Problem s instalacijom Vista SP1 x64

poruka: 7
|
čitano: 2.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ne mogu instalirati Vista Service Pack1 64-bit jer da to učinim trebam ukloniti hrvatski display language, a kada kliknem remove vista počne deinstalirati, no nakon 10-ak sekundi piše failed.

Preklinjem vas za pomoć PPL!!  *beg*

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s instalacijom Vista SP1 x64

Nazovi 0800 300 300 sutra do 16 sati. Ako piše failed, a rješenje nisi našao nigdje na netu, mislim da ti tu nitko osim MS-a ne može pomoći...

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Eh ovako uradi prije nego sto istaliras taj sp1, otidi u control panel i language options i ukolni sve sto ti stoji na hrvatskom i stavi na engleski za to ce ti mozda traziti i cd od viste i onda pokreni tu instalaciju i trebalo bih ti moci, a ne da preko te instalacije to uklanjas kako sam te ja skontao...

Ako i ovo ne pomogne zovi onaj broj naravno ako ti je vista orginal

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Se uopće isplati instalirati SP1??

Čitao sam po dosta foruma (i MS blog) da ekipa ima dosta problema sa SP1.

0 0 hvala 0
17 godina
ja ti preporučam da si deistaliraš vistu i instaliraš ju s SP1 jer u BUG u piše kako vista piše da je preporučljivo napravit frišku kopiju viste.
Naravno ako toliko žarko želiš SP1!
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
ja ti preporučam da si deistaliraš vistu i instaliraš ju s SP1 jer u BUG u piše kako vista piše da je preporučljivo napravit frišku kopiju viste.
Naravno ako toliko žarko želiš SP1!
 Instalirao sam SP1 na već postojeću instalaciju i za sada nemam problema.

Dosta aplikacija se brže pokreće, više ne blokira u radu (tj. dobro određuje prioritete procesima), pretraživanje diskova je bolje.... za sada :D

Metoda uzaludnih pokušaja postoji!!!1
17 godina

Nemam problema s SP1 za Vistu... Dosta je ubrzala rad, prijenos podataka pogotovo ne neke eksterne jedinice. Sustav "lakše diše". Problemi se mogu javiti kod onih koji imaju nekompatibilne drivere sa SP1. Ako se pokrene update, in ako ga ne vidite, tada je vjerovatno problem u nepodrživim driverima. Netko tko pak nemože izdržati, može skinuti SP1 sa službene stranice, ali tada postoji mogučnost sa problemima.

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice