Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.852.881
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Windows 10 - općenito

Zaista ne znam, nisam imao taj problem. Prvobitno je (kao što je i uobičajeno) bila instalirana Sedmica, a posle je Desetka dodata na zasebnu particiju.

Jedino neobično ponašanje (ako se tako može nazvati jer je isto bilo i sa 8) je to što, ako mi je Win7 defaultni, kada na boot meniju izaberem njega, OS se normalno odmah učita, a ako izaberem 10, računar se resetuje i onda uđe u Desetku (i obrnuto, ako je 10 default, u njega ulazi normalno, a za 7 napravi reboot).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Eto, Francuzi isto stavili kapice od alu folije na glavu i paničare - Win10 špijunira!

Sacré bleu!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - općenito
sage kaže...

Super si to sve objasnio. Imam desetku od samoga početka. Ne mogu reč da nije dobra al imam i problema sa driverima. Recimo instaliram drivere od ATI grafike na laptopu, nakon toga napravim sfc verifyonly, sfc kaže da je našao na probleme sa sistemskim fajlovima winsa. Ista stvar i na dekstopu sa nvidia driverima.

Drugo problemi sa driverima od wifi usb mrežne kartice, instaliram drivere sa asus stranice od te kartice usb nano n10 tako nešto mislim, nakon reseta windowsa kartica ne radi..

Onda šta mi se događalo dok nisam skužio, pa disejblao intel management engine interface u device manageru, laptop se nije htio gasiti kako spada. Ja kliknem na shutdown, sve se pogasi, ekran itd, lampice i ventilatori još rade pol minute i onda se tek ugasi. Na Windows 8.1 takvih problema nikad nisam imao. Mada je laptop relativno nov, oko godinu dana, moguće je da hp nije izdao na vrijeme dobre drivere za win10.

Isto tako pojavljivao mi se i black screen na win10, to sam bio pretpostavljao da su razlog neki driveri..

Uglavnom win 8.1 mi nekako bolje radi, iako ne mogu reč da ni win10 po pitanju brzine i stabilnosti je loš, nije uredno radi.

Samo sam se neki dan zapito kad sam vratio backup win8.1 preko acronisa, kad je iskočio taj plavi ekran sa reklamom o sigurnosti win10, da li ima logike koristiti stariji os ako je ovaj baš tolko sigurniji tak reč.

- za sve je potreban, ispravan HW, ispravan SW (sve od BIOSa, OS-installa, drivera .. i dodataka), .. i najvažniji sastojak, znanje. (ili juzer koji klik-nexta, ponekad su šanse iste, razlika je u tome što onaj koji zna ne upadne u banalne probleme jer se drži nekih pravila).

- ne postoji problem s driverima, postoji samo divljizapad (više modela, interesa proizvođača.. i za juzera sreća da klikne odgovarajući driver, onaj koji zna, zna i koji driver, usporedba, dizel-benzin.. da ne spominjemo druga goriva ili tekućine i posljedice za motor ako nasipaš). Proizvođač (zapravo samo brand, VGA proizvodi intel-nvidia-ati) to upakira i daje supprot za konkretan win-ver. Dali će postojati za noviji kao w10.. ovisi ne samo o interesu proizvođača nego i MSa kao glavnog partnera. Dodatni problem, u prodaji postoje modeli s i bez win-OSa, za onaj bez OSa proizvođač (uticaj MSa) ne daje support, tj moraš se snaći. To je za one koji ne znaju problem. Svi uređaji imaju jedan driver neoviso o brandu koji stoji otisnut na kućištu. ... a problem? Brkanje npr odvojene (integrirane ili diskretne) VGA kao intel-HD i dodatne, što je noviji fičer, kao swichable.. tad ovisno o modelu ne instliraš odvojeno intel + ati/nvidia nego jedan zajednički. Drugi problem je intel-HD (sve imaju isti generički naziv, ali su dio CPUa trenutno 6ta generacija uz razliku Celeron-Pent-i3..) i po tome se mora tražiti konkretan driver, pa tad upakiran s dodatnim.. ili prethodno podesiti BIOS opcije (ako postoje, prijenosnici nemaju toliko opcija..).

To dosta efikasno ubija volju za drigim OSom, npr linuxom, XPom... i jedan od načina (uz UEFI-sec.boot-GPT..) kako MS onemogućava-otežava korištenje raznih OSeva tj gura prema w10. Ne zaboratviti wintel platformu intel+MS kao strateške partnere (koji mežusobno štite interese) i neka najava za buduće CPU koji će podržavati samo novi w10 .. kretenizam ali priča se...

- nije ni zamišljeno olakšati korisniku pronalaženje drivera nego interesa proizvođača, dok je proizvođaču supprot smao trošak-briga i reklama ako je dobar a wintel je svima važan. Driveri postoje, no previše kombinacija da bi ja sad dao link i rekao skini-radit će.. svaka serija + postavke + os .. i to moraš znati.

- dodatni problem, svaka generaccija win podigne neki kriterij.. kao sigurnosni, .. i storgoću prema driveru, tj win (8-10) odbija instalirati necertificiran driver (F7-reboot..) dok se certifikacija plaća MSu.. zbog toga i kad imaš pravi driver 'ništa' se ne desi.. ne instalira. + na to dodatno, ako je uključena opcija automatskog updatea drivera, stalno će win instalirati svoj-generički ili bilo koji certificiran driver, .. primjetno nakon restarta npr.

- nije ni to sve, noviji driveri imaju svoj bloatasti soft, update.. pa dok to ne pogasiš deinstall ili ne instalirati uopće (samo u ručnoj instalaciji se nudi izbor što se instalira, potreban je samo driver, ostalo je višak..), to zna raditi probleme na nvidia slabijim VGA itd.

- nekad nisi imao gdje pitati, nije bilo (brzog) interneta, nije bilo lako nabaviti ni driver kao danas.. a danas su zbog toga juzeri nesnalažljivi. Zapad je takav da će prije kupiti novo, radi, nego gubiti vrijeme .. a servis kod njih košta. Opet ispadne interes biznisa..

- gašenje.. to je 'normalno', prčkaš nešto što ne razumiješ.. a bezborj važnih stvari se dešava i ovisi o opcijama kao hyber, količini RAMa, brzini HDDa, tvojim navikama-korištenju (aktivne apps i dodaci) .. i sve to OS tad gasi-snima.. bilo koji problem-preskakanje i zapisuje u log, tad i kad instaliraš driver, win pomisli da je to uzrok i rollbackne ga nazad fičer! :) ... a prije prčkanja, trebša znati, nije ćoravakoka dobra metoda učenja tj ti nisi ništa tako naučio osim izazivanja problema koje automatika fixa pa ih ne vidiš (osim tog da te neki driver ignorira..)

- win ima potrebne alate, pa i za image.. čemu petljati s dodatnim (komercijalnim) softom.. nije Arconis loš.. nego je nepotreban. + kad se desi problem imaš jedan problem više..

-sumiraj, prčkaš po reg. twekaš.. i imaš probleme.. nije ti palo na pamet da si ih izazvao? ili da ti je metoda rješavanja pogrešna? .. ne, nisam najpametniji niti znam sve.. nego onak laičko pitanje ;-) .. glavom kroz zid. .. (nije kritika, nego način za razmišljanje, učenje ako želiš znati kako se nešto radi + ne biti fahidiot, rješenje za neki stariji OS se ne meože uvijek koristiti za noviji, sve se mijenja..). Priladi se OSu, prilagodi se svijetu (lakše nego obrnuto...).

sage kaže...
Ja ne znam kako ljudi uspijevaju imat dual boot win7 i win10 a da im se ne pojavljuju problemi sa onim chkdsk. Sedmica ispravlja nešto na svoj način, onda desetka na svoj način i tako u krug. Pri većini bootanja taj chkdsk se pojavljuje. Iako sam ga isključio u registryu opet to nije to.

- ah.. (di mi je skrinšot) :)) kao za sve, znanje (razumijevanje kako radi boot, koji OSevi se planiraju koristiti.. i počinje prvim paljenjem BIOSa-postavkama, boot particija itd..). Mali problem kod svih predinstaliranih.. je MSov način (OEMov) koji međuostalim, služi i recoveryu ali i eliminaciji ostalih OSeva..

-do w8(w10 je ista stvar, možemo ga zvati w8+SP2), si npr za linux koristio GRUB i njega se posljednjeg instaliralo (po starosti npr XP-w7-linux..), od w8 MSov bootmanager podržava i ostale OSeve.. zgodniji-logičniji.. :) i može sve, pa i izgledati kao w8-10 boot ili w7.. dodatno imam i grub, mogu iz jednog u drugi.. (na jednom skrinšotu vidljivo, a ne da mi se tražit). Tak da nije problem to napraviti, ako se zna i ako je odgovarajuće podešen sys (BIOS..).

-dualboot je već pomalo zastario.. (manje potreban) tj većina stvari se može kroz virtualizaciju, tak da to nije toliko popularno (i manje primjera...).

zašto problem s chkdsk-om? pa OS kod gašenja nešto radi... linux to zove drty (inače je to oznaka na HDDu neovisno o OSu). Petljao si (s gašenjem i driverima) tad je to za očekivati. Automatika svaki put odradi svoje dok svaki OS ima svoje logove i iz njih čita posljednje stanje. Ogroman problem je npr defaultno standby-hyber umjesto gašenja na w8.. tad ako bootaš bilo koji drugi OS, imaš taj drty ... problem.

- računalo treba ugasiti, ili znati uzroke-posljedice.. ne fixati nešto prije nego se zna uzrok. Tako samo radiš novi problem ..

- i meni 'smeta' gašenje koje traje duže od paljenja.. ali tako je to. Ili gasim ili ne gasim (i danima ako je potrebno). Dodatno to 'znalci' optimiziraju toolsima kao CC a tad opet rade problem... i usporavaju umjesto željenog ubrzavanja.

-alat je smao alat, OS je samo OS.. sve to je soft, za svaki alat je potrebno znanje od čekića do pneumatskog.. bez znanja je samo veća šansa za problem.

-naravno, sve ostalo također može biti problem, 100% ispravan HW .. neki problem koji je specifičan za tvoj uređaj.. ili kvar diska ili malware .. bezbroj kombinacija, opet nemam odgovor 'klikni to' .. nema takvog odgovora osim nostardamusovog čitanja iz graha.

Ivan(4) kaže...

Zaista ne znam, nisam imao taj problem. Prvobitno je (kao što je i uobičajeno) bila instalirana Sedmica, a posle je Desetka dodata na zasebnu particiju.

Jedino neobično ponašanje (ako se tako može nazvati jer je isto bilo i sa 8) je to što, ako mi je Win7 defaultni, kada na boot meniju izaberem njega, OS se normalno odmah učita, a ako izaberem 10, računar se resetuje i onda uđe u Desetku (i obrnuto, ako je 10 default, u njega ulazi normalno, a za 7 napravi reboot).

- to je normalno. To je novi boot manager (s nekoliko fičera, sve od UEFIja, GPT, sec.boot, fastboot.. i preduvijeta za to, da je isto u čemu bi bila razlika?). Za usporedbu isto se ponaša Office ako koristiš par verzija.. npr otvoriš doc s 2003, pa s 2007, 2010.. i svaki put vidiš kako se sve office postavke prijavljuju OSu.. nakon tog u istoj ver. nema promjene dok ne upališ drugu ver.

- može se iskemijati svašta, može se koristiti npr w7 boot, ali to opet ovisi o postavkama BIOSa i kad je OS jednom gore i kreirane particije .. perverzno sam testirao i mogao npr iz w8 menija u grub u koejm sam također dodao w7-8 uz linux i mogao opet u njih..

boot maangeri su stara (relativno jednostavna) stvar, osim problema UEFI.. kompatibilnost. Korsitim MBR iz tog razloga... (GPT samo kad moram). btw Canonical-Ubuntu plaća MSu licencu za boot.. :)) prvu godinu je bilo katastrofalno uopće pokušavati s grubom na OEM računalu s predinstaliranim OSom. Fičer-eliminator konkurencije (ne toliko linuxa koliko npr XP-w7).

-eto ti nisi imao problem, post iznad je.. više kombinacija, raspored, bios, .. a sve to je isti OS, isti bootmanager. Nema jednog odgovora.

uz napomenu da svatko može imati neki 'svoj' problem... neki kvar, koji nema veze s ostatkom (ispravnih) računala. Jedino je OS donekle identičan, ali i tu se razlikuju verzije od prvog Tech.Previewa koji je dozvoljavao sve (pa i wintogo..) do novih buildova, slično kao i prihvaćanje keya ili drivera.. nije svejedno ni koji installer i dali je kroz upgrade ili clean.

To sve juzer mora uzeti u obzir kad čita ove teme i kad pokušava za svoj slučaj naći fix. .. uz interese biznisa (MSa i OEMa) kao i reklamu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
protjeran
ihush kaže...
..................................

Mora di ti se grlo presušilo nakon ovoliko teksta .. Sad ni gajba nebu dosta da utaži žeđ...

13 godina
odjavljen

Al se napisa, kao da si mi lektiru stavio na ekran :D

@Nego da ja vas pitam nešto. Kako mogu isključiti auto sortiranje tabova u alatnoj traci? Tipa otvorim Edge, Groove, OneNote, nakon nekog vremena, OneNote se zamjeni za mjesto s Groove-om. Sto posto sam siguran da nisam ja pomako tab.

Također me zanima dali ima opcija da nakon uključivanja USB-a(općenito eksterne memorije) moraš upisati određenu zaporku/PIN prije nego što možeš pristupiti USB-u?

16 godina

- lektira je obavezna..  :) ovo jednostavno preskočiš, bolji izbor je AnaKarenjina i Rat&Mir..

- probaj, podesiti, ugasiti.. tad bi trebalo biti memorirano (nešto ti u međuvremenu resetira .. ili kreša).

- ima. (kraća verzija) :)) duža bi uključivala pitanje.. a zašto? i upozorenje što-kad itd.

15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Postovani

U zadnje vrijeme mi win 10 ledi cesto laptop ispravan ne znam o cemu se radi ako moze pomoc bio kakva.Znaci treba mu oko sat vremena da dodje sebi nakon paljenja da bi proradio normano.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ihush kaže...

- lektira je obavezna..  :) ovo jednostavno preskočiš, bolji izbor je AnaKarenjina i Rat&Mir..

- probaj, podesiti, ugasiti.. tad bi trebalo biti memorirano (nešto ti u međuvremenu resetira .. ili kreša).

- ima. (kraća verzija) :)) duža bi uključivala pitanje.. a zašto? i upozorenje što-kad itd.

Podesit što?

Kako da ukljičim tu zaštitu?

16 godina

odgovori su redom; lektira :), sortiranje (možda), opcija koju tražiš za USB..

odgovori su kratki (da se ne ponovi lektira/post)...

uz podpitanje (jer ta opcija kao pin-pass.. ima i posljedice)... no tad bi prešli na tomove knjiga a ljeto je, sladoled se već topi.

13 godina
odjavljen

Razumijem te ko ženu

15 godina
Windows 10 - općenito

Kakva je u ovom trenutku situacija: imam Win 8.1 Home retail i želio bih sutra instalirati čisti Win 10 - prolazi li direktno setup desetke s Win 8.1 ključem (bez dvokoraka zvanog nadogradnja)?

Ako prolazi - koja se verzija dobije današnjim skidanjem medija s MS web stranice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da i Home. Ako si imao x64 dobiješ x64, isto vrijedi i za x86.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Da i Home. Ako si imao x64 dobiješ x64, isto vrijedi i za x86.

Ah, pod "verzijom" nisam mislio na bitnost ili Home/Pro nego do kojeg je nivoa popečano - hoće li trebati skidati sve ove mjesečne update od studenog prošle godine?

17 godina

Ajme kakav dug post, ovo se mora pročitati po obavezno :)

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 0:14 (sage).

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Ne. Samo ažuriraj. Možda ćeš imati jedan update, ali ne taj veliki.

13 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Opet ne dobivam obavijesti o e-Mailovima(tri računa). Još od Windowsa 8.1 sam imao ovaj problem. Nikad obavijesti dobit. Na mobitelu(WPX) radi sve super, a ista aplikacija, isti kod tjera aplikaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 4:12 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

ihush odlično si ti to sve pojasnio.

- što se tiče drivera ovo prvo što si spomenuo. Kod mene je grafika ova diskretna mislim, znači ima ova intel što je na cpu i ta druga ati radeon. Ono što sam ja napravio je da sam pustio windows updejtu da napravi tj. instalira sam drivere od intel grafike, jer to nisam mogao ni spriječiti pošto windows update je automatski na desetki, ništa te ne pita, osim ako ga se tamo u postavkama ne isključi. Ovaj drugi driver od ATI grafike sam instalirao ručno, znači otišao sam na hp stranicu, utipkao model svoh latpopa i tamo pod drivers skinuo te ati drivere. Nakon toga svega znači kad se to poinstaliralo na windows desetci, a još prije sam skužio da oni nešte zeznu system fajlove na windwsu, nakon toga sam napravio sfc/verifyonly i rezultat tog skeniranja je bio bla bla windows je pronašao greške u system files itd..

Sad ne znam što sam tu pogriješio. Da li sam trebao pustiti da sve drivere za grafiku instalira windows update ili ih je bolje sam instalirati, nemam pojma, iako me to zanima jer planiram instalirat windows 8.1 i sve ponovno te drivere od grafike pa ne znam više šta je bolje pustiti windows update da odradi ili ručno instalirat.

- što se tiče ovo sa gašenjem laptopa kad sam spomenuo da mi se često događalo na windows desetci da kad ugasim laptop, ugasi se ekran, a lampice i ventilator i dalje radi pol minute pa se tek onda laptop ugasi. Nakon guglanja sam negdje našao da se u device manageru isključi intel management engine interface i nakon što sam to napravio nikad više taj problem na windows 10 nisam imao. Znači nije bilo prčkanja napamet, našao na google riješenje ajmo reč.

- kad je u pitanju backup, nisam isprobao windows alat za backup, vjerujem da je ok, čisto je stvar navike, acronis bootable dugo koristim i nije bilo problema sa backupom dosad

- dual boot i drty problem. Svaka čast super si to objasnio. Da koristio sam standby umjesto shutdown i onda je nastao taj drty problem. To sam na google pronašao tj. skužio što je zapravo u pitanju, ali ti si to fino objasnio. Uglavnom odustao sam od dualboot, kao što si naveo virtualizacija riješava to pitanje...

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 0:06 (sage).

1 0 hvala 0
16 godina

- nisi pogriješio nego je tako s automatikom i promjenama/generacijama HWa, drivera i win.. (divlji zapad, po jednoj KISSovoj logici, pustiš OS da obavi što može i tek tad ti ako nešto nije OK... ali za swichable je izuzetak, kad instaliraš 'pravi' driver, nakon tog i automatika dobro updejta.. ali to ovisi o previše OEM sitnica).

naobrojao si raznog HWa (pc-laptop..) tak da je odgovor 'generički', ne za diskretnu-dodatnu VGA. (a i to neki juzeri ne razlikuju kod laptopa.. tamo je intelica integrirana, ali i radeonka, tj razne generacije ... CPU-1st-6th gen i promjene u tom vremenu, kod swichable serije to je 'jedna' VGA tj jedan driver intelov koji ima i radeonku..).

- po svim kriterijima, ako možeš, ako nema ovakvih problema.. w10 ima prednost u odnosu na w8/81..

- IME, ok, nije napamet :) ali opet ona većina juzera.. koji baš ne razumiju ali klikaju i kad to povežeš s problemima tad te se svrsta u 'štetoćine-juzere'.... nisi kriv, nevina žrtva :) ... mada ne vidim potrebu da se gašenje (a je blentavo izgleda kad se gasi duplo duže od paljenja) treba twekati..

- Acronis( i ostali alati), ne koristiš ga duže od mene ;-) .. pa opet, čemu kad OS ima svoj alat, čist, radi ... i imaš install medij time i recovery. Kad se nešto desi, tad (pogledaj diskmanager..).. imaš veći problem. Drugi način je korištenje live medija (npr kao hirens) s alatima.. ne instalirano u OSu, jer je ugl nepotrebno (više zbog licenci..). Zapravo izbor alata je nevažan, pa čak i navika je OK kriterij. (nego to sve zajedno.. daje drugačiju sliku, 'juzera-krivca'..) -Pa sorry ako je tako zvučalo.

13 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Jao, opet me VIA zajebava.

Znači imam 5.1 zvučnike, i naravno četiri kanalni zvuk.

Uz to koristim i DFX koji mi pročišćava zvuk.

I sad, pošto mi je zbog 5.1 zauzet stražnji jack za mikrofon, reko idem koristiti prednji.

Uključio sam mikrofon u prednji jack, ali jednostavno ne radi.

Otvorim VDeck, i vidim da je prednji panel ugašen. Jedini način da ga upalim je taj da umjesto HD panela odaberem AC97.

No tu nastane problem. Driver više ne podržava 5.1 jer sam uključio prednji panel.

Kako da popravim to? Ažurirani su driveri za najnovije...

Sredio sam nekako, no sad iako mi je mikrofon uključen, ne reagira na zvukove, ne snima uopće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 3:10 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 - općenito

Gdje pouzdano kupit Win7 Ultimate key,imam terenutno crackiranu verziju,jel trebam ponovno reinstalirat Winse da bi ih ponovno aktivirao sa pravim ključem ili to mogu učinit sad na trenutnim bez rušenja??

Hvala!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Windows 10 - općenito

jel ima ikakve razlike za prosječnog korisnika između win 10 educational verzije i ostalih? taj educational ću izgleda moći dobiti besplatno, pa da znam jel ga se isplati instalirati ili ne. inače, komp koristim za gaming, internet, filmove i takve stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
10 godina
Sum_of_all_fears kaže...

ma guglo sam prije nego što sam stavio post, al volim čuti iskustva kolega forumaša, u svakom slučaju hvala ;)

15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Sta mislite da li ce prvi dan(1. August) biti dostupan ISO Anniversary apdejta? Mozda procuri negdje? :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Almin94 kaže...

Sta mislite da li ce prvi dan(1. August) biti dostupan ISO Anniversary apdejta? Mozda procuri negdje? :-)

Ne, jer taj update izlazi 2., a ne 1.

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Almin94 kaže...

Ne, jer taj update izlazi 2., a ne 1.

Dobro sad, da li ce ISO biti dostupan drugog?

17 godina
Ja racun da ce 3. biti...mada su spominjali da ce taj update mozda dolazit u "valovima"...za svako podrucuje, tako da se ne bih cudio ako nama bude dostupno tek za koji dan...da ne spominjem okupiranost servera i navalu, sporo skidanje itd.
Najbolje sacekat koji dan, ni prisa, a moguce da bude nekih bug-ova...
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Ja racun da ce 3. biti...mada su spominjali da ce taj update mozda dolazit u "valovima"...za svako podrucuje, tako da se ne bih cudio ako nama bude dostupno tek za koji dan...da ne spominjem okupiranost servera i navalu, sporo skidanje itd.

Da, znam za "valove". Zato pitam za ISO, da bih mogao sto prije nabaciti clean build i spremiti laptop za daljnji rad.

13 godina
odjavljen
djigibao kaže...

Mislim da u te valove spada Xbox, i ostala čudesa, a mobiteli, i PC-ovi dobivaju(svi) 2. kolovoza.

11 godina
protjeran
Bećari, sitnooooo.... Pozurite ko nije, jos samo dan ili dva 👮

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice