Vista sp2

poruka: 156
|
čitano: 23.170
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista sp2?

Ja sam negdje pročitao da bi vista sp2 trebala izaći danas 19.5. ali mi ništa ne pokazuje osim za onaj nforce driver koji mi je već instaliran...

http://vfrhr.forumotion.com/forum.htm Forum je nov pa nema baš puno matereijala niti članova...Tražim moderatore.

0 0 hvala 0
16 godina
Vista sp2?
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Vista sp2?
btoneh kaže...

Ja sam negdje pročitao da bi vista sp2 trebala izaći danas 19.5. ali mi ništa ne pokazuje osim za onaj nforce driver koji mi je već instaliran...

Nemam rijeci na ovu cudnu misao ovog covijeka al jbg.
16 godina
pirat kaže...
btoneh kaže...

Nemam rijeci na ovu cudnu misao ovog covijeka al jbg.
 Malo je fulao
Znam da je izašla RC ali navodno da uz novi Server 2008 sp2 se može skinut vista sp2
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina
neaktivan

Jedan moderator je na TechNet-u odgovorio da ce se SP2 pojaviti sutra. Evo link: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036.aspx

17 godina
neaktivan

SP2 napokon izasao. Vise informacija mozete naci na linkovima:

-x86 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a4dd31d5-f907-4406-9012-a5c3199ea2b3&displayLang=en

-x64 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=656c9d4a-55ec-4972-a0d7-b1a6fedf51a7&displayLang=en

Direktni linkovi:

-x86 http://download.microsoft.com/download/E/7/7/E77CBA41-0B6B-4398-BBBF-EE121EEC0535/Windows6.0-KB948465-X86.exe

-x64 http://download.microsoft.com/download/4/7/3/473B909B-7B52-49FE-A443-2E2985D3DFC3/Windows6.0-KB948465-X64.exe

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 12:09 (bok!).
17 godina
neaktivan
Vista sp2?

i... jel ko probao jel ima kakvih promjena na bolje,lošije??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2?

Kako je SP2 najpametnije instalirat,na link ili putem udate-a?

SP1 sam instalirao putem redovnog update-a win-a.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista sp2?

ja sam ga jučer skinuo sa MSDN-a i instalirao.

iskreno, ništa dramatično još nisam osjetio u pogledu poboljšanja performansi.

jedino što se obavezno treba imati SP1 da bi se instalirao SP2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2?

Kako se ponaša SP2 kod piratskih Windosa? Jel im miče aktivaciju ili aktivacija ostaje?!

Još jedno pitanje? Jel ovaj SP2 koji je danas izašao podržava i HR verziju Viste!?

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2?

ovo su samo linkovi za 5 language standalone nije za ostale,znaci nema za hr jezik,ako se nevaram ....

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sivi kaže...

i... jel ko probao jel ima kakvih promjena na bolje,lošije??

Ima manje grešaka u Event Logu.. inače ništa značajno i vidljivo.. miče i onaj half-open limit zbog kojeg ljudi patchaju tcpip.sys..
Ja instalirao još početkom petog, par dana nakon što je je leechnut... imao je 450 mega, to je valjda bio 5 Language standalone, koji se još nije pojavio.
Na mojoj legalnoj Visti, instalacija je trajala oko sat vremena, sa 2 ili tri reboota, ne sjećam se.
16 godina
Vista sp2?

Evo ja sam skinuo cijelu vistu sa sp2 i rdai odlicno bar za sad, aktivaciju(loader) pak sam skinuo od negdje drugdje i ide ko avion.

I primjetio sam da mi je windows experience index za procesor dalo ocjenu 5.4,a prije na sp1 mi je ocjena stalno bila 5.5

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 17:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista sp2?

ja imam sp2 sa 1.3GB! sve tri platforme - x86, 64bit, itanium i all languages.

to je sa msdn-a. tamo se moze skidati sve verzije viste sa integriranim sp2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2?

kada će biti kroz windows update

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo na Win update je došla!SP2.

Private
17 godina
Private kaže...

Evo na Win update je došla!SP2.

Ja još uvijek nemam SP2 na updateu... Vjerojatno zato što je moja Vista na HR. 
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Vista sp2?

Kod mene je na eng, pa jos nista, samo neki important update za win search engine... Uglavnom, ne instaliram preko updatea nista, nego ce ici cista instalacija, samo da nadjem malo vremena da slipstreamam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2?

jel to sad stvarno izašla finalna verzija sp2. šta to znaći vista na hrvatskom, jel se to podrazumijeva da se ima instaliran language pack. da li mogu instalirat SP2 na takav windows sa instaliranim language packom.

meni kroz update nema vista sp2 za download.

s kojim programom mogu napraviti sleapstream windows vista sp2 sa dvd od windows vista ultimate sp1, nlite je bio za xp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 23:31 (sage).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2?

Ja sam si jos prije instalirao SP2 RC, hoce li meni uopce ponuditi na Update u  SP2, ili da izbrisem ovaj... Ili kaj... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sage kaže...

jel to sad stvarno izašla finalna verzija sp2. šta to znaći vista na hrvatskom, jel se to podrazumijeva da se ima instaliran language pack. da li mogu instalirat SP2 na takav windows sa instaliranim language packom.

meni kroz update nema vista sp2 za download.

s kojim programom mogu napraviti sleapstream windows vista sp2 sa dvd od windows vista ultimate sp1, nlite je bio za xp.

da, izasla je finalna verzija sp2: imas link za download par postova prije i za x64 i x86 verziju
slipstream radis sa programom v-lite. 
17 godina
Vista sp2?

v- lite kažeš. evo sad sam ga skinuo i instalirao, ta nakon toga pojavi se ovo te kliknem na install i onda dobijem ovu stranicu 

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=94BB6E34-D890-4932-81A5-5B50C657DE08&displaylang=en

, gdje je taj aik ili što je to već 1.35 GB težak.

da li to moram instalirati ili ne. princip sleapstreama mi je jasan, tj. bar znam kako je bilo sam xp-om, nadam se da je isto i sa vliteom

da vidio sam gore linkove, ali me malo zbunilo to jer ne znam, da li sp2 podržava hr verziju viste, a mene zanima da li je hr verzija viste ako imaš instaliran onaj croatian language pack ili što već, dok onda ovaj je odgovorio da su to linkovi za 5 language standalone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 23:50 (sage).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2?

imas na jednom od prijasnjih bugova kompletan v-lite tako da nemoras skidat,osim ako ne kupujes bug ,onda moras

a sto se tice preko updatea nece doci kod onih s hrvatskim jezikom dok ne izadje sp2 all languages standalone sto bi trebalo biti koji dan kasnije

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 23:52 (dadododo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno,ali ja evo sad pod SP2 lijepo pišem ,čekao sam redovito da se službeno pojavi i sad instalirana ....još ništa ne mogu reći jer
je tek sat vremena na SP2.Engl.verzija naravno.Možda i jest do "naške" verzije da se mora čekati.

Private
17 godina
Vista sp2?

http://i40.tinypic.com/52gf2f.jpg evo pojavila se kroz windows update. os je vista bussines sp1, na kojem nema instaliranog language packa.

na visti ultimate sp1 sa instaliranim croatian language packom, vista sp2 se ne pojavljuje kroz windows update, barem zasad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 2:42 (sage).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista sp2?

Dosla je meni u 23h na update.

A i rece covjek gore.

Ne primjecujem nikakvu razliku jos,a sumnjam i da cu primjetit.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Vista sp2

Evo ga preko redovnog update-a. Nabrzaka se instalira...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Vista sp2

Da, instalacija je jako brza. Sada imam SP2 na Visti x86 i Serveru 2008 x86.

Međutim, kada idem instalirati SP2 na x64 Vistu komp mi se nakon restarta jednostavno smrzne!? Ostane na Stage 3 na 0% i komp se smrzne.

Restart ništa ne mjenja. Ako ga pokrenem u safe modu, završi instalaciju do kraja i onda (nakon ~30 minuta) javi da ipak nije mogao instalirati SP2 do kraja jer nije mogao pokrenuti neki servis (da bar kaže koji servis). Nakon toga napravi rollback promjena i kao da se ništa nije dogodilo.

Svašta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Vista sp2
Elles D. kaže...

Da, instalacija je jako brza. Sada imam SP2 na Visti x86 i Serveru 2008 x86.

Međutim, kada idem instalirati SP2 na x64 Vistu komp mi se nakon restarta jednostavno smrzne!? Ostane na Stage 3 na 0% i komp se smrzne.

Restart ništa ne mjenja. Ako ga pokrenem u safe modu, završi instalaciju do kraja i onda (nakon ~30 minuta) javi da ipak nije mogao instalirati SP2 do kraja jer nije mogao pokrenuti neki servis (da bar kaže koji servis). Nakon toga napravi rollback promjena i kao da se ništa nije dogodilo.

Svašta!

Pa evo meni je na x64 instalacija prošla bez problema...
Freak Show Inc.
16 godina

http://www.winvistaside.de/downloads/systemtools/vista-update-integrator-47/61/

Program za slipstream Viste i SP. Dosta jednostavan,radi dobro,treba imati NET framework 2.0 i to je to...

Gigabyte P35DS4 Core Duo E6850 3Ghz 2Gb RAM Nvidia 8600 GTS HD Hitachi 500Gb
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice