Dali netko ima link za slike ili video kako izgledaju legalni Windowsi 7 .. i koja je razlika od piratskih verzija Windowsa 7 ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol
Isto izgledaju.
XD
Izgleda isto, s time što na Windows Updateu možeš pokupiti Microsoftow WGA koji će ti otkriti da nemaš originalni primjerak i dosađivati ti.
Ja sam imo i piratsku i orginalnu verziju sve je isto...
sto je sa topicom od prije 5 minuta, jesmo li pomogli,ako jesmo javi tamo,tako da modovi lockaju.
jeste , i to puno .. idem skoknuti tamo da napišem da je riješeno
Razlika je u ključu koji se koristio kod aktivacije. U 99% slučajeva, pirati imaju oem ključ. Pogledaj pod Computer Propeties. Ako na kraju piše OEM, vrlo vjerojatno je pirat. Kako provjerit? Skini WAT. Ako on kaže da su windowsi pirat, vrlo vjerojatno jesu. Doduše, kad se stave noviji aktivatori, ni WAT ne kuži da je riječ o piratu. Ako takav stroj prolazi WAT a ima OEM kod PID (slika), zatraži račun ili COA naljepnicu.
Razlika je u ključu koji se koristio kod aktivacije. U 99% slučajeva, pirati imaju oem ključ. Pogledaj pod Computer Propeties. Ako na kraju piše OEM, vrlo vjerojatno je pirat. Kako provjerit? Skini WAT. Ako on kaže da su windowsi pirat, vrlo vjerojatno jesu. Doduše, kad se stave noviji aktivatori, ni WAT ne kuži da je riječ o piratu. Ako takav stroj prolazi WAT a ima OEM kod PID (slika), zatraži račun ili COA naljepnicu.
ja imam oem , ali je WAT prošao .. instalirao se onaj update kb971033 i komp se restartal i sve je bilo po starom, znaci prošao je
A sad bi fino mogao popušiti karton jer tražiš pomoć oko piratskog softvera
A ja nisam znao jel pirat ili nije, ja sam samo dao smjernice kako prepoznati ilegalno aktivirane windowse prilikom kupovine PCja ili reinstalacije kod lokalnog "sastavljača"
A sad bi fino mogao popušiti karton jer tražiš pomoć oko piratskog softvera
A ja nisam znao jel pirat ili nije, ja sam samo dao smjernice kako prepoznati ilegalno aktivirane windowse prilikom kupovine PCja ili reinstalacije kod lokalnog "sastavljača"
nisam ni ja znao da je piratski , zato i trazim ovdje pomoc
aj admin moze lock , skuzio sam tu bitnu razliku
:D
cekamo novi topic
Nemoj govoriti laži! On može imati legalnu OEM verziju kao što ja imam.Jest da je u većini slučajeva pirati koriste oem ključ no no nije pravilo da on ima piratsku verziju. Vidiš da autor teme ne zna što je kupio sa kompjuterom. Tako krivo nekoga navodiš na laži. COA naljepnica treba biti zaljepljena pri kupnji kompjutera.
Nemoj govoriti laži! On može imati legalnu OEM verziju kao što ja imam.Jest da je u većini slučajeva pirati koriste oem ključ no no nije pravilo da on ima piratsku verziju. Vidiš da autor teme ne zna što je kupio sa kompjuterom. Tako krivo nekoga navodiš na laži. COA naljepnica treba biti zaljepljena pri kupnji kompjutera.
Ja sam sada stvarno zbunjen .. imam originalni dvd i product key sa OEM .. znaci @captain_soap_McTawish ja imam originalne windowse ?
Ako DVD izgleda kao original i Win ti bez problema skida updateove, onda 99,9% i jeste original.
Ovdje provjeri dali imaš originalne Windowse.
Prošao
Ako DVD izgleda kao original i Win ti bez problema skida updateove, onda 99,9% i jeste original.
ma sve bez problema , velim cak je i onaj update koji je shebao 99% korisnika onih loadera (kb971033) prosao bez problema , ja mora da sam se bezveze prepao
Ovdje provjeri dali imaš originalne Windowse.
Prošao
Onda imaš oriđiđi WINDOWS 7....blago se tebi
Evo mislim da ipak imam original !
Ako imas dobar p*rat key onda ce ti proci moj frend ima p...verziju pa mu prolazi...
Razlika između legalnog i pitarskog Win7 nema,osim što se legalni plaća,a piratski naravno ne...Btw,za piratski ni netreba key...jer se može skinut Watermark sa malom aplikacijom,i update i sve ostalo normalno dobivaš kao i na originalu..
I šta smo djeco naučili iz ove zgode.