Vista instalacija problem?

poruka: 7
|
čitano: 1.726
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi imam jedan problem...naime sprzim vistu na dvd i stavim bootat i nikako se nezeli ocitat...nakon tog stavim dvd opet u laptop dok se podigne windows i tada vise dvd neradi :S
tako sam vec probo 4-5 dvda i uvijek isto..do sad nisam imao takvih problema:... zna li netko nacin kako da reinstaliram windows..neznam zasto nece bootat?
jel moguce ono preko usba kao gledo sam al nisam bas skuzio? pa ako ima netko neki prijedlog kak da reinstaliram bio bi zahvalan? ili kako to prek usb...ugl bilo sta samo da reinstaliram...

Molim vas pomoc!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako si je skinuo preko torrenta probaj drugu modza nesto vazno fali.Ili jesi dobro sprzio CD?

Stavi najmanju mogucu brzinu i pazi da ti bude instalacije direktno preko .exe jer mozda trebas preko nekog programa kojeg nemas na kompu.

EDIT:Zasto uopce stavljas Vistu? Sad ima 7 pun K****c na torrentima.

Get out to life!NOW
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 17:00 (fico_1504).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Vista instalacija problem?
gwdesign kaže...

Ljudi imam jedan problem...naime sprzim vistu na dvd i stavim bootat i nikako se nezeli ocitat...nakon tog stavim dvd opet u laptop dok se podigne windows i tada vise dvd neradi :S
tako sam vec probo 4-5 dvda i uvijek isto..do sad nisam imao takvih problema:... zna li netko nacin kako da reinstaliram windows..neznam zasto nece bootat?
jel moguce ono preko usba kao gledo sam al nisam bas skuzio? pa ako ima netko neki prijedlog kak da reinstaliram bio bi zahvalan? ili kako to prek usb...ugl bilo sta samo da reinstaliram...

Molim vas pomoc!!!

Imaš jako loše medije. Kupi neki kvalitetniji DVD (Verbatim, Traxdata) i sprži minimalnom brzinom. Ako ne proradi, imaš krivi image ili ti pržilica/čitač ne valja. Možda image ne pržiš kako treba. Koji program koristiš?

fico_1504 kaže...

Ako si je skinuo preko torrenta probaj drugu modza nesto vazno fali.Ili jesi dobro sprzio CD?

Stavi najmanju mogucu brzinu i pazi da ti bude instalacije direktno preko .exe jer mozda trebas preko nekog programa kojeg nemas na kompu.

EDIT:Zasto uopce stavljas Vistu? Sad ima 7 pun K****c na torrentima.

Šta Visti fali? Možda ima org ključ a nema DVD pa je ide inst (ja sam kupio za 15€ org ključ, skinuo čisti image sa torrenta i instalirao Vistu. Isto tako za Sedmicu - dobio ključ od MSa (Windows 7 Pro) i skinuo image sa torrenta.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

do dvd-a nije probao sam Princo,Verbatian... (kak se vec pise)
dvd citac isto nije jel normalno ocitava sve dvd-e i isti taj dok se nesprzi windows na njega..
a windows sam skinuo i to vec 3 verzije i uvijek isto :S a za przenje imaga koristim dvd dycriptor...probo sam i sa magic iso :S

Sto se tice viste...i win 7.. korisito bi ja sedmicu..samo sto mi se cini da driveri i sve jos nije kako treba bar za moj laptop asus m50vn...
ako znas povjerljivo da sad sve sljaka kak treba onda druga prica...jel sam prije kad je doso tek ono prva verzija kao drvieri su bili uzas tak da

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 17:35 (gwdesign).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To je sve ok.. Mediji su ok, probaj još jednom samo sa 4x (sa DVD decrypterom, nemaš što fulati, svaki image dosad je dobro spržio).

Kad sprži, stavi DVD u komp, resetiraj ga i stisni F10 ili koju već tipku za boot menu, odaberi DVD ili u BIOSu podesi da se diže sa DVDa (First boot device... DVD-ROM). Mora proraditi.

EDIT: ako postoji driver za Vistu, radi i na Win7 100%, provjereno.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 17:36 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan

e jbg imam jos samo ovih traxdata dvda jel moze na te?
a sto se tice win 7 naci ja sam uz laptop dobio cd s driverima za vistu..oces rec da samo to instaliram i sve je noramlno na sedmici kao sto mi je na visiti?
Mozes mi samo rec kakva je sedmica da li je dosta bolja od viste..? sto se tice preformansa,....?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Može i traxdata, i oni su ok.

Driveri od Viste rade na Win7 100% jer je u osnovi isti OS.

Kao što sam rekao, Vista i 7 su praktički identični - 90% jednaki i performanse mogu biti samo bolje. Ako imaš org Vistu. prelazak na Win7 se ne isplati. Inače - da.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice