Ovak imam hp-ov laptop i treba mi neki operativni sustav koji radi super za laptope.E sad instalirao sam win 7 i cini mi se dosta spor na laptopu dok na kompu ok radi.E sad koji bi operativni sustav bio dobar za laptop i dali ima neki win7 koji dobro radi na laptopu??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Windows 7 starter... Ali to ti ne treba.
Najprije, koja je točna konfiguracija laptopa?
Ovak imam hp-ov laptop i treba mi neki operativni sustav koji radi super za laptope.E sad instalirao sam win 7 i cini mi se dosta spor na laptopu dok na kompu ok radi.E sad koji bi operativni sustav bio dobar za laptop i dali ima neki win7 koji dobro radi na laptopu??
A naravno mi znamo jel ti taj lap od juce ili prije 7 godina. Mozda ce ti odlicno raditi win7 x64 a mozda ti nece ni win 2000 raditi dobro. Daj podataka covjece.
http://www.it-event.com/images/hp_nx7300.jpg - HP COMPAQ NX 7300 -> a da sad..star je oko 3-5 godina ali na xp profesionall sp3 je brze radio nego na windows t ultimate x86 7200..sad..koji bi bili za njega najbolji windowsi?
stavi xp sp3.
Imam isti laptop i probao sam i vistu i 7, ali preporučujem win xp
Eto, ljudi su rekli, mada ja mislim da bi recimo Windows Home Premium 32 bit mogao ok raditi, ako se isključe aero efekti i svi ostali našminkani vizalni efekti jer Win7 je brži od XP-a.
Nisi nam baš dao tačne specifikacije, ali ako je to ono što sam izguglao - Core 2 Duo i 2GB RAM-a, ne bi smelo da bude problema sa Win7. Probaj da isključiš određene vizuelne efekte (animacije i tranzicije menija i prozora), meni se desilo da sam imao utisak da mi je komp trunku trom, pa sam onda ukapirao da na XP-u imam onaj Win 2000 skin i isključene sve animacije i tranzicije i kad sam to isključio i na 7 (a sam Aero sam ostavio), to je bilo to.
E sad, ako je tebi pored svega bolje pasovao XP, ti si korisnik, tvoja se računa.
Eto, ljudi su rekli, mada ja mislim da bi recimo Windows Home Premium 32 bit mogao ok raditi, ako se isključe aero efekti i svi ostali našminkani vizalni efekti jer Win7 je brži od XP-a.
Win 7 je brzi na malo jacoj masini al recimo na 512 rama tesko da je brzi ako bi se uopste dao instalirati.
2 gb sigurno nema a nema ni manje 1gb jer win7 ne podrzava...