Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.896.317
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
15 godina
Re: Windows 10 - općenito
Croshadow123...

A kaj si to sve nakalemio na browser, zgleda ko još jedan toolbar 

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 16:35 (andi.cro).
13 godina
Windows 10 - općenito

Što mislite dali je vrijeme da sa mojom konfiguracijom pređem na win 10 x64..?

Neki sa ovog foruma su mi potaknuli znatiželju...

27 Da
2 Ne
http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sylar951 kaže...

Ti si neki šaljivđija, jel?

13 godina
andi.cro kaže...
sylar951 kaže...

Ti si neki šaljivđija, jel?

Ne šalim se... :) Inače sam veoma skeptičan prilikom prelaska na novi OS...

15 godina
Windows 10 - općenito

Onda nisi trebao pitati: "...da li da sa mojom konfiguracijom..." jer to znači da nisi siguran jel ti komp dovoljno jak za 10-tku a ne vjerujem da ne znaš odgovor na to pitanje!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Ma stavi ti ikspe, on je najbolji.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
andi.cro kaže...

Onda nisi trebao pitati: "...da li da sa mojom konfiguracijom..." jer to znači da nisi siguran jel ti komp dovoljno jak za 10-tku a ne vjerujem da ne znaš odgovor na to pitanje!

ne izvlačiti iz konteksta.. no, no...

pitao sam zato jer me zanima dali je stabilniji od sedmice i dali bi dobio nešto na performansama u igrama (netko mi je tu bubicu ubacio u uho na pdf-u grafe)...

Sum_of_all_fears kaže...

Ma stavi ti ikspe, on je najbolji.

e to vam je pravi šaljivđija...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 13:32 (sylar951).
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Jel ima kakva metro aplikacija za svjetske satove? Da ima live tile i da mogu dosta satova dodati. Hvala 

0 0 hvala 0
10 godina
Windows 10 - općenito

Evo ugradio sam novu maticinu/procesor i rame.. i nece mi vise key od windowsa, ne mogu ih aktivirati.. pokusao sam i inst 8.1 pa ih aktivirati i onda skinuti 10 ali ni to nije uspjelo.. nece key ni za njih vise

Pokusao sam preko njihove stranice dogovoriti termin kad da me nazovu.. sutra u 16.15.. pa cemo vidjeti dal ce mi htjeti pomoci.. glupo mi je kupovati opet novi key samo zato sto sam promjenio koju komponentu u svom pc-u

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Jel ima kakva metro aplikacija za svjetske satove? Da ima live tile i da mogu dosta satova dodati. Hvala 

Date and time settings
Add clocks...

Rezultat.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Dex.pwn kaže...

Date and time settings Add clocks...

Rezultat.

Treba mi više od dva sata, u tome i je problem.

16 godina
odjavljen

Hm. Mogao bi nakuckati app, vidim da nema ništa sa live tileom.

Kolko platiš?

14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Hm. Mogao bi nakuckati app, vidim da nema ništa sa live tileom.

Kolko platiš?

0.00... Mogo bi i ja, samo da znam hehe :P

16 godina
odjavljen

Evo, ja ju nakuckam kroz par dana, neka mi se na PP javi dobrovoljac koji ima Store Account (studenti) da to baci gore. Ja ne dam ~120 kn da mogu tamo stavljati aplikacije

14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Evo, ja ju nakuckam kroz par dana, neka mi se na PP javi dobrovoljac koji ima Store Account (studenti) da to baci gore. Ja ne dam ~120 kn da mogu tamo stavljati aplikacije

Hmmm, a ne možeš instalirati app bez Storea?

17 godina
Dex.pwn kaže...

Mozda ti ovo moze pomoc - KLIK

Add additional clocks in Windows 10

To add a new clock, click on World Clock. Once we get that out of the way, it is now time to click on the + or New link at the bottom right-side corner of the app. Pressing it gives you the ability to add new clocks from different time zones around the world. Just type in the country or city and the app will automatically bring up a list to choose from.

After choosing the correct location, the new timezone will then pop up on a map. It means that if the selected timezone is Seattle, USA, then the time will hover over that section of the map.

Now, if you want to view the new time zones without ever having to launch the Alarms and Clocks app again, you can simply right-click on the required timezone on the app and click, Pin to Start. This pins the new time zones to the Start Menu for easy viewing. It is now just a single click away from knowing the time outside of your own country.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 21:09 (djigibao).
14 godina
odjavljen
djigibao kaže...
Dex.pwn kaže...

Mozda ti ovo moze pomoc - KLIK

Add additional clocks in Windows 10

To add a new clock, click on World Clock. Once we get that out of the way, it is now time to click on the + or New link at the bottom right-side corner of the app. Pressing it gives you the ability to add new clocks from different time zones around the world. Just type in the country or city and the app will automatically bring up a list to choose from.

After choosing the correct location, the new timezone will then pop up on a map. It means that if the selected timezone is Seattle, USA, then the time will hover over that section of the map.

Now, if you want to view the new time zones without ever having to launch the Alarms and Clocks app again, you can simply right-click on the required timezone on the app and click, Pin to Start. This pins the new time zones to the Start Menu for easy viewing. It is now just a single click away from knowing the time outside of your own country.

Ja koliko vidim, ona ne postoji u trgovini

// Skužio...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 21:11 (Dex.pwn).
15 godina
Dex.pwn kaže...

EVO TI

14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Koristit ću ovu što je g. djigibao dao. Nisam ni znao da ista postoji u Windowsu. Trebala bi još dodati da ista ima live tile(ja do sada nisam primjetio da ima) u kojem prikazuje satove.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Hmmm, a ne možeš instalirati app bez Storea?

Možeš, ali je onda "untrusted" i mislim da u Security moraš enableati Developer mod.

13 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

imam win 10 oce mi raditi cod black ops 1 ?

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

ukopcao sam hdmi kabel i odabrao extended desktop opciju, i sada me zanima dal je moguce kako imati 2 zvuka? da npr jedan video pustam na 2. monitoru (TV-u) i imam zasebno za njega zvuk, i isto tako pustam video na 1. moitoru i da mi ide zvuk na slusalice?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 - općenito

evo upravo updateo na win 10 pro x64

(kao da imam osjećaj da mi je još par FPSova ukralo iz igara  )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

Placebo. :)

13 godina
Almin94 kaže...
sylar951 kaže...

i ja sam na to pomislio...

ah šta ću, malo sam pojačao frekvenciju grafe sa 975 na 1010 i vmemory sa 1250 na 1300... ako pojačam još dolaze razni artifakti...

a niš, čekati priliku da uzmem drugu grafu, poželjno ove frižider otoke koji uskoro izlaze...

13 godina
sylar951 kaže...
Almin94 kaže...
sylar951 kaže...

i ja sam na to pomislio...

ah šta ću, malo sam pojačao frekvenciju grafe sa 975 na 1010 i vmemory sa 1250 na 1300... ako pojačam još dolaze razni artifakti...

a niš, čekati priliku da uzmem drugu grafu, poželjno ove frižider otoke koji uskoro izlaze...

vidim ja nije tebi lako ovih dana....

16 godina
maxy0 kaže...

ukopcao sam hdmi kabel i odabrao extended desktop opciju, i sada me zanima dal je moguce kako imati 2 zvuka? da npr jedan video pustam na 2. monitoru (TV-u) i imam zasebno za njega zvuk, i isto tako pustam video na 1. moitoru i da mi ide zvuk na slusalice?

Izvor zvuka biraš u postavkama programa.

16 godina
odjavljen
sylar951 kaže...

Rekao sam ti ja, na ikspeu bi imao puno više FPSova.

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
sylar951 kaže...

Rekao sam ti ja, na ikspeu bi imao puno više FPSova.

dobar je bio ikspe... nemoj ga sprdat

15 godina
sylar951 kaže...

Pa kad ti je slabašan PC  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice