Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.901.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
16 godina
Re: Windows 10 - općenito
ihush kaže...
Envy kaže...
* * *

+ treba imati živaca za testnog zeca, to se ne radi s radnim strojem, ... :)

Teorija: Kvantna matematika!

+ Na slobodnog i pitomog zeca (kojeg ne vrebaju grabžljivci: čitaj legalan i uredan OS za zadnjim zakrpama) uvijek sam imao neki đavo da tvikujem, nešto nije radilo, nešto zahtjeva uvijek onaj .net framework i nikada nije dolazio sa punim DirectX pa sam morao preko dxwebsetup (i dalje imam taj fajl) fino riktati. Zašto je to tako? Vidi naslov iznad: Teorija kvantne matematike.

Ali sa ovim testnim zecom (i onim prije tj 8) sam pun kufer love zaradio čak i prvi Build gdje se rušio sam od sebe (i to uvijek kada je otvoreno nekoliko tabova tako da (pisao sam sva ta iskustva da se ne ponavlja) vraćao me tamo gdje je bio prije rušenje.. tako da ovog testng zeca - ne diram.

+ A sada da trgam živce i ne baš (jesam aktivan u Feedbacku itekako) ali kakav posao da mi MS ponudi imali bi insidera kakavog još do sada nisu vidjeli - lik mi nudi posoa koji ima šleper informatičke robe i zamisli da ide do te krajnosti da pazi sad: lemi odlobljene pinove za CPU na matičnim pločama. E onda neka MS uzima telemtriju kakvu im za poželjeti.

ihush kaže...

* * *

btw, pripazi na postove.. envy je u insider priči, to nije za 'normalne' win.

Eeeee od prvog dana ali naglasim sada posebno i podvučem onim žutim markerom da sam Insider u Fast Prstenu

+ nekako imam dojam da sada više nadrljaju ovi regularni korisnici sa svojim silovanim Updateovima nego mi Insideri. 

16 godina
Envy kaže...
..

Eeeee od prvog dana ali naglasim sada posebno i podvučem onim žutim markerom da sam Insider u Fast Prstenu

+ nekako imam dojam da sada više nadrljaju ovi regularni korisnici sa svojim silovanim Updateovima nego mi Insideri. 

- običan juzer nikad neće sam složiti sys kao iskusniji. Do sad su insideri bili 'pravi'.. sad ima i kukolja (i Envy ) ali ipak su 'napredniji' od average joa.

edit: zbog nejasnoća.. sad boldan dio korisnici.. na taj dio quota nastavljam, + str. prije..

- npr. post prije, potvrđuje (moje opaske) probleme izazvane hyber+sleep/fastboot defaultnim opcijama. Jednako silovanje kao autoupdate SVEGA. Svaki bezvezni soft ima autostart/update + to radi i OS. Skype, driveri (nv-ati..) i direktno krše prvi postulat KISSa, ako radi, ne diraj (ne popravljaj)... osim ako znaš što radiš a običan juzer ne zna. Svi sad svršavaju na brzi boot.. ili buđenje. Zaboravlja se osnovni kriterij, da RADI, stabilno-pouzdano, ne da se povremeno skrši, to nije pouzdani rad. MS mora promijeniti taj dio, ali još neko vrijeme će ovako forsirati.. (npr razlika home-pro upravo u opciji updatea).

- ali, ... najgore što nije ni MS (build.ver) ili driver jedini/konkretan krivac. AKo je HW ispravan i ako je OS-soft/apps pravilno podešen, tad sve radi, radi..

primjer, nova firma s licencama, nije bilo izbora nego staviti w8(8.1), inače bi se preferiralo w7 (a w10 je tek trebao izići kao RTM). Podešeno sve na desetak računala, w8.1, radi.. nikakvog OS/soft problema osim jednog starog PCja koji se 'raspao' (MBO-kondenzatori..). Pola godine svi rade bez rušenja/problema.. ima izuzetak, notebook preko wlana (moguć sleep-gubljenje veze, nešto..), dešavalo se da unošeni podaci odu 'uništa'.. ali i djelatnica je sumnjiva (friška, radi do radnog vremena..). Ostali jednostavno rade, uz to nekoliko ih se uopće ne gasi.. i rade. I dio priče koji ima veze s w10, na jednom PCju (baš tamo gdje je crko, pa novi instal gdje nisam izbacio upgrade.. zaboravio, a pojavio se idući dan) je juzer kliknuo upgrade.. u 11tom mj., prošlo bez problema, radi. Jednako kao sva ostala računala. Bez i jednog problema. Planirao sam prije nove godine sve na w10, pa iza, pa .. do daljenjeg. Odgađam više zbog ovakvih tema i problema mada iz prve ruke, sve radi.

Što to dokazuje? Ništa.  ali i to da nije problem OS/driver.. nego treba znati, pa se može složiti. Običan juzer samo klika next i ima šanse ko ćorava koka.

Svaki OS radi izuzetno stabilno i vrlo rijetko se pojavi bug... pa se fixa.

Dio problema koji je krivica MSa (ne OSa) je forsiranje, cilj MSa, pa i killswich ili opcije koje se namjerno onemogućuju (licence) kao wintogo.. MS štiti interese i ima cilj. OS je onakav (opcije) kako njima odgovara, prevedeno.. kao serviser/mehaničar koji ostavi poneki labavi šaraf da bi popravljao auto i sutra.. nije kriv auto (OS) nego MS (i juzer koji to ne koprehenda). Kao i driveri + 3rd party appsi, koji ponekad zbrljave stvar. Kad se na to doda prosječan juzer, tad je vrlo normalno očekivati i probleme. (mada isti juzeri kažu, 'sve mi je radilo na w7..', zaborave da w7 nije w10, nova pravila igre traže nova rješenja, noviji soft).

na kraju, generalna pravila kao KISS i dalje vrijedi. Osnovni kriterij svega, ispravno mora raditi inače je neispravno. Ako radi u slučaju A, ne radi u slučaju B.. što je različito uz podsjetnik da je computer deterministički stroj (2+2 je uvijek 4). Ta razlika nije HW (implicira se ispravan), nije OS, nije driver ... jer ni na jednu od tih stvari JA (korisnik) nema utjecaja. To je isto za sve.. što je tad 'nepoznanica' ili razlika koja daje drugačiji rezultat? (hint: juzer).

Nema dobrog/lošeg OSa (sve je software, sve je file), samo dobrog/lošeg korisnika.  .. i linux

fusnota/legenda

KISS (velika slova!).

* primjer 2, MS i patchevi.. zapravo ne otkriva ništa, jer juzer bi tad prije updatea trebao provjeriti changelog, konkretne izmjene, utjecaj.. a to juzer ne razumije.

.. to je inače za insidere (one stare, prave). To je inače pravilo za sve bitne stvari, npr BIOS/flashanje..

+ MS često neke stvari ne dokumentira, tj kako vjerovati nečemu? Neki skriveni process, provjera licence.. to MS može držati skriveno, jednako tako to radi malware, pa je ovo kao razlog ukidanja bilo čak i logično (od 10ke su svi 'insideri', besplatni tesni kunići) ili povratak neće imati bitnog utjecaja.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 14:23 (ihush).
17 godina
Mozda glupo pitanje, ali sto je KISS (znam za grupu)?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Mozda glupo pitanje, ali sto je KISS (znam za grupu)?

akronim za "Keep it simple, stupid"

16 godina
ihush kaže...
* * *

Ne možeš tako pisati, uz dužno poštovanje, flashovao sam Biose reda radi i to ne one samo iz ploče, od CD-roma, mijenjanje regija, od flaashovanje modema (tko se nije suosretao sa Lucentovim modemima taj ne zna što je problem) pa sada i Routere.

Ovako i uz dužno poštovane (a znamo da se razumijemo) lupaš doslove kao čegrtajka. *

* Čegrtaljka - objašnjenje pojma: drveni instrument koji "čegrta", dobro ga slušati prvih 2 sekunde onda vrištiš na čovjeka da prestane vrtjeti sa tim drveni čudom: - / sys / average joa /  hyber+sleep/fastboot / silovanje SVEGA / autostart/update / + / nv-ati / KISSa / build.ver / HW / OS-soft/apps itd itd...

* * *

Dakle ne postaviš dijagnozu a daješ odgovore, u principu ti kažem da imam proliv ti mi propišeš Lexautin, ja dođem na kontrolu i ti me kao doktor pitaš kako je, a ja odgovaram "ma isto doktore - ali sada mi je svejedno kada se ulitam" ;)

Dakle lik je postavio dijagnozuzuzuzuzuzuzzzuzuzuuz (evo ga zaled.. ups proradi) a ti mu (odnosno meni) odgovaraš na mandarinskom. Na taj način nisi konstruktivan član ovog foruma, a govorim ti dobronamjerno sa pravom jer te ja razumijem + cjenim + vidim malo (što odobravam a za to treba poniznosti a ne ponosa) i dozu aorogancije "I am the best one", ali ti ne vrijedi kada te juezerrrrrrrrrrrr (evo opet se zal.. pardon proradi) ne razumije.

Dodatak: Jesam li pravi Insider ili kukolj ili nikakav... ne bih ti znao reći, znam da me je lupala struja kada sam morao gurati ruke u neki od račuanra 90 i neke, ( to insu bile one velike 5,25" diskete nego nešto savitljivo a nije ni gramofonsak ploča) da pokrenem nekog doslovce majmuna i da se ja i rodjak rokamo po nekom multiplayer okruženj.

Zaključač: U kakvoj sam državi, sereš mene, bolje od ovog nisam ni zaslužio:

E sad se može piva otvoriti i šta na koso - It's lovely day    

16 godina
Envy kaže...
..

Ne možeš tako pisati, ..

aaajoj, ljutiš se bzvz.. kukolj i Envy je šala, al ok sorry.

- post prije, je post Zura-e.. o hyber i sl. - Diagnoza i odgovor (Zurin, i ja to spominjem u temama, kao fast/hyber) je već dat itd.. istina, malo seruckam po juzerima, ti nisi juzer. (samo te pere entuzijazam/oduševljenje dok ne postaneš cinik/realist).

- dalje, govorim o win8.1-win10, rade bez problema i nema razlike upgrade vs clean, jer radi (bez problema). Pa opet, ne žurim na w10, preventivno (ili ljenost). Bilo kako, ono što se provlači u svim temama s problemima, statistički nije moj HW ili OS (instalacija, soft, driver..) bolji. To je generalizirano ''isto'' (ili imam ludu sreću pa mi računala rade?)...

-  što sam napravio drugačije nego što bi bilo koji user/juzer napravio? (sporedno koji OS). Klikao sam next, podesio ono što mislim da treba, radi.

Ako je HW ispravan, tad mora raditi svakom/na svakom PCju s takvom postavkom. Ne meni zato jer sam ubermenšen (nit imam neki tajnu-bolju winver od Gatesa).. to je ono što brbljam dalje (ali klasično nerazumljivo).

- govori se o OSu, statistički, javljaju se većinom oni koji nalete na problem i tad se stječe dojam da je OS problem/loš/uzrok.. a ja tu vidim MS kao uzrok, ne soft... OS je zvjer, samo ga povremeno osakate, ponekad juzer, ponekad MS.

edit: + insider program se uopće ne odnosi na ono što komentiram, kao update/upgrade .. jer npr insider mora imati aktivan update da bi uopće radio ili killswich ubije OS. Tako da se (mišljenje?) odnosi na RTM-win10 (ali ne samo w10), više na pro i radne stvari nego kućne..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 14:16 (ihush).
16 godina
ihush kaže...
Envy kaže...
..

Ne možeš tako pisati, ..

aaajoj, ljutiš se bzvz.. kukolj i Envy je šala, al ok sorry.

* * *

Kakva crna ljutnja, da si bliže mogao si na peku da vidimo kako je ispala i na kobasice + poslao sam brata po Žuju... 
Mudo labudovo žuja, kupio Sarajevsko.. al hladno je, to je bitno: 

Uređivano: Evo složio od ovog jada i bijede nek Kinez Lenovo, jel tko čuo valja ti šta?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 14:29 (Envy).
16 godina
Envy kaže...
.., jel tko čuo valja ti šta?

- 4 kanalna mem, trebaš 4xDIMMa.. (imaš 2 komada u narudžbi? naguraj do jaja koliko možeš osim ako je budget limitiran).

- q2200? čemu/višak.. tj ovisi o namjeni. Tu ide i CPU, jezgre ili clock.. nema jednakog odgovora za sve. (nije isto server, video obrada, acad, gaming..)

peka? nemoj se šalit s time, ... pivo čak ne mora biti hladno (nije ljeto) :))

16 godina
ihush kaže...
Envy kaže...
.., jel tko čuo valja ti šta?

- 4 kanalna mem, trebaš 4xDIMMa.. (imaš 2 komada u narudžbi? naguraj do jaja koliko možeš osim ako je budget limitiran).

- q2200? čemu/višak.. tj ovisi o namjeni. Tu ide i CPU, jezgre ili clock.. nema jednakog odgovora za sve. (nije isto server, video obrada, acad, gaming..)

peka? nemoj se šalit s time, ... pivo čak ne mora biti hladno (nije ljeto) :))

Ma sve je nagurano 4 kanala po 64 GB ili koliko već uglovom 512 GB Memorije...

Q2200, valjda će nečemu i posluži... bitno je da se ne Oftopičari i da uz njega dolazi legalno Windows 10.

Neka i Jabučari vide da njihov crni pretis lonac tamo gdje izdaghne tu Lenovo tek udahne.... (Pre PS: nije osnovna konfiguracija skupa, startna mislm oko $1800.. kontam upravo da prodam ovaj SKylake i ovu NVMe pohranu jer ovo mi se jednostavno - sviđa. Epohalan monoblok.

A Peka, i Kobaja, ima ljuta i slatka.. već je skinuta sa stola a pivo svako svjetlo lager mora da bude na +4°C pa makar napolju bilo i -30°C Biće i slika ;)

15 godina
Windows 10 - općenito

Juče napravio clean install i do danas sve super radilo, primjetio sam da mi nešto ždere proc, otvorim task menager i tamo vidim da 80% proca konstantno koristi proces MicrosoftSkype (32bit) i nikako ga ukloniti, a sta je najbolje nikad na kompu nisam imao skype. Dali ima tko kakvu ideju kako maknuti taj proces?

0 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...

Juče napravio clean install i do danas sve super radilo, primjetio sam da mi nešto ždere proc, otvorim task menager i tamo vidim da 80% proca konstantno koristi proces MicrosoftSkype (32bit) i nikako ga ukloniti, a sta je najbolje nikad na kompu nisam imao skype. Dali ima tko kakvu ideju kako maknuti taj proces?

Uninstall ne ide?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
djigibao kaže...
ERROR1911 kaže...

Uninstall ne ide?

Ne, kaže da nije moguće prekinuti proces.

17 godina
Prekini ga u Task Manageru.
Ako nece stavi si Process Explorer pa ga tamo ugasi.
15 godina
djigibao kaže...

Neće ni sa Process Explorerom probao sam.

17 godina
ERROR1911 kaže...
djigibao kaže...

Onda s ProcessHacker, desni klik na taj proces i Terminiraj ga (slika)

15 godina
djigibao kaže...
ERROR1911 kaže...
djigibao kaže...

Onda s ProcessHacker, desni klik na taj proces i Terminiraj ga (slika)

Hvala djigibao na ukazanom vremenu i pomoći. 

Ali guglajući naletio sam na informaciju koja mi je pomogla. Navodno preko windows marketa se je instaliralo bez moga znanja skype video i neki skype mesanger i gušili komp. 

Otišao sam na market na instalirane app i stvarno instalirane te dvije aplikacije bile, njih sam uninstall, lapi topi radi kao sat bez ikakvih opterečenja. Tak ako bude imao tko sličan problem da zna. 

Iskreno malo sam iznenađen s time da je on instalirao nešto šta mu ja nisam dao dopuštenje, ali eto sve je moguće. 

17 godina
Da da, pogledaj da ti nije tako i Twitter stavio i jos neke igre...
Ima toga...
16 godina
ERROR1911 kaže...
..

Iskreno malo sam iznenađen s time da je on instalirao nešto šta mu ja nisam dao dopuštenje, ali eto sve je moguće. 

- previše takvih dodataka-appsa, koje formalno traže dozvolu ali samo ako ideš u detaljni izbor kod installa.. (ne slučajno, smećasto, bezobrazno.. sad to radi i MS).

- formalno, to je 'krivica' korisnika. (kojeg ja od milja zovem juzer). Namjerno skriveno, ili posljednje npr java (to bi moralo biti i kažnjivo, banking! ali nije kažnjivo jer se pojavljuje, problem je što većina juzera ne razmišlja/ne zna da to nije dio jave i nije potrebno za normalan rad. Previše takvih stvari. Poželim da se EU komisija prisjeti kriterija za ie-wmp.. i počne kažnjavati). To je i razlog zašto se napuštaju razna rješanja (java, flash i sl.) ali još su tu, još su potrebna.

dobar primjer za razliku u ponašanju između različitih računala. Treba svaku app (instalaciju) detaljno pratiti, znati što-gdje i dali je uopće potrebno. Automatika je katastrofa.

16 godina
Windows 10 - općenito

Još ne mogu uci u poštu niti trgovinu, zadnje azuriranje ne mogu deinstalirat.. ne preostaje mi ništa drugo nego format c a to mi se tako ne da -.-

Ne znaš što ovo znaći ali mislim da nije bilo prije : "Nekim postavkama upravlja vaša trvtka ili ustanova", nemam tvrtku .. home pc je kao i račun.

pri pokretanju pošte ili trgovine pri pokretanju pošte ili trgovine
nekim postavkama upravlja trvtka? nekim postavkama upravlja trvtka?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Probaj napravit novi racun (account) pa ako ti u njemu sve radi obrises ovaj koji ne valja.
17 godina
Windows 10 - općenito

windows 10 insider dobio novi ring tkz Release Preview

Best for Insiders who enjoy getting early access to updates for the Current Branch, Microsoft applications, and drivers, with minimal risk to their devices, and still want to provide feedback to make Windows devices great.

edit:

pokušavam shvatit koja je razlika između slow i ovog novog, al mi neide, kaj bu kakti sad na tom prstenu u sadašnjem buildu bilo više ubdejta ili koga vraga, daj nek mi neko objasni i pomohne, niš mi sad nije jasno

hvala!!!

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 16:38 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Da li se na laptop sa linux ubunto OS moze staviti Win10proN 64-bit.Ako da kako ka instalirat HITNOOO

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
JanPula kaže...

Da li se na laptop sa linux ubunto OS moze staviti Win10proN 64-bit.Ako da kako ka instalirat HITNOOO

Može ako zadovoljava hardverske zahtjeve.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
JanPula kaže...

A laptop je?

Kud ćeš mijenjati Ubuntu za Windowse, zar ne čitaš što pišu o špijuniranju od strane MS-a?

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
mrakky kaže...

Best for Insiders who enjoy getting early access to updates for the Current Branch, Microsoft applications, and drivers, with minimal risk to their devices, and still want to provide feedback to make Windows devices great.

edit:

pokušavam shvatit koja je razlika između slow i ovog novog, al mi neide, kaj bu kakti sad na tom prstenu u sadašnjem buildu bilo više ubdejta ili koga vraga, daj nek mi neko objasni i pomohne, niš mi sad nije jasno

hvala!!!

A objanjavao sam do sada 3 puta, dakle slika govori više od tisuću riječi:

http://microsoft-news.com/wp-content/uploads/2015/03/Ring2.png

I daj linkova kakvih za taj tkzv. Release Preview ili vijest gdje si već pročitao.

Za ne upućene tko je Insiderzadnji Build je 14257.rs1_release.160131-1800 star nešto više od [vidi predhodne stranice] i koliko visim u ovom Buildu stoji riječ release. Ali nije uvijek bila ali se pojavljuje u zadnjih nekoliko Buildova.

Iskustva: Ja sam aktivan u feedacku i od zadnjih par Buildova dajem ocjenu 1 i objašnjenje da nema veće ocjene dok se addonsi ne omoguće u Edge, odgovorili su mi kao "da će učiniti nešto po tom pitanju"... čuj on meni novi Fičure... "U novim mapama isprobajte fičur gdje ste auto parkirali - šta misle da smo mi u Tokiju" LOL :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 8:45 (Envy).
17 godina
Envy kaže...
mrakky kaže...

edit:

hvala!!!

A objanjavao sam do sada 3 puta, dakle slika govori više od tisuću riječi:

http://microsoft-news.com/wp-content/uploads/2015/03/Ring2.png

I daj linkova kakvih za taj tkzv. Release Preview ili vijest gdje si već pročitao.

Za ne upućene tko je Insiderzadnji Build je 14257.rs1_release.160131-1800 star nešto više od [vidi predhodne stranice] i koliko visim u ovom Buildu stoji riječ release. Ali nije uvijek bila ali se pojavljuje u zadnjih nekoliko Buildova.

Iskustva: Ja sam aktivan u feedacku i od zadnjih par Buildova dajem ocjenu 1 i objašnjenje da nema veće ocjene dok se addonsi ne omoguće u Edge, odgovorili su mi kao "da će učiniti nešto po tom pitanju"... čuj on meni novi Fičure... "U novim mapama isprobajte fičur gdje ste auto parkirali - šta misle da smo mi u Tokiju" LOL :D

kolega znam to sve kaj si napisal, al odi i sam pogledaj, tebi je slajder na fast, sredina je slow i prvi je taj novi, evo i pikčr, nije mi jadsno koga vrapca če još taj pored slow ringa?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
Windows 10 - općenito

Jel postoji bilo koji način da blokiram samo automatski update grafičke u windows updateu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - općenito
Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Envy kaže...
..addonsi ne omoguće u Edge,..

- problem. Pokušaj pogoditi razlog isključivanja? Ostali browseri također idu u tom smjeru. Sigurnost, malware, popupovi, java (banking), flash .. gase se i bit će interna stvar browsera.

- ako browser (sporedno koji) radi ono što mi treba, stabilno-kvalitetno, brzo, tad ga koristim. Ne zbog addonsa tj to prikazuje nedostatke.

pa sad što su addonsi? npr prije dinosaura, par dana poslje, pojavio se FF, imao je npr downloadmanager, tabove.. itd. Sad svaki soft (i njegov brat) utrpavaju nešto negdje.. npr skype cliktocall wtf..

itd.

tako da addone treba banati, browser radi ili ne. Kupiš auto, radi, ne ideš po kotače, žmigavce, motor.. kao što je clean OS, tako je sad i clean browser, tad ako je loš/šupalj.. tad će se znati i tko j ekrivac, kako popraviti itd.

pa, tek da ne očekuješ uzalud. (za sad, jer koliko se planovi mijenjaju.. postaje već oximoronski nešto tvrditi, možda je već sad odlučeno drugačije)

16 godina
bik kaže...

Još ne mogu uci u poštu niti trgovinu, zadnje azuriranje ne mogu deinstalirat.. ne preostaje mi ništa drugo nego format c a to mi se tako ne da -.-

Ne znaš što ovo znaći ali mislim da nije bilo prije : "Nekim postavkama upravlja vaša trvtka ili ustanova", nemam tvrtku .. home pc je kao i račun.

Začudo ništa nije pomoglo i reinstall win je rješio sve probleme, bravo microsoft!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice