Pitanje u vezi registracije

poruka: 18
|
čitano: 6.454
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, pred nekoliko dana sam stavio Windows 7 64-bit na novi komp. Pokušavam upisati serial da bi mi Windows bio genuine ali kada god upišem kod ne piše mi da je kod kriv nego da mi fali nešto u vezi BIOS-a, neki update ili tako nešto, gledao sam na stranici od matične i ništa nisam našao, matična je ASrock 890FX Deluxe4. Molim pomoć :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi registracije

Uslikaj (ili zapiši) kaj ti to fali i postaj!!

A ako se neda aktivirati ,zovi 0800 300 300 (08 - 20 h ,pon - pet) i probaj aktivaciju preko telefona!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 19:37 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

a od kuda ti windowsi?

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako, ispiše mi ovako:  Code: 0xC004F063

Description: The Software Licencing Service reported that the computer BIOS is missing a required licence.

To je sve što mi ispiše :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Ovako, ispiše mi ovako:  Code: 0xC004F063

Description: The Software Licencing Service reported that the computer BIOS is missing a required licence.

To je sve što mi ispiše :/

da preformuliram pitanje, jel to bio neki oem/recovery cd sa windowsima?

15 godina
neaktivan

Ne, bio je CD sa Windows-ima, original...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno DVD ,ne CD !

Očito je u pitanju neka OEM verzija Windowsa ,za točno određeni PC (HP ,Dell ,ASUS) ,koja se može aktivirati samo na njemu ,jel samo one traže (i trebaju) licencu u BIOS-u!

Nazovi sutra MS Hrvatska na broj u mojem postu ,objasni u čemu je problem i možda (mada nisam siguran) dobiješ aktivacijski kod!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 20:57 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Dobro, a šta ako mi nedaju kod, koja je onda opcija popravljanja, ima neki software? I btw, nije OEM, komp sam sam složio i kupio windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema 'popravljanja' ako si kupio dobit ćeš aktivaciju, međutim, pošto je ovo ASUSov bios-kod, sumnjam.. eventaulno s nekim loaderom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

ASrock-ov*, btw sada je ok registrirao sam se, našao sam neki program koji riješava te errore, hvala svejedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedini program koji rješava takve greške je loader ,što znači da ti Windowsi sada nisu Genuine!!

Ako griješim ,slobodno stavi link da vidimo taj program!

Edit :

Imaj na umu ,da u slučaju loadera i sličnih programa prvo pročitaš

Pravila ponašanja!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 12:03 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

a vidiš da pol informacija ne daje.....

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nije istina da je loader, niti je istina da je to jedini način koji riješava errore! Ako te baš zanima program je RegCure. I uostalom ja nisam dužan nikakve informacije davati koje ne želim.
14 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...
Nije istina da je loader, niti je istina da je to jedini način koji riješava errore! Ako te baš zanima program je RegCure. I uostalom ja nisam dužan nikakve informacije davati koje ne želim.

Onda nisi ni duzan ni postavaljati problem, ako su te pitali reci jer je mozda bas u tome stvar to sto krijes, svacas budi fer prema forumu i dobit ces odgovor na svako pitanje,

i da odma predjemo na stvar

ti si vjerovatno instaliro ultimate a to je licenca za bussines, recimo

uzivaj

15 godina
neaktivan

Šta krijem? Jesam neku informaciju sakrio? Ja mislim da nisam. I uostalom makar nisam koristio loader, ako imaš originalan Windows i licenca ne radi koristit loader nije ilegalan koliko ja znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni se čini da ti pokušavaš instalirati windowse sa torrenta sa nekim OEM ključem (sa nekog laptopa vjerojatno) na svoj PC.

Neće ići.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Šta krijem? Jesam neku informaciju sakrio? Ja mislim da nisam. I uostalom makar nisam koristio loader, ako imaš originalan Windows i licenca ne radi koristit loader nije ilegalan koliko ja znam.

slušaj,

kao prvo nije lijepo od tebe što ljudima koji ti žele pomoći daješ TD, prije svega to govori više o tebi osobi nego o njihovom (ne)znanju, što se tiče tvog problema, prije svega nauči se izražavati, to je nešto što će ti cijelog života trebati, nadalje, nauči definirati problem jer pola stvari nisi naveo i zadnja stvar, koliko ja znam razno razni loaderi i slične stvari mijenjaju sistemske datoteke a to nije legalno a s druge strane originalan Windows i valjana licenca moraju radit

16 godina
neaktivan

Dečki ,ne trošite više energiju i svoje prste!! Nema smisla!!

A ti Sejki ,provjeri sad svoje Windowse ovdje jesu li sad legalni!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice