Windows 7 Sa njemačkog na engleski (sa licencom)

poruka: 6
|
čitano: 7.537
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Sa laptopom Dell sam dobio originalne Win 7 na njemačkom jezikom (home edition - oem). Da li je moguće uzeti i instalisati Win 7 Home edition na engleskom i upotrijebiti tu licencu? Da li je to i dalje legalno i moguće? 

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da nije ilegalno, možeš koristiti Vistalizator(iako u imenu ima vista namjenjen je i za 7)..

Ja ga koristim već 2-3 godine na laptopu jer je home premium pa ne mogu mijenjati jezike..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala, pitanje da li će engleska verzija primiti licencu (šifru sa donje stranje laptopa) nakon instalacije? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Sa njemačkog na engleski (sa licenco

Da upravo to, ne može se mijenjati jezik. Mislim da je jedino moguće na Ultimate verziji Win, kada se preko update ili ručno instališe odgovarajući jezik. Međutim, ovjde nije moguće, kao što si rekao :)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 Sa njemačkog na engleski (sa licenco
denzelw78 kaže...

Hvala, pitanje da li će engleska verzija primiti licencu (šifru sa donje stranje laptopa) nakon instalacije? 

da, meni je licenca ista prije i poslije i sve normalno radi..

I Microsoft security essentials radi bez problema..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice