Web Browser problemi

poruka: 7
|
čitano: 2.170
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Web Browser problemi

Evo ovako vise mi je dosadilo stalno stekanje interneta probao sam sve zivo ali i dalje neznam zasto mi google chrome, opera , mozilla svaki browser mi zapinje igrice na fejsu i sve ostalo jako zapinje komp mi jeste slab ali sam vidio ljude koji imaju po 256 mb rama i sve bez problema radi . Moja konfa je 

Intel Celeron D Inside 2.53 Ghz overclockano na 2.85 , maticna ploca mi je ASRock 775i65GV , imam 768 mb ram ddr1 333 mhz i neznam zasto svaki browser zapinje i online igrice inace ovako COD2, 4 i ostale fps igrice koje moram instalirati da bih igrao su solidne sa 50 do 100 fps-a bez lagga ali online katastrofa . Molim pomoc u sto kracem roku {#} . Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Web Browser problemi

Bože sačuvaj!!

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 11:16 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Web Browser problemi
robyE kaže...

Evo ovako, vise mi je dosadilo stalno stekanje interneta. Probao sam sve zivo ali i dalje neznam zasto mi google chrome, opera , mozilla i svaki drugi browser zapinje u igricama na fejsu i svemu ostalom. Jako zapinje, komp mi jeste slab ali sam vidio ljude koji imaju po 256 mb rama i sve bez problema radi . Moja konfa je: 

Intel Celeron D Inside 2.53 Ghz overclockano na 2.85 , maticna ploca mi je ASRock 775i65GV , imam 768 mb ram ddr1 333 mhz. Ne znam zasto svaki browser i online igre zapinju. Inače ovako, COD2, COD 4 i ostale fps igrice koje imam instalirane  su solidne sa 50 do 100 fps-a bez lagga ali online katastrofa . Molim pomoc u sto kracem roku {#} . Hvala

Evo sad pročitaj tvoj post iznad u citatu koji sam ja prepravio u petnaest sekundi i tvoj orginalni, pa malo usporedi. Sa jako malo upotrebe mozga to može biti čitljivo i razumljivo. Iako i ovako nema baš puno smisla ali eto. A tvoj drugi problem je najviše u količini radne memorije (RAM) pa onda i u ostaku konfiguracije.

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 16:12 (zeko73).
12 godina
neaktivan
Web Browser problemi

Ja znam da je to malo rama ali kako onda npr moj frend iz razreda ima 512 mb rama i 1.8 proc i sve mu radi bez problema :D

0 0 hvala 0
15 godina
Web Browser problemi

Ti imaš stari procesor i stari kompjutor općenito, a tvoj frend iz razreda ima možda malo noviji procesor i kompjutor ali ne virujen da mu ide bez štekanja sa toliko malo RAM-a.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Web Browser problemi

probaj instalirat noviju verziju flash-a, testiraj si brzinu interneta

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Web Browser problemi

brzina neta mi je 4 mb/s install sam sve novo i flash i radi odlicno puno hvala isto tako evo sad sam bio u vimelu i kupio 2 gb rama :D hvala na pomoci obojici

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice