- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeri koliko se programa diže zajedno sa Windows-om. Znači u polje run upiši naredbu msconfig pa klik na startup. Pokazaće ti koji se sve programi dižu zajedno sa Windows-om. Možeš isključiti određene programe kao npr RealPlayer Adobe Reader i slično. Moraš biti pažljiv jer se može desiti da isključiš nešto bitno. Ako nisi ovo ranije radio potraži pomoć prijatelja. Također skeniraj računar nekim ozbiljnijim antivirusom npr NOD32 i CCleanerom i uradi defragment HDD-a.
Koja ti je Zvucna Kartica? instaliraj ponovo driver za nju i trebalo bi da sljaka
VIA HD Audio Deck...to sam si i mislio...samo sam htio potvrdu ;) kaze mi da su svi drive-eri obnovljeni na zadnjoj inacici...to me isto sad zbunjuje...
Ovo me zvuči kao da je zaražen virus ako nije instalirana antivirus.
Prvo pokreni malwarebites i neka pokrene scan.
Drugo, ako ne nađe ništa onda stavi MSE i nek pokrene scan.
Treće, ako je dobiven Cd ok, ak nije onda trebaš s Asusove skinit sve drivere i pržit na dvd za svaki slučaj.
Četvrto, ako nebude riješio probleme, tada reinstaliraš na sve čisto, kad digneš novu win i stavi potrebne drivere, onda odeš na provkjeru WGa i nakon provjere dobiva MSe i to instaliraš i nakraju updejtaš i poslije možeš instalirat potrebni prigrame ako redovno koristiš.
Nije poželjnio biti bez anrtivirus a pokupe je dok posluša na webu npr youtube jer web ima dosta skriveni virus pa se svako napada neki uspije probit na računalo/laptop a neki ne uspijual ovisno kako ko brani antivirusni programi.
Windows Defender ti je nikakva zaštita od virusa. Instalraj Eset Smart Security 5 http://www.eset.com/download/home/ i osvježi definicije virusa pa skeniraj njime kompletan sistem ( program možeš koristiti i nakon što ti istekne trial jer ključeve možeš naći na Facebook-u). Mislim da Home Premium možeš prevesti tako što ćeš preko Windows Update instalirati željeni jezik pa ga aktivirati po default-u. Znam da se to ne može učiniti sa Home Basic verzijom. Proguglaj....
Što se tiče antivirusnih programa ima posebna tema na forumu. Ja lično koristim ovaj što sam ti preporučio jer osim vrhunske detekcije najmanje od svih opterećuje sistem i može se instalirati na stare kompjutere. Da bi bio siguran da ti kompjuter nije zaražen prvo skeniraj kompletan sistem pa javi rezultat.
Drago mi je da si rjesio problem.