Windows 7 homegroup na desktopu???

poruka: 17
|
čitano: 8.103
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Malopre ja ukljucio kompjuter i na desktopu primetim nova ikonica....Jeste da sam juce bio za kompjuterom do sitnih sati ali setio bih se da sam Homegroup izvadio na desktop.....Cemu to sluzi i zasto se tu pojavilo....Dobro svatam to je za net ali sto se sad tu pojaviloo???? POGLEDAJTE SLIKU

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 14:42 (bokile).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zar niko ne zna kako maknuti to sa desktopa, zar mu mesto nije u contronol panelu????

povezani workgroupom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 15:18 (bokile).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7 homegroup na desktopu???

Probaj ga isključiti u servisima. Klikni na Start -> Run -> upiši services.msc. Pronađi servise pod imenima HomeGroup Listener i HomeGroup Provider. Dvoklik mišem na njih (prvo na jednog, a zatim na drugog) i pod odjeljkom Startup type odaberi Disabled.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Probaj ga isključiti u servisima. Klikni na Start -> Run -> upiši services.msc. Pronađi servise pod imenima HomeGroup Listener i HomeGroup Provider. Dvoklik mišem na njih (prvo na jednog, a zatim na drugog) i pod odjeljkom Startup type odaberi Disabled.

da i tako iskljucim net???? imam wlan a komp mi je xp preko lana a laptop(koji je sad problem) je na wlan isti net, ja povezo na workgroup.........

16 godina

Jesi probao desni klik na desktop => personalize => change desktop icons? Možda ga tamo ima, pa samo makneš kvačicu..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Jesi probao desni klik na desktop => personalize => change desktop icons? Možda ga tamo ima, pa samo makneš kvačicu..

neuspesno

16 godina
bokile kaže...
DamageHigh kaže...

neuspesno

Da..to sam i mislio..

Možda glupa ideja..ali jesi probao sa "delete"?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
16 godina

Evo rješenja.

Skini ovaj .zip file i extractaj ga. Desni klik na extractani file i stisni merge. Kada te pita stisni Run/Yes/OK. Restartaj PC.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

hehehe probo sam odma, to mi je prvo palo napamet ili neeeeeeemoze

ne moze ni da se pomeri u neki folder, ako se pomeri u tom folderu stvara samo precicu a na desktopu ostaje

15 godina
Trebaju se izbrisati dva ključa u registryju. Ne znam napamet koja, kasnije ti javim (ako netko to ne učini prije mene).
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
bokile kaže...
DamageHigh kaže...

ne moze ni da se pomeri u neki folder, ako se pomeri u tom folderu stvara samo precicu a na desktopu ostaje

Ako slučajno nisi vidio post:

DamageHigh kaže...

Evo rješenja.

Skini ovaj .zip file i extractaj ga. Desni klik na extractani file i stisni merge. Kada te pita stisni Run/Yes/OK. Restartaj PC.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
bokile kaže...
DamageHigh kaže...

Ako slučajno nisi vidio post:

DamageHigh kaže...

Evo rješenja.

da ali ko zna sta je to i sta ce uraditi.......mozda neki virus......

15 godina
neaktivan

na drugom forumu dobio sam jedan zanimljiv odgovor 

Da bi ste uklonili Homegroup i ikone biblioteke na radnoj povrsini, kliknite na start i u polju search ukucajte regedit.exe i idite na:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFWARE\Microsoft\wind ows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\

U Name Space folderu, tamo ce biti folder sa imenom

{B4FB3F98-C1EA-428d-A78A-D1F5659CBA93}.

Default vrednost bi trebala biti "Other users". Obrisati folder iz registra,sve zatvoriti,stisnuti F5 i ikonica ce nestati.

da li da poslusam? stoji other users, da li cei folder pod imenom {B4FB3F98-C1EA-428d-A78A-D1F5659CBA93} da obrisem, i da li ce se nesto desiti ako to ucinim????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prije brisanja tog ključa exportaj folder, iako će vjerojatno uspjeti bez problema.

15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Prije brisanja tog ključa exportaj folder, iako će vjerojatno uspjeti bez problema.

exportovao....a sta ako se nesto desi, kako da vratim iz eksportovanog fajla......eksportovao sam na desktop

15 godina
bokile kaže...

exportovao....a sta ako se nesto desi, kako da vratim iz eksportovanog fajla......eksportovao sam na desktop

Samo klikneš na taj fajl i on će se sam ubaciti u registry.

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
bokile kaže...

Samo klikneš na taj fajl i on će se sam ubaciti u registry.

nije bilo potrebe.......hvala puuuuno, problem resen......Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice