Stavljanje tipkovnice u Windowsima natrag na HR

poruka: 8
|
čitano: 1.655
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim hitnu pomoc

Ovako inst. sam novi windows xp sa sp3 i pri instalaciji sam stavio da mi bude tipkovnica i na hrv i na eng....e sad.....meni je tip na eng(z mi je y)i takve ostale stvari.....kao sta znate vec........e sad kako da stavim da mi bude tipkovnica na hrv.....jel se to ikako moze....pomozite ljudi......HVALA UNAPRIJED

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Molim hitnu pomoc

U taskbaru ćeš vidjeti da ti piše HR ili EN, desni klik na to, uđeš u opcije i podesiš.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Molim hitnu pomoc
Mayales kaže...

U taskbaru ćeš vidjeti da ti piše HR ili EN, desni klik na to, uđeš u opcije i podesiš.

Daj nemogu naci taj taskbar i hr ni eng...daj malo objasni....nikad mi se to jos nije dogodilo
17 godina
protjeran
Molim hitnu pomoc

Strpi se evo slike...

E sad, taskbar ti je skroz na dnu i tamo trebaš naći HR.

Taskbar ti je ovo dole gdje piše start i tu potraži HR Taskbar ti je ovo dole gdje piše start i tu potraži HR
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 14:00 (Mayales).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Strpi se evo slike...

Aj hvala
17 godina
neaktivan
Molim hitnu pomoc

control panelu-regional and language options-Languages tab-Details i otvori se Text Services,u tom prozoru što se otvorio imaš tipku add tamo pritisni i dodaj hrvatki,a zatim izbriši engleski i to bi moralo biti to.

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

control panelu-regional and language options-Languages tab-Details i otvori se Text Services,u tom prozoru što se otvorio imaš tipku add tamo pritisni i dodaj hrvatki,a zatim izbriši engleski i to bi moralo biti to.

E hvala puno....jesam napravio sam to....sve sljaka..........hvala jos jednom......
17 godina
neaktivan
Molim hitnu pomoc

No problems i drugi put.

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice