Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.908.033
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
14 godina
odjavljen
Re: Windows 10 - općenito
Miro34 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ni AdBlock, ni AdBlock Plus ne rade nakon zadnjeg ažuriranja(nisam Insider). Imam ih, a i dalje viđam reklame po YT-u, i drugim web stranicama.

Ako je na EDGE ja sam napravio uninstal isttih i ponovo instalirao i rade odlicno

Da, isto, ali opet ništa.

17 godina
odjavljen
Na Windowsima ne radi net, na mobu radi bez problema, uzasno sam se razocarao s MSom i novim Windowsima, smece tesko, veliko smece, sad znam da cu ubuduce samo skidat piratske jer su uvijek bolje radili.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

1 7 hvala 0
16 godina
odjavljen

Fascinantno... Ajde radije ti nekom plati da ti instalira Windowse, baš ti ne ide...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
andi.cro kaže...

Ništa, opet isto...

Resetirao sam također Group Policy na defoltne vrijednosti ali nema promjene osim što mi je nestao ženin user acc!

Bit će belaja 

prestani upotrebljavat razno razne gluposti od programa za usutkavanje privatnosti i tko zna cega sve ne i sve ce bit ok, kod mene sve radi ko podmazano.

sta vam je ljudi, opustite se i prestanite bit toliki paranoici ko da ste centar universa pa ce vas svi špijunirat  

15 godina
Windows 10 - općenito

Jel se moze s 8.1. upgradeati na 10 ann, bez da se izgube podaci, instalirani programi i to... ili samo sa starije 10 na novu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zašto ne bi moglo?

15 godina

Nije vise free, pa sam mislio da ne moze. Znam da ima ISO preko MCT-a, ali sam mislio da zeza upgrade zbog toga.

14 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Nije vise free, pa sam mislio da ne moze. Znam da ima ISO preko MCT-a, ali sam mislio da zeza upgrade zbog toga.

Ne bi trebao. U biti, treba ti .iso fajl od Redstone Windowsa, i to je to. Update valjda znaš kako se radi.

15 godina
Dex.pwn kaže...
softwaremaniac kaže...

Ne bi trebao. U biti, treba ti .iso fajl od Redstone Windowsa, i to je to. Update valjda znaš kako se radi.

Imam ga vec. Naravno da znam. Hvala.

15 godina
Windows 10 - općenito

Refresh Winsa je sve popravio 

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Windows 10 - općenito

Čuli smo zadnjih dana da je gotova Microsoftova akcija besplatne nadogradnje na Win10 a čuli smo ida se može još pod nekim uvjetima i tako te priče polupotvđene su mene natirale na akciju.

Nabavija sam jednu staru poluispravnu ploču socket 775 i na njoj pentium e5300 i odlučio sam provjeriti dali nadogradnja još prolazi.

Najprije sam instalira Win7 ultimate i aktivira ga i odmah zatim pokrenuo sam Desetku (najfriškiju) i krenuo u nadogradnju.

Jedina razlika koju sam primjetio je ta da me pitao key a u drugom redku je bilo nešto u smislu da ponovo instaliram desetku, naravno kliknuo sam to drugo mada desetka na tom kompu nije nikad obitavala.

Dalje je sve išlo uobičajeno (naravno cilo vrime sam bio spojen na internet) i na kraju kad se ukaza desktop malo sam pričeka i nakon minut dva iša provjerit i ispalo je da su WINDOWSI AKTIVIRANI pomoću digitalnog prava.

Iz prve ruke kažem jer sam probao da nadogradnja kakvu smo prije radili još uvjek prolazi.

Do kada će vidićemo.

Moj PC  
8 0 hvala 4
17 godina
A u biti onda nije bilo potrebno instalirat win7, nego odmah win10 i upisat kljuc od sedmice.
mag.inf
12 godina
bugi.kc kaže...
A u biti onda nije bilo potrebno instalirat win7, nego odmah win10 i upisat kljuc od sedmice.

Nisi ti mene razumio ;-)

14 godina
roby27 kaže...

prestanite bit toliki paranoici ko da ste centar universa pa ce vas svi špijunirat  

Normalno da nisu oni centar kad sam centar ja, tako da nema brige.

bugi.kc kaže...

Da mu je 7 bio orginalan, onda da, ovako ne.

ps. ovaj Ultimate ti govori sve.

Edge kaže...
sad znam da cu ubuduce samo skidat piratske jer su uvijek bolje radili.

Ma samo deri.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 12:57 (Valentin17).
12 godina

U svakom slučaju nadogradnja sa Windows 7 sp1 i s Windows 8.1 na operativni sustav Windows 10 je još uvijek moguća (bilo s legalno ili nelegalno aktiviranih sedmica i osmica).

Hoću reć sve je ostalo isto kako je i dosad bilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 13:09 (nicky.sl).
17 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Kak da maknem ovo govno

0 0 hvala 0
12 godina
majkell kaže...

Kak da maknem ovo govno

Pa popravi Microsoft račun oliti odi u postavke pa pod računima vidi šta hoće.

17 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

+ da li postoji opcija da mi tastatura bude hrvatska po defaultu, a da mi windowsi budu na engleskom?

starim i ludim polako :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
majkell kaže...

Kak da maknem ovo govno

Pa popravi Microsoft račun oliti odi u postavke pa pod računima vidi šta hoće.

ne želim :)

taman sam bio sretan kad sam skužio da mogu bez toga u windowse i sad je super update došao.

16 godina

(a misliš na ..) morssette? indikator baterije... ili obavijesti? :))

-podesiš obavijesti.

-postavke jezika, tipkovnice.. khm, podesiš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 15:19 (ihush).
15 godina
neaktivan
majkell kaže...

+ da li postoji opcija da mi tastatura bude hrvatska po defaultu, a da mi windowsi budu na engleskom?

Naravno. Koji problem imaš s tim?

17 godina

Control Panel\All Control Panel Items\Language\Advanced settings

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
majkell kaže...

Naravno. Koji problem imaš s tim?

Imam problem da sam stavio hrvatsku tipkovnicu na vrh i opa cijeli windowsi na hrvatskom

16 godina

svaki jezik automatski uključuje svoju-odgovarajuću tipkovnicu za unos..

ako dodaš jezik, to je za sve..

na jezik možeš dodati tipkovnicu.. (na ENG tad nisi trebao dodati jezik, nego samo tipkovnicu-hr layout..), ovako se na ostalim povezanim mijestima sve promijeni (kao tema-background...).

podesiš.. previše mjesta na koja se to odnosi, npr regional settings, defaultna, novi juzer..

umjesto muke, privikni se na hr verziju, jer previše sitnica je povezano automatikom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Dakle imam normalan control panel i nove datoteke mi se normalno nazivaju aka. untilited, al jebeni start menu je u kurcu... i opet mi je defaultna tastatura engleska...

sunce je, sutra

hvala vam!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
majkell kaže...

Dakle imam normalan control panel i nove datoteke mi se normalno nazivaju aka. untilited, al jebeni start menu je u kurcu... i opet mi je defaultna tastatura engleska...

sunce je, sutra

hvala vam!

This should do the trick. Mislim. Možda i pod region trebaš staviti US ili UK. Nisam siguran više, ali meni je sve na engleskom, a default input na hrvatskom.

16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 17:09 (TiMi79).
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Ovaj zadnji build je sjebao Edge. Slušam muziku(Groove), i kad šaltam između tabova u Edge-u nekad se dogodi da muzika zalaga(čuje se kratki zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

prije koji dan novi insider build 1607 (OS Build 14901.1000) sve radi najnormalnije ko i u anniversary, pa i nekih cca 10buildova prije tog velikog anniversary update-a, za sad se nevide nikakve promjene, kako piše u feedback hub-u rade  promjene prvo ispod haube.

"We are focusing on making some structural improvements to OneCore which is the shared “heart” of Windows across PC, tablet, phone, IoT, Hololens and Xbox. We’re doing some code refactoring and other engineering work to make sure OneCore is optimally structured for teams to start checking in new features and improvements in a few months."

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Da, totalno mi ne radi AdBlock Plus. Ne prikazuje broj reklama koje je blokirao, ne blokira reklame... Napravio po ne znam koji put reinstall.

Build je 14393.51

Ne kužim koji mu je vrag?

Imam Windows Pro, x64, hrvatska inačica.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice