WIndows 10 - gdje su moje kupljene aplikacije?

poruka: 6
|
čitano: 1.992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

Ciaos,

nemam pojma kako koristiti desetku. Ovaj marketplace mi je užasno čudan i konfuzan. Uglavnom, preko marketplacea sam skinuo neke besplatne igrice, ali ja ne znam koje sam skinuo, jer sam išao random što mi je djelovalo interesantno. U startu ih nema, na disku nemam pojma di su, na marketplaceu nema nekog jasnog taba ili odjeljka gdje bi se pokazalo "moje aplikacije". Htio sam imati nešto poput iPada, kada na appstoreu kupiš nešto, automatski ti se baci na radnu površinu. Ovdje toga nema ili sam glup ko tikva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Otvori store, klikni na avatar(profilnu sliku) i odabery 'Library'. Tu se nalaze sve aplikacije koje si koristio.

Automatski download jos uvijek ne postoji, niti po meni treba postojati. Iako koristim isti account za PC i mobitel ne zelim da mi se aplikacije automatski instaliraju (ta opcija postoji na mobitelu, kada koristis backup nakon reseta).

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

A da pogledaš u moje aplikacije

I eventualno ih otvoriš pa vidiš čega ima jer tu su sve aplikacije koje si skinuo (ako si skinuo)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
protjeran
Re: WIndows 10 - gdje su moje kupljene aplikacije?

A sad vidim, OK hvala, to je pomoglo, iako su IMHO doista zasrali s tolikim opcijama, pa bilo bi jednostavnije dodati tab u vrhu ekrana "Moje Aplikacije", a ne da se ide kopati po menijima...

11 godina
protjeran

Mah, sad vidim da, lista svih mogućih aplikacija i foldera, sortiranih po imenu. A ako ne znaš niti ime aplikacije, moš se *ebat.

Bilo mi je bolje prije, "d:\programi\NekiProgram\Aplikacija.exe", posve mi je jasno i gdje se nalazi i gdje su joj postavke, ovdje pojma nemam šta se događa, znam samo da je negdje instalirana, a gdje pitaj boga  ...

15 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Mah, sad vidim da, lista svih mogućih aplikacija i foldera, sortiranih po imenu. A ako ne znaš niti ime aplikacije, moš se *ebat.

Bilo mi je bolje prije, "d:\programi\NekiProgram\Aplikacija.exe", posve mi je jasno i gdje se nalazi i gdje su joj postavke, ovdje pojma nemam šta se događa, znam samo da je negdje instalirana, a gdje pitaj boga  ...

Klikni windows tipku i samo počmi pisati, pronaći će bilo što, folder, aplikaciju, datoteku...

Swedish latin super funk.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice