ovako... imam konfu: Intel Core 2 Duo E4700, 2GB DDR2, Sapphire Radeon HD 4850... Trenutačno mi je instaliran Windows XP Service Pack 3. Razmišljam staviti Windows Vista Ultimate 32-bit na svoj komp... da li mi se isplati jer uglavnom igram igre... Hvala!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavi si Vistu ona če bolje iskoristiti tvoj komp nego xp sa zastarjelima driverima koje se rjetko tko uopće trudi upgrejdat.
ubaci još rama, vista dosta uzima a tribat će ti za igre i nju
ok. stavit ću Vistu jer sam čitao da je Vista bolja u novijim igrama od XP-a...
2 gige su ti dosta, a možeš i još 2 stavit kad je jeftino
Ja imam 2 gige, i iz svih igrica izlazi trenutno (i iz krize!) nema onog da treba cekat 5 min da dođe k sebi. znaci dosta je ram-a.
2GB za Vistu je sasvim dovoljno. Samo ti stavi Vistu. Igre će radit jednako brzo, a neke čak i brže (primjer:Far Cry 2 na DX10).
pa neće dobit puno al šta je dat za 2gige ram-a 120kn, i onda je miran duže vrimena
vista je gladna meme i to 1066mhz
vista je gladna meme i to 1066mhz
je ali na 1066mhz leti a na 667mgz gamiže
hah , ma daj kakva Vista čovječe..skini neke najobičnije xp sp3 apdejtaj ih svake pol godine i neš imat nikakvih problema...
vista stvara više gluposti nego xp , al dobro tvoj odabir..a i fala bogu gutat ce ti dost rama kao što i gore piše...
vista je brza u skoro svim igrama (barem meni) jedino UT2004 ima pad fps-a za nekih 40 % ... dok u ostalim igrama radjenim na istom engineu su poboljsanja... isto vrijedi za UT3
pozdrav...jel mi se isplati stavit Vistu Ultimate na konfiguraciju navedenu ispod?...samo bih se želio nadovezati na ovu temu da bezveze ne otvaram novu...trenutno imam Win XP SP2 x64
pozdrav...jel mi se isplati stavit Vistu Ultimate na konfiguraciju navedenu ispod?...samo bih se želio nadovezati na ovu temu da bezveze ne otvaram novu...trenutno imam Win XP SP2 x64