Treba mi POMOĆ!!! Dakle, instalirao sam jučer windowse 7 i primijetio sam da svaki put kad odem provjeriti stanje hdd, imam sve manje prostora! U čemu je stvar i kako da to spriječim?! Molim za pomoć!
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.366.961
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba mi POMOĆ!!! Dakle, instalirao sam jučer windowse 7 i primijetio sam da svaki put kad odem provjeriti stanje hdd, imam sve manje prostora! U čemu je stvar i kako da to spriječim?! Molim za pomoć!
ljudi pomognite
zvuk ne radi dobro svaki put kad upali pismu ili gledam video nakon nekog vremena počne šumiti onda stane i tako ponovo
i kad upalim bplayer ili real player iman video i isto tako mi budu prikazane informacije o njemu u gornjem lijevom kutu stvarno je iritirajuće
A nista, meni to sve izgleda kao malo bolja modifikacija Viste.Opet će bit problema sa driverima.
evo baš rješia video al ovaj zvuk nikako već sam instalira realtek 2.13 i 2.14 nekoliko puta sa commpability vista i opet neće uostalom napravia sam update i opet ništa
je da je komp malo stariji ali opet
samo još da pitam jel kako mogu napravit za sve fileove remove properties and personal information
Upravo danas instalirao radi jako dobre preporuke frenda i mogu reči da je za sada pre...dobra. Bio sam se malo natezao s msn-om, no to sam riješio i sada sve radi ok. Primjetio sam jedino za sada da TuneUp 2009 ne funkcionira najbolje (ne može se preko njega defragmantirati te odinstaliravati programe) Uglavnom jako lijepo i brzo radi
I meni realtek javlja error pri pokretanju instalacije... Radi zvuk i bez drivera zato jer su vec integrirani u sustav, ionako nema razlike u zvuku!
Windowsi su odlicni, samo ih treba jos malo ispolirat tj. rijesit neke stvari, kao npr. to sa realtekom itd.
Upravo danas instalirao radi jako dobre preporuke frenda i mogu reči da je za sada pre...dobra. Bio sam se malo natezao s msn-om, no to sam riješio i sada sve radi ok. Primjetio sam jedino za sada da TuneUp 2009 ne funkcionira najbolje (ne može se preko njega defragmantirati te odinstaliravati programe) Uglavnom jako lijepo i brzo radi

Potpisujem naxeema.
Također mi nisu jasni ovi likovi koji govore o tome da je ovo usminkana vista i da je ovo "prava vista". Vista je OS koji je u nekim segmentima dosta drugaciji od Win7. Nije isti, nema powershell, windows core, o potrosnji resursa (uz iste efekte i ostalo) da ne pricam.
Stvar je u tome sta je vista bila "krivo" napisana, sto radi zurbe, sto radi antimonopolistickih akcija protiv MS. U win7 te neke stvari su se ispravile. Evo bas sam jucer citao da RDP podrzava HD filmove i DirectX (iako neznam sto ce to nekom ali eto).
Da, Vista i 7 su jako slicni, ali velike su se promjene dogodile "ispod haube", to sta imaju isti izgled... Heh... to me najmanje zanima.
Ima Vista powershell... :)
Neda mi se sad citat svih 15 strana ove teme, pa imam pitanje.
Prosle godine, negdje u ljeto (mozda i nije, ne sjecam se tocno kada), kad su izlazili prvi screenshotovi sedmice, na svima je bio aktualan onaj krug (polukrug, ili cetvrkrug, kako na kojem ss-u) sa aplikacijama, ali sad je on nestao pa me zanima sto je s njim. To mi se cinio kao zanimljiv koncept, pa me zanima zasto je nestao. Mozda ce ga postavit u final verziji?
Prosle godine, negdje u ljeto (mozda i nije, ne sjecam se tocno kada), kad su izlazili prvi screenshotovi sedmice, na svima je bio aktualan onaj krug (polukrug, ili cetvrkrug, kako na kojem ss-u) sa aplikacijama, ali sad je on nestao pa me zanima sto je s njim. To mi se cinio kao zanimljiv koncept, pa me zanima zasto je nestao. Mozda ce ga postavit u final verziji?
Potpisujem naxeema.
Također mi nisu jasni ovi likovi koji govore o tome da je ovo usminkana vista i da je ovo "prava vista". Vista je OS koji je u nekim segmentima dosta drugaciji od Win7. Nije isti, nema powershell, windows core, o potrosnji resursa (uz iste efekte i ostalo) da ne pricam.
Stvar je u tome sta je vista bila "krivo" napisana, sto radi zurbe, sto radi antimonopolistickih akcija protiv MS. U win7 te neke stvari su se ispravile. Evo bas sam jucer citao da RDP podrzava HD filmove i DirectX (iako neznam sto ce to nekom ali eto).
Da, Vista i 7 su jako slicni, ali velike su se promjene dogodile "ispod haube", to sta imaju isti izgled... Heh... to me najmanje zanima.
Zna li itko zasto mi brzinu neta prikazuje 1/mbps a prije mi je bila 100/mbps testirao sam brzinu sa speedtestom i sve je normalno ali mene izgleda koci mrezna kartica!?
Mene isto muči zvuk na 7-ici. Kao da mi stavi zvučnu na stand-by. Ako nema duže vrijeme nikakvog zvuka onda kad se čuje neki zvuk prvo malo zašumi u zvučnicima (kao kad uštekate zvučnike u komp) pa radi sve u dobro do sljedeće duže tišine.
evala svima, vako, sad koristin visu, i jebe me sta je spora, ono kad palin pismu trina po ure dok se zavrti disk i tako, zna blokat, zanima me jeli bolji taj windows novi i isplati li ga se skiit/instalirat
maticna je gigabyte p35ds4, oce radit driveri, svi, vazno mi samo da radi net zvuk, muzika da svira video da se vidi
vala lipo
ZA SVE ONE KOJI IMAJU PROBLEMA SA ZVUKOM
Mene to "prdenje" zvuka također ometa i čini se da u ovom trenu nema nikakvog poznato rješenja na netu. Barem tako izgleda. Ako koristite Winamp ili neki drugi player koji podržava plugin tražite KERNEL STREAMING plugin za njega. Kernel Streaming je Microsoftova tehnologija koja omogućuje direktno slanje zvuka na kernel di se zaobiđu sva sranja između (DirectX?). Jedino što onda ni jedan drugi program neće imat zvuka dok koristite neki sa kernel streamingom.
Ja vjerujem da je ovo direktno povezano za DirectX 11 i novijom arhitekturom za drivere. Svi mi i dalje koristimo Vistine drivere (koji rade ili ne rade ni na Visti - glupi proizvođać kartica ne piše) koji bi teoretski i trebali imat problema na novom operativnom sustavu. Trudim se svaki dan naći neki novi komad informacije i riješenje ali za sada sam naišao samo na taj KERNEL STREAMING.
Eto nadam se da je nekome barem malo pomoglo.
recimo meni realtek driveri na visti samo šume ili pište i evo već dugo su živo sra** i uopće ih ne koristim
nego samo one koji su mi i došli s kompom ,kad god update s realteka napravim pištanje!Moram na roll back i sve pet!
Mislim da je tako i s Win7...realtek ima velikih problema po meni s vistom i win7.
takav dojam sam ja stvorio ,nisam previše išao u dubinu jer samo napravim roll back ..a sve od realtek firme škartiram...
pa ja san proba roll back al ne mogu ih uopće jedino šta mogu stisnut je driver details
ZA SVE ONE KOJI IMAJU PROBLEMA SA ZVUKOM
Mene to "prdenje" zvuka također ometa i čini se da u ovom trenu nema nikakvog poznato rješenja na netu. Barem tako izgleda. Ako koristite Winamp ili neki drugi player koji podržava plugin tražite KERNEL STREAMING plugin za njega. Kernel Streaming je Microsoftova tehnologija koja omogućuje direktno slanje zvuka na kernel di se zaobiđu sva sranja između (DirectX?). Jedino što onda ni jedan drugi program neće imat zvuka dok koristite neki sa kernel streamingom.
Ja vjerujem da je ovo direktno povezano za DirectX 11 i novijom arhitekturom za drivere. Svi mi i dalje koristimo Vistine drivere (koji rade ili ne rade ni na Visti - glupi proizvođać kartica ne piše) koji bi teoretski i trebali imat problema na novom operativnom sustavu. Trudim se svaki dan naći neki novi komad informacije i riješenje ali za sada sam naišao samo na taj KERNEL STREAMING.
Eto nadam se da je nekome barem malo pomoglo.
aj pošalji link odakle si ti skinia drivere
Hi
Pokušao sam instalirati W7 ali ništa od toga ,samo dobijem crni ekran i dolje u desnom dnu piše windows 7 i tako traje
Imam Intel Core 2 Quad 2,4
8 GB RAM
8800 GTX NVIDIA
6 TB diskova i sistemski raptor od 80 GB
ako imaš prijedlog javi
Zok
Imam ja u folderu najnovije drivere koje sam skinuo i čuvam ih ali mi ne trebaju jer odmah pištanje.
Roll-back meni šljaka savršeno....a kad već godinu i pol imam probleme s realtek driverima to jaaaaako živcira
i postaje u mojoj glavi obično smeće od firme koja ne zna rješiti problem s driverima iako su im javili
miloonskim porukama da ima problema!Sav zvuk i codeci i svi programi bez tih drivera mi savršeno rade
a oni mi sve upropaste!Sory na ovoj ljutnji ali godinu i pol da nema pomaka to zna iživcirati!