Ja sam negdje pročitao da bi vista sp2 trebala izaći danas 19.5. ali mi ništa ne pokazuje osim za onaj nforce driver koji mi je već instaliran...
Vista sp2
- poruka: 156
- |
- čitano: 23.170
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja sam negdje pročitao da bi vista sp2 trebala izaći danas 19.5. ali mi ništa ne pokazuje osim za onaj nforce driver koji mi je već instaliran...
Jedan moderator je na TechNet-u odgovorio da ce se SP2 pojaviti sutra. Evo link: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036.aspx
SP2 napokon izasao. Vise informacija mozete naci na linkovima:
-x86 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a4dd31d5-f907-4406-9012-a5c3199ea2b3&displayLang=en
-x64 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=656c9d4a-55ec-4972-a0d7-b1a6fedf51a7&displayLang=en
Direktni linkovi:
i... jel ko probao jel ima kakvih promjena na bolje,lošije??
Kako je SP2 najpametnije instalirat,na link ili putem udate-a?
SP1 sam instalirao putem redovnog update-a win-a.
ja sam ga jučer skinuo sa MSDN-a i instalirao.
iskreno, ništa dramatično još nisam osjetio u pogledu poboljšanja performansi.
jedino što se obavezno treba imati SP1 da bi se instalirao SP2.
Kako se ponaša SP2 kod piratskih Windosa? Jel im miče aktivaciju ili aktivacija ostaje?!
Još jedno pitanje? Jel ovaj SP2 koji je danas izašao podržava i HR verziju Viste!?
ovo su samo linkovi za 5 language standalone nije za ostale,znaci nema za hr jezik,ako se nevaram ....
i... jel ko probao jel ima kakvih promjena na bolje,lošije??
Evo ja sam skinuo cijelu vistu sa sp2 i rdai odlicno bar za sad, aktivaciju(loader) pak sam skinuo od negdje drugdje i ide ko avion.
I primjetio sam da mi je windows experience index za procesor dalo ocjenu 5.4,a prije na sp1 mi je ocjena stalno bila 5.5
ja imam sp2 sa 1.3GB! sve tri platforme - x86, 64bit, itanium i all languages.
to je sa msdn-a. tamo se moze skidati sve verzije viste sa integriranim sp2
kada će biti kroz windows update
Evo na Win update je došla!SP2.
Evo na Win update je došla!SP2.
Kod mene je na eng, pa jos nista, samo neki important update za win search engine... Uglavnom, ne instaliram preko updatea nista, nego ce ici cista instalacija, samo da nadjem malo vremena da slipstreamam.
jel to sad stvarno izašla finalna verzija sp2. šta to znaći vista na hrvatskom, jel se to podrazumijeva da se ima instaliran language pack. da li mogu instalirat SP2 na takav windows sa instaliranim language packom.
meni kroz update nema vista sp2 za download.
s kojim programom mogu napraviti sleapstream windows vista sp2 sa dvd od windows vista ultimate sp1, nlite je bio za xp.
Ja sam si jos prije instalirao SP2 RC, hoce li meni uopce ponuditi na Update u SP2, ili da izbrisem ovaj... Ili kaj...
jel to sad stvarno izašla finalna verzija sp2. šta to znaći vista na hrvatskom, jel se to podrazumijeva da se ima instaliran language pack. da li mogu instalirat SP2 na takav windows sa instaliranim language packom.
meni kroz update nema vista sp2 za download.
s kojim programom mogu napraviti sleapstream windows vista sp2 sa dvd od windows vista ultimate sp1, nlite je bio za xp.
v- lite kažeš. evo sad sam ga skinuo i instalirao, ta nakon toga pojavi se ovo te kliknem na install i onda dobijem ovu stranicu
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=94BB6E34-D890-4932-81A5-5B50C657DE08&displaylang=en
, gdje je taj aik ili što je to već 1.35 GB težak.
da li to moram instalirati ili ne. princip sleapstreama mi je jasan, tj. bar znam kako je bilo sam xp-om, nadam se da je isto i sa vliteom
da vidio sam gore linkove, ali me malo zbunilo to jer ne znam, da li sp2 podržava hr verziju viste, a mene zanima da li je hr verzija viste ako imaš instaliran onaj croatian language pack ili što već, dok onda ovaj je odgovorio da su to linkovi za 5 language standalone.
imas na jednom od prijasnjih bugova kompletan v-lite tako da nemoras skidat,osim ako ne kupujes bug ,onda moras
a sto se tice preko updatea nece doci kod onih s hrvatskim jezikom dok ne izadje sp2 all languages standalone sto bi trebalo biti koji dan kasnije
Vjerojatno,ali ja evo sad pod SP2 lijepo pišem ,čekao sam redovito da se službeno pojavi i sad instalirana ....još ništa ne mogu reći jer
je tek sat vremena na SP2.Engl.verzija naravno.Možda i jest do "naške" verzije da se mora čekati.
http://i40.tinypic.com/52gf2f.jpg evo pojavila se kroz windows update. os je vista bussines sp1, na kojem nema instaliranog language packa.
na visti ultimate sp1 sa instaliranim croatian language packom, vista sp2 se ne pojavljuje kroz windows update, barem zasad.
Dosla je meni u 23h na update.
A i rece covjek gore.
Ne primjecujem nikakvu razliku jos,a sumnjam i da cu primjetit.
Da, instalacija je jako brza. Sada imam SP2 na Visti x86 i Serveru 2008 x86.
Međutim, kada idem instalirati SP2 na x64 Vistu komp mi se nakon restarta jednostavno smrzne!? Ostane na Stage 3 na 0% i komp se smrzne.
Restart ništa ne mjenja. Ako ga pokrenem u safe modu, završi instalaciju do kraja i onda (nakon ~30 minuta) javi da ipak nije mogao instalirati SP2 do kraja jer nije mogao pokrenuti neki servis (da bar kaže koji servis). Nakon toga napravi rollback promjena i kao da se ništa nije dogodilo.
Svašta!
Da, instalacija je jako brza. Sada imam SP2 na Visti x86 i Serveru 2008 x86.
Međutim, kada idem instalirati SP2 na x64 Vistu komp mi se nakon restarta jednostavno smrzne!? Ostane na Stage 3 na 0% i komp se smrzne.
Restart ništa ne mjenja. Ako ga pokrenem u safe modu, završi instalaciju do kraja i onda (nakon ~30 minuta) javi da ipak nije mogao instalirati SP2 do kraja jer nije mogao pokrenuti neki servis (da bar kaže koji servis). Nakon toga napravi rollback promjena i kao da se ništa nije dogodilo.
Svašta!
http://www.winvistaside.de/downloads/systemtools/vista-update-integrator-47/61/
Program za slipstream Viste i SP. Dosta jednostavan,radi dobro,treba imati NET framework 2.0 i to je to...