Originalni Windows 7 zaključana tema

poruka: 28
|
čitano: 13.859
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

Dali netko ima link za slike ili video kako izgledaju legalni Windowsi 7 .. i koja je razlika od piratskih verzija Windowsa 7 ?

(:

0 0 hvala 0
15 godina
Originalni Windows 7

lolSmijeh

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

Isto izgledaju.

XD

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 16:43 (zoran010).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

Izgleda isto, s time što na Windows Updateu možeš pokupiti Microsoftow WGA koji će ti otkriti da nemaš originalni primjerak i dosađivati ti.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 16:51 (LeeMoon).

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Originalni Windows 7

Ja sam imo i piratsku i orginalnu verziju sve je isto...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Originalni Windows 7

sto je sa topicom od prije 5 minuta, jesmo li pomogli,ako jesmo javi tamo,tako da modovi lockaju.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Originalni Windows 7

jeste , i to puno .. idem skoknuti tamo da napišem da je riješeno

(:
17 godina
Originalni Windows 7

:)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Razlika je u ključu koji se koristio kod aktivacije. U 99% slučajeva, pirati imaju oem ključ. Pogledaj pod Computer Propeties. Ako na kraju piše OEM, vrlo vjerojatno je pirat. Kako provjerit? Skini WAT. Ako on kaže da su windowsi pirat, vrlo vjerojatno jesu. Doduše, kad se stave noviji aktivatori, ni WAT ne kuži da je riječ o piratu. Ako takav stroj prolazi WAT a ima OEM kod PID (slika), zatraži račun ili COA naljepnicu.

Ako nema COA naljepnice ili OEM ključa (+ račun), to je pirat Ako nema COA naljepnice ili OEM ključa (+ račun), to je pirat
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Dali netko ima link za slike ili video kako izgledaju legalni Windowsi 7 .. i koja je razlika od piratskih verzija Windowsa 7 ?

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Razlika je u ključu koji se koristio kod aktivacije. U 99% slučajeva, pirati imaju oem ključ. Pogledaj pod Computer Propeties. Ako na kraju piše OEM, vrlo vjerojatno je pirat. Kako provjerit? Skini WAT. Ako on kaže da su windowsi pirat, vrlo vjerojatno jesu. Doduše, kad se stave noviji aktivatori, ni WAT ne kuži da je riječ o piratu. Ako takav stroj prolazi WAT a ima OEM kod PID (slika), zatraži račun ili COA naljepnicu.

ja imam oem , ali je WAT prošao .. instalirao se onaj update kb971033 i komp se restartal i sve je bilo po starom, znaci prošao je

(:
16 godina
odjavljen

A sad bi fino mogao popušiti karton jer tražiš pomoć oko piratskog softvera Belji se

A ja nisam znao jel pirat ili nije, ja sam samo dao smjernice kako prepoznati ilegalno aktivirane windowse prilikom kupovine PCja ili reinstalacije kod lokalnog "sastavljača"

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

A sad bi fino mogao popušiti karton jer tražiš pomoć oko piratskog softvera Belji se

A ja nisam znao jel pirat ili nije, ja sam samo dao smjernice kako prepoznati ilegalno aktivirane windowse prilikom kupovine PCja ili reinstalacije kod lokalnog "sastavljača"

nisam ni ja znao da je piratski , zato i trazim ovdje pomoc

(:
15 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

aj admin moze lock , skuzio sam tu bitnu razliku

(:

0 0 hvala 0
17 godina
Originalni Windows 7

:D

cekamo novi topic

teško vrijeme za matore
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nemoj govoriti laži! On može imati legalnu OEM verziju kao što ja imam.Jest da je u većini slučajeva pirati koriste oem ključ no no nije pravilo da on ima piratsku verziju. Vidiš da autor teme ne zna što je kupio sa kompjuterom. Tako krivo nekoga navodiš na laži. COA naljepnica treba biti zaljepljena pri kupnji kompjutera.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nemoj govoriti laži! On može imati legalnu OEM verziju kao što ja imam.Jest da je u većini slučajeva pirati koriste oem ključ no no nije pravilo da on ima piratsku verziju. Vidiš da autor teme ne zna što je kupio sa kompjuterom. Tako krivo nekoga navodiš na laži. COA naljepnica treba biti zaljepljena pri kupnji kompjutera.

Ja sam sada stvarno zbunjen .. imam originalni dvd i product key sa OEM .. znaci @captain_soap_McTawish ja imam originalne windowse ?

(:
15 godina
Originalni Windows 7

Ovdje provjeri dali imaš originalne Windowse.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Originalni Windows 7

Ako DVD izgleda kao original i Win ti bez problema skida updateove, onda 99,9% i jeste original.  Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Prošao

(:
15 godina
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

Prošao

Good for you.Cool

15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ako DVD izgleda kao original i Win ti bez problema skida updateove, onda 99,9% i jeste original. Osmijeh

ma sve bez problema , velim cak je i onaj update koji je shebao 99% korisnika onih loadera (kb971033) prosao bez problema , ja mora da sam se bezveze prepao

(:
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

Prošao

Onda imaš oriđiđi WINDOWS 7....blago se tebi Cool

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
15 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

Evo mislim da ipak imam original !

(:

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

Prošao

Onda imaš oriđiđi WINDOWS 7....blago se tebi Cool

Izlanuo se

(:
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Evo mislim da ipak imam original !

Ako imas dobar p*rat key onda ce ti proci moj frend ima p...verziju pa mu prolazi...

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
17 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

Razlika između legalnog i pitarskog Win7 nema,osim što se legalni plaća,a piratski naravno ne...Btw,za piratski ni netreba key...jer se može skinut Watermark sa malom aplikacijom,i update i sve ostalo normalno dobivaš kao i na originalu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Originalni Windows 7

I šta smo djeco naučili iz ove zgode.Cool

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice