Gledam seriju i winsi se spremaju rebootat zbog updatea... Dok rade, stalno nesto u pozadini cupaju bandwidth... Razmisljao sam kako cu se primarno prebacit na linux, a winsi ce bit offline.
Vise ni nemam glavne ovlasti nad vlastitim pc-em...
Ja ljetos otisao u HR a stroj ostao raditi (treba mi zbog posla jer se preko njega spajam kod klijenata). 2 i pol tjedna nikakav restart ili bilo sta drugo. Covjek kad cita neke stvari ovdje pomislio bi da se windows strojevi restartaju 2 puta svaki sat
Kod mene ista stvar. Ne sjećam se kad su mi se zadnji put Windowsi resetriali bez mog znanja bilo na privatnom ili poslovnom računalu. Odradi update u pozadini ali pita za restart ili ga odradi kad je računalo upaljeno, ali ne radim ništa na njemu. Tako da stvarno nikad nisam naletio na takve probleme. Više me sad iritira Mac na poslu kad krene updatea po pol sata-sat nema rada ni ničeg...
NUC u dnevnoj mi zna tu i tamo izbaciti poruku da ce se po noci update-ati i to je to. A pod "tu i tamo" mislim da se to dogodilo mozda 2-3 puta u zadnjih 2-3 mjeseca
Radis na XP-u....
Dobra stara vremena