija stara preko godinu dana ako ne i više pa onda nakon instalacije moram instaliravat 100 update-ova ako ne i više, mislim znam da im je cilj da ljudi pređu na 8.1 i da zato nisu izbacili SP2 ali opet, ako netko zna kakvu verziju za skinut od prošle godine, ali da je službena ne one sa torrenta tweakane verzije.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice