A kaj si to sve nakalemio na browser, zgleda ko još jedan toolbar

A kaj si to sve nakalemio na browser, zgleda ko još jedan toolbar
Što mislite dali je vrijeme da sa mojom konfiguracijom pređem na win 10 x64..?
Neki sa ovog foruma su mi potaknuli znatiželju...
27 | Da |
---|---|
2 | Ne |
Ti si neki šaljivđija, jel?
Ti si neki šaljivđija, jel?
Ne šalim se... :) Inače sam veoma skeptičan prilikom prelaska na novi OS...
Onda nisi trebao pitati: "...da li da sa mojom konfiguracijom..." jer to znači da nisi siguran jel ti komp dovoljno jak za 10-tku a ne vjerujem da ne znaš odgovor na to pitanje!
Ma stavi ti ikspe, on je najbolji.
Onda nisi trebao pitati: "...da li da sa mojom konfiguracijom..." jer to znači da nisi siguran jel ti komp dovoljno jak za 10-tku a ne vjerujem da ne znaš odgovor na to pitanje!
ne izvlačiti iz konteksta.. no, no...
pitao sam zato jer me zanima dali je stabilniji od sedmice i dali bi dobio nešto na performansama u igrama (netko mi je tu bubicu ubacio u uho na pdf-u grafe)...
Ma stavi ti ikspe, on je najbolji.
e to vam je pravi šaljivđija...
Jel ima kakva metro aplikacija za svjetske satove? Da ima live tile i da mogu dosta satova dodati. Hvala
Evo ugradio sam novu maticinu/procesor i rame.. i nece mi vise key od windowsa, ne mogu ih aktivirati.. pokusao sam i inst 8.1 pa ih aktivirati i onda skinuti 10 ali ni to nije uspjelo.. nece key ni za njih vise
Pokusao sam preko njihove stranice dogovoriti termin kad da me nazovu.. sutra u 16.15.. pa cemo vidjeti dal ce mi htjeti pomoci.. glupo mi je kupovati opet novi key samo zato sto sam promjenio koju komponentu u svom pc-u
Jel ima kakva metro aplikacija za svjetske satove? Da ima live tile i da mogu dosta satova dodati. Hvala
Date and time settings Add clocks...
Rezultat.
Treba mi više od dva sata, u tome i je problem.
Hm. Mogao bi nakuckati app, vidim da nema ništa sa live tileom.
Kolko platiš?
Hm. Mogao bi nakuckati app, vidim da nema ništa sa live tileom.
Kolko platiš?
0.00... Mogo bi i ja, samo da znam hehe :P
Evo, ja ju nakuckam kroz par dana, neka mi se na PP javi dobrovoljac koji ima Store Account (studenti) da to baci gore. Ja ne dam ~120 kn da mogu tamo stavljati aplikacije
Evo, ja ju nakuckam kroz par dana, neka mi se na PP javi dobrovoljac koji ima Store Account (studenti) da to baci gore. Ja ne dam ~120 kn da mogu tamo stavljati aplikacije
Hmmm, a ne možeš instalirati app bez Storea?
Mozda ti ovo moze pomoc - KLIK
Add additional clocks in Windows 10
To add a new clock, click on World Clock. Once we get that out of the way, it is now time to click on the + or New link at the bottom right-side corner of the app. Pressing it gives you the ability to add new clocks from different time zones around the world. Just type in the country or city and the app will automatically bring up a list to choose from.
After choosing the correct location, the new timezone will then pop up on a map. It means that if the selected timezone is Seattle, USA, then the time will hover over that section of the map.
Now, if you want to view the new time zones without ever having to launch the Alarms and Clocks app again, you can simply right-click on the required timezone on the app and click, Pin to Start. This pins the new time zones to the Start Menu for easy viewing. It is now just a single click away from knowing the time outside of your own country.
Mozda ti ovo moze pomoc - KLIK
Add additional clocks in Windows 10
To add a new clock, click on World Clock. Once we get that out of the way, it is now time to click on the + or New link at the bottom right-side corner of the app. Pressing it gives you the ability to add new clocks from different time zones around the world. Just type in the country or city and the app will automatically bring up a list to choose from.
After choosing the correct location, the new timezone will then pop up on a map. It means that if the selected timezone is Seattle, USA, then the time will hover over that section of the map.
Now, if you want to view the new time zones without ever having to launch the Alarms and Clocks app again, you can simply right-click on the required timezone on the app and click, Pin to Start. This pins the new time zones to the Start Menu for easy viewing. It is now just a single click away from knowing the time outside of your own country.
Ja koliko vidim, ona ne postoji u trgovini
// Skužio...
Hmmm, a ne možeš instalirati app bez Storea?
Možeš, ali je onda "untrusted" i mislim da u Security moraš enableati Developer mod.
imam win 10 oce mi raditi cod black ops 1 ?
ukopcao sam hdmi kabel i odabrao extended desktop opciju, i sada me zanima dal je moguce kako imati 2 zvuka? da npr jedan video pustam na 2. monitoru (TV-u) i imam zasebno za njega zvuk, i isto tako pustam video na 1. moitoru i da mi ide zvuk na slusalice?
evo upravo updateo na win 10 pro x64
(kao da imam osjećaj da mi je još par FPSova ukralo iz igara )
Placebo. :)
i ja sam na to pomislio...
ah šta ću, malo sam pojačao frekvenciju grafe sa 975 na 1010 i vmemory sa 1250 na 1300... ako pojačam još dolaze razni artifakti...
a niš, čekati priliku da uzmem drugu grafu, poželjno ove frižider otoke koji uskoro izlaze...
i ja sam na to pomislio...
ah šta ću, malo sam pojačao frekvenciju grafe sa 975 na 1010 i vmemory sa 1250 na 1300... ako pojačam još dolaze razni artifakti...
a niš, čekati priliku da uzmem drugu grafu, poželjno ove frižider otoke koji uskoro izlaze...
vidim ja nije tebi lako ovih dana....
ukopcao sam hdmi kabel i odabrao extended desktop opciju, i sada me zanima dal je moguce kako imati 2 zvuka? da npr jedan video pustam na 2. monitoru (TV-u) i imam zasebno za njega zvuk, i isto tako pustam video na 1. moitoru i da mi ide zvuk na slusalice?
Izvor zvuka biraš u postavkama programa.
Rekao sam ti ja, na ikspeu bi imao puno više FPSova.
Rekao sam ti ja, na ikspeu bi imao puno više FPSova.
dobar je bio ikspe... nemoj ga sprdat
Pa kad ti je slabašan PC