+ treba imati živaca za testnog zeca, to se ne radi s radnim strojem, ... :)
Teorija: Kvantna matematika!
+ Na slobodnog i pitomog zeca (kojeg ne vrebaju grabžljivci: čitaj legalan i uredan OS za zadnjim zakrpama) uvijek sam imao neki đavo da tvikujem, nešto nije radilo, nešto zahtjeva uvijek onaj .net framework i nikada nije dolazio sa punim DirectX pa sam morao preko dxwebsetup (i dalje imam taj fajl) fino riktati. Zašto je to tako? Vidi naslov iznad: Teorija kvantne matematike.
Ali sa ovim testnim zecom (i onim prije tj 8) sam pun kufer love zaradio čak i prvi Build gdje se rušio sam od sebe (i to uvijek kada je otvoreno nekoliko tabova tako da (pisao sam sva ta iskustva da se ne ponavlja) vraćao me tamo gdje je bio prije rušenje.. tako da ovog testng zeca - ne diram.
+ A sada da trgam živce i ne baš (jesam aktivan u Feedbacku itekako) ali kakav posao da mi MS ponudi imali bi insidera kakavog još do sada nisu vidjeli - lik mi nudi posoa koji ima šleper informatičke robe i zamisli da ide do te krajnosti da pazi sad: lemi odlobljene pinove za CPU na matičnim pločama. E onda neka MS uzima telemtriju kakvu im za poželjeti.
* * *
btw, pripazi na postove.. envy je u insider priči, to nije za 'normalne' win.
Eeeee od prvog dana ali naglasim sada posebno i podvučem onim žutim markerom da sam Insider u Fast Prstenu.
+ nekako imam dojam da sada više nadrljaju ovi regularni korisnici sa svojim silovanim Updateovima nego mi Insideri.