Ma stići će ljudi samo polako.. kome nije dovoljan 10130 ne znam uopće šta očekuje sa novim Windosima.
U principu Win 10 po onome kaj sam vidio i iskusio je ista stvar kao i windows 8 i 8.1.Windows 8 je imao neke teške boljke koje su skoro posve otklonjene u 8.1,međutim i dalje se pojavi tu i tamo pokoji irititirajuči bug,sada međutim dosta rijetko.Microsoft je promjenio neke sitne stvari možda u base kernelu i redizajnirao sučelje,vrativši ponovo start menu,ali u osnovi nije se tak puno toga promjenio.Developerske verzije 10-ke su sporije u grafičkim benchmarkima i u samom gamingu isto.Nekoliko FPS-a manje nego što se dobije u 8.1.Kada jednom Izađe full proizvod možda če se to izravnati ili promjeniti,ali iskreno,svi koji na svojim kompovima imate win 8.1 nemate nikakve potrebe za upragedom na WIN 10 jer se osim nekih šminkerskih trikova neče puno dobiti.
Ja se sječam kako sam čim je izašla 8-ca drugi dan je imao na kompu i onda sam skužio da mi brdo programa nestabilno ili nikako ne radi,10 sati neprekidnog mučenja i svega mi je bilo dosta i vratio sam se na 7-cu.Lako moguče da če tak biti i sa 10-kom pa je ono možda se bolje malo strpiti dok se ne vidi o kakvom če se proizvodu raditi kad jednom izdaju finalnu verziju.