Operativni sustav za laptop

poruka: 10
|
čitano: 5.967
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovak imam hp-ov laptop i treba mi neki operativni sustav koji radi super za laptope.E sad instalirao sam win 7 i cini mi se dosta spor na laptopu dok na kompu ok radi.E sad koji bi operativni sustav bio dobar za laptop i dali ima neki win7 koji dobro radi na laptopu??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Operativni sustav za laptop

Windows 7 starter... Ali to ti ne treba.

Najprije, koja je točna konfiguracija laptopa?

SilvioS, MSP Lead
17 godina
neaktivan
kartac kaže...

Ovak imam hp-ov laptop i treba mi neki operativni sustav koji radi super za laptope.E sad instalirao sam win 7 i cini mi se dosta spor na laptopu dok na kompu ok radi.E sad koji bi operativni sustav bio dobar za laptop i dali ima neki win7 koji dobro radi na laptopu??

A naravno mi znamo jel ti taj lap od juce ili prije 7 godina. Mozda ce ti odlicno raditi win7 x64 a mozda ti nece ni win 2000 raditi dobro. Daj podataka covjece.

15 godina
neaktivan

http://www.it-event.com/images/hp_nx7300.jpg - HP COMPAQ NX 7300 -> a da sad..star je oko 3-5 godina ali na xp profesionall sp3 je brze radio nego na windows t ultimate x86 7200..sad..koji bi bili za njega najbolji windowsi?

17 godina
neaktivan

stavi xp sp3.

15 godina

Imam isti laptop i probao sam i vistu i 7, ali preporučujem win xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto, ljudi su rekli, mada ja mislim da bi recimo Windows Home Premium 32 bit mogao ok raditi, ako se isključe aero efekti i svi ostali našminkani vizalni efekti jer Win7 je brži od XP-a.

SilvioS, MSP Lead
17 godina

Nisi nam baš dao tačne specifikacije, ali ako je to ono što sam izguglao - Core 2 Duo i 2GB RAM-a, ne bi smelo da bude problema sa Win7. Probaj da isključiš određene vizuelne efekte (animacije i tranzicije menija i prozora), meni se desilo da sam imao utisak da mi je komp trunku trom, pa sam onda ukapirao da na XP-u imam onaj Win 2000 skin i isključene sve animacije i tranzicije i kad sam to isključio i na 7 (a sam Aero sam ostavio), to je bilo to.

E sad, ako je tebi pored svega bolje pasovao XP, ti si korisnik, tvoja se računa.  Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

Eto, ljudi su rekli, mada ja mislim da bi recimo Windows Home Premium 32 bit mogao ok raditi, ako se isključe aero efekti i svi ostali našminkani vizalni efekti jer Win7 je brži od XP-a.

Win 7 je brzi na malo jacoj masini al recimo na 512 rama tesko da je brzi ako bi se uopste dao instalirati.

15 godina
neaktivan

2 gb sigurno nema a nema ni manje 1gb jer win7 ne podrzava...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice