Win7 "inherited permissions" problem

poruka: 1
|
čitano: 875
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win7 "inherited permissions" problem

Pozdrav svima. Imam jedan problemčić vezan uz naslov ove teme. Radi se o dosta foldera i fileova koji su bili na desktopu/my documents kada sam imao instalirane WinXP. Nakon rušenja XP-a i čiste instalacije Win7 do tih stvari ne mogu doći. Zapravo mogu ući u folder ali file mi se neće otvoriti bez da ručno ispremješam "security" za svaki file pojedinačno. Kada pokušam izbrisati grupu koja koristi taj folder (di se nalaze ti fileovi) i napraviti novu dobijem poruku "Access is denied" što znači da bih trebao svaki file ručno sređivati a to može potrajati dok Microsoft ne izda barem Win10...

Pokušao sam UAC smanjiti na najnižu razinu ali ne šljaka. Našao sam ovdje na forumu neku caku sa pisanjem jedne linije u command promtu ali ni to ne radi. Skinuo sam sa neta neku "zakrpu" za registry "Grantadminfullcontrol.reg" e sada ne znam koliko bi to pomoglo mome problemu taj file spojim sa registryjem. Palo mi je na pamet da ponovo stavim WinXP jer bi sigurno tamo mogao te stvari pokrenuti i iskopirati ali čisto sumnjam da bi to pomoglo jer vjerojatno je problem u samim fileovima što znači premještanje/kopiranje ne bi pomoglo...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice