Preporuka operativnog sistema za moje računalo

poruka: 13
|
čitano: 2.316
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win xp????? koji

ovako... dali mi netko moze preporucit koje windoze da si stavim na stariji lap koji sluzi samo za surfanje. e sad jel se isplati stavit nesto od micro xp-a    yetios ili tajva nekakav... daj nasvaso sam se pa ne vidim.... kad se zbudim sredim post da ne nasto lici... al reko ako slucjajno do jutra netko vidi temu mozda mi da prijedlog pa totalno izbreshemo post... 

htjeo bi da win imaju sto manje procesa od 12-15max

i ispricavam se moderartorima.... nije zajebancija,bas san se napio a to mi treba za asztra pa reko mozda dobijem odg pprije nego se zbudim,...   hvala ljudi!!!! lepi pozz i sutra sam ko nov i opet stari i pristojni momak.. samo vas molim da me ne zvrjedjate....

hitnoooooo je pa reko onda bolje sad postavit temu nego u 15h kad se zbudim a navecer lap mora bit bombona :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win xp????? koji
to su sve iligalni windowsi koji su natrpani svacim mozda i virusim najbolje je orginalni xp
A ako oces surfat uzmi linux
Neznam di se ide za to .
16 godina
neaktivan
Stavi neku mini linux distribuciju, bilo je 'predstavljanje' u BUGu, imaju max 300Mb
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
protjeran
Win xp????? koji

ma dajte momci kak vi božji linuks pa to je program za nepismene , lipo ti mooj čovik stavi dobar stari XP pro i bar češ nač sve drajvere za lap

a da če taj lap bit bonbon sori ali neče more bit samo otpadni papirič od bonbona

I Jadantisi
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
probaj win 7 starter on ima ogranicene procese.
BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
16 godina
neaktivan
Win xp????? koji

Nabavi Windows XP Dark Edition, ako ništa, bar jebački izgleda.

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Nabavi Windows XP Dark Edition, ako ništa, bar jebački izgleda.

I ima sve drivere.... Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
16 godina
neaktivan

Sad kad se probudiš, prvo uzmi Voltaren rapid, a onda probaj Tiny XP...

17 godina
neaktivan
giga kaže...

ma dajte momci kak vi božji linuks pa to je program za nepismene , lipo ti mooj čovik stavi dobar stari XP pro i bar češ nač sve drajvere za lap

a da če taj lap bit bonbon sori ali neče more bit samo otpadni papirič od bonbona

Baš suprotno, to je operacijski sustav za vjerojatno puno pismenije ljude od tipičnih korisnika windowsa (čitaj: jedino što ja znam o kompjuterima je slušati narodnjake u WMPu, sramotiti se po facebooku i pisati u wordu). A te tri stvari se mogu raditi jednako lako i na linuxu čak i da samo boot-aš s CDa bez instalacije.

Što se tiče drivera ja osobno ih nisam uopće trebao tražiti jer nisam morao instalirati ni jedan jadini dodatni driver za svoj laptop kad sam zadnji put koristio Ubuntu v8.10 i sve je radilo savršeno odmah nakon instalacije OSa.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
giga kaže...

ma dajte momci kak vi božji linuks pa to je program za nepismene, lipo ti mooj čovik stavi dobar stari XP pro i bar češ nač sve drajvere za lap

1. linuks nije program

2. hm, da....

16 godina
neaktivan
giga kaže...

A i vidi se ko je nepismen, ti nemaš pojma o Linux-u a tu nesto trabunjaš (ne razumijem te niti svaku drugu rijeć). Nisam protiv Win XP al ipak ga ne vrijeđam. Ova tema je smiješna. (ne)Pozdrav

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
17 godina
neaktivan
Win xp????? koji

Uzmi svoj XP Pro cd i nLite, makni sve što ti ne treba i napravi svoj instalacijski cd, legalno i bez virusa.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win xp????? koji

ljudi pozdrav... jos jednom se ispricavam za prvi post posto je malo neozbiljan...

to sam zaboravio napomenut jer sam predpostavio da ce bit linux prijedloga, sve to stoji al ujak je previshe smotan a linux mu se ne svidja, navikao se na xp tako da, nis od linuxa al to sam mu vec predlozio...

e sad sam ja maloprije na svojoj kanti u virtualci digo yetiOS ima 25 procesa i nije loshe za ono sto ujaku treba, a to je samo pogledat pokoji film i zujat netom ovak to nekak izgled al budem jos nesto tokom dana isprobao pa se odlucim...

mislim da bi s ovih 25 proca isao bar 40% brze nego sad.... mislim da bi s ovih 25 proca isao bar 40% brze nego sad....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice