Win 7 na UK Amamzonu jeftiniji i do 50%

poruka: 19
|
čitano: 2.084
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 na UK Amamzonu jeftiniji i do 50%
Amazon ne isporučuje softver u Hrvatsku.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Amazon ne isporučuje softver u Hrvatsku.

Istina. Ja sam čak gledao preko Microsoftovog dućana da uzmem download verziju ali ju se može kupiti samo ako si unutar EU. Tako da npr. Bugari i Rumunji mogu a kod nas se ne može.  Za poluditi.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan

Kakve su cijene npr u Sloveniji, Madjarskoj, Austriji...?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uf, stvaro velika vijest za ljude koji koriste windowse u ovoj regiji :D

Ionako ih je 99% piratsko...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dragi ,ne sudi sve po sebi!! Ima nas mnogo koji smo kupili Windowse!! A priča se o Sedmici koja je napravljena tak da ju baš i neće bit tak lako crackat!!

Zato ,bolje prvo uhvati zrak ,promisli ,pa onda napiši nešto pametno...

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Dragi ,ne sudi sve po sebi!! Ima nas mnogo koji smo kupili Windowse!! A priča se o Sedmici koja je napravljena tak da ju baš i neće bit tak lako crackat!!

jel ti to meni?  jer koliko ja znam samo me 2 osobe tako zovu, a sumnjam da si ti dovoljno zgodan da uletis u tu kategoriju :D

Osobno nisam platio komad software-a nikad (dobro, igre se ne računaju), OS-ove dobivam od firme kao i programe koje koristim, a da ne govorim gdje bi bio da moram plaćat sve one silne Catie i CAD-ove itd...

Činjenica je da je velika većina kućnih računala u ovoj regiji piratska, pa sad ti pi**i oko toga koliko hoćeš ali to se neće mjenjat tako skoro. A win7 će se cracknut identično lako kao i svi ostali OS-ovi iz M$-a. Ako misliš suprotno, onda bi tebi bilo bolje da prvo uhvatiš zrak, promisliš pa napišeš nešto što barem ne zvuči kao da radiš za M$... 

16 godina
neaktivan
Lightning kaže...

jel ti to meni?  jer koliko ja znam samo me 2 osobe tako zovu, a sumnjam da si ti dovoljno zgodan da uletis u tu kategoriju :D

Osobno nisam platio komad software-a nikad (dobro, igre se ne računaju), OS-ove dobivam od firme kao i programe koje koristim, a da ne govorim gdje bi bio da moram plaćat sve one silne Catie i CAD-ove itd...

Činjenica je da je velika većina kućnih računala u ovoj regiji piratska, pa sad ti pi**i oko toga koliko hoćeš ali to se neće mjenjat tako skoro. A win7 će se cracknut identično lako kao i svi ostali OS-ovi iz M$-a. Ako misliš suprotno, onda bi tebi bilo bolje da prvo uhvatiš zrak, promisliš pa napišeš nešto što barem ne zvuči kao da radiš za M$... 

Da ,upućeno je tebi ,sorry ako sam te nečim uvrijedio ,ali neki od nas si ne mogu priuštiti raditi na piratskom OS-u ili softveru.

Pogotovo kad u AutoCAD-u napravim projekt vrijedan milijune eura i da donesem klijentu na prezentaciju ,a sve na mašini mi je pirat.

Jednostavno bi me kao prvo bila sramota ,a kao drugo ,ko bi me shvatil ozbiljno?!

A i prestar sam da bi se igral sa crackovima!!

U neku ruku i jesam radil za M$ ovo proljeće i ljeto ,jel sam testiral Sedmicu i za to dobil Ultimate finalnu verziju i original ključ!

17 godina
neaktivan
Wow, daj i mene ubaci u te multimilijunske projekte u AutoCAD-u... ;)
16 godina
neaktivan

Pa ni ta jeftinjia verzija na Amazonu UK, baš i nije jeftina za Hrvatski standard. Oko 1700Kn za Ultimate verziju, to je

skupo.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Zašzo onda već postoji brdo aktivatora(crackova) za Wibdows 7.

Svaka zaštita koja izađe uvjek se razvali.

Tako je i bilo sa super nerazvaljivom Blue-ray zaštitom, sad ju svaki DVD rip razvali.

Da se i dalje ravijaju DVD Decrypter, DVD Shrink i oni bi ju razvalili.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 21:38 (Koja_pila).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

A priča se o Sedmici koja je napravljena tak da ju baš i neće bit tak lako crackat!!

7mica će biti scrackana prije službenog početka prodaje (22.10. ak se ne varam) - mark my words Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Dečki moji ,sve ja to znam ,samo o tome ovdje neću raspravljati ,jel to već spada u pirateriju i mogli bi se "dogoditi" kartoni. A to ,mislim da nikome ne treba!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 1:41 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Lightning kaže...

Da ,upućeno je tebi ,sorry ako sam te nečim uvrijedio ,ali neki od nas si ne mogu priuštiti raditi na piratskom OS-u ili softveru.

Pogotovo kad u AutoCAD-u napravim projekt vrijedan milijune eura i da donesem klijentu na prezentaciju ,a sve na mašini mi je pirat.

Jednostavno bi me kao prvo bila sramota ,a kao drugo ,ko bi me shvatil ozbiljno?!

A i prestar sam da bi se igral sa crackovima!!

U neku ruku i jesam radil za M$ ovo proljeće i ljeto ,jel sam testiral Sedmicu i za to dobil Ultimate finalnu verziju i original ključ!

čovjek očito priča o večini ljudiju, a ne o onima koji rade multimiljunske poslove u cad-u i još nadju vremena za testirat nove windoze... :)

16 godina
neaktivan
majkell kaže...

čovjek očito priča o večini ljudiju, a ne o onima koji rade multimiljunske poslove u cad-u i još nadju vremena za testirat nove windoze... :)

A tebi je nešto smiješno u tome kaj ja radim na originalnom OS-u i softveru? Ili ti je smiješna cijena projekta? Normalno to nisam radil sam ,stavil sam samo za primjer. Iskreno ,nisam stavil ni blizu koliko bi to na kraju trebalo biti!! (cijelo naselje na prostoru bivše Zagrepčanke u Heinzlovoj ulici u Zagrebu).

Ili je smiješno da sam našel vremena za testiranje Sedmice? Samo sam ju instaliral na PC i radil sve na njoj umjesto na XP-u ili Visti.

Ja znam da OS i softver kod nas nisu jeftini ,ali mi poslovnjaci moramo imati original i ipak mislim da smo mi u većini!!

A kad pogledaš da je cijena prosječnog kućnog PC-a ,recimo 5 tisuća kuna ,da se danas većina prodaje s predinstaliranim OS-om koji je original ,ko je u većini?

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Koja_pila kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Dečki moji ,sve ja to znam ,samo o tome ovdje neću raspravljati ,jel to već spada u pirateriju i mogli bi se "dogoditi" kartoni. A to ,mislim da nikome ne treba!!

Ako znaš zašto tvrdiš suprotno?Izlanuo se

"As to be expected, Microsoft responded to news today that Windows 7 activation had already been cracked by telling Betanews that customers should not pirate the operating system. But the company also said it was happy to hear that people wanted to install Windows 7."

Namigiva

Uvek se nađe način :D

Kada budem imao para da kupim operativni sistem (a da nemam ostale potrebe) onda ću ga uzeti.

Ovako za surfanje i igre je sasvim dovoljan piratski Windows 7.

Da ne mislite pogrešno, samo kažem da nemam para za originalni Windows 7, imam drugih obaveza na koje treba da potrošim one pare koje još ni nemam.

Kada mi se ekonomska situacija razvije, možda razmislim o kupovini originalnog OS-a i igara.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
17 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...

Pa ni ta jeftinjia verzija na Amazonu UK, baš i nije jeftina za Hrvatski standard. Oko 1700Kn za Ultimate verziju, to je

skupo.

Ček, a objasni mi za šta tebi treba Ultimate verzija, i šta ona tebi kao malom korisniku nudi više od one Home Premium?

17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

reci mi tko je to dovoljno lud da ti da OS ili CAD od 12.000 kuna za doma? da se svi tamo zaposlimo....

potpis :D
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

reci mi tko je to dovoljno lud da ti da OS ili CAD od 12.000 kuna za doma? da se svi tamo zaposlimo....

Pa kad imaš nekoliko stotina licenci u firmi, onda ti još jedna dvije ne znače ništa... pogotovo ako si "project manager", pa imaš malo više "utjecaja"

A čuj, što da ti kažem, nabavi koju diplomu ili doktorat iz strojarstva/elektrotehnike pa se javi, možda ti sredim nešto...

I 12k kuna je ako kupuješ single licence, kad ih kupuješ stotine postoje posebni ugovori... ne znam kako idu cijene jer ih nisam vidio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice